Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Aparate Medicale si de Laborator - Echipamente Medicale: 122 companii
 • A& C Maya Impex cu sediul in Resita, a fost infiintata in anul 2005, din dorinta de a devenii partenerii dvs., punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale de calitate, consumabile si multe altele la preturi accesibile. Speram sa va intampinam orice necesitate cu maximum de seriozitate si minimum de cheltuieli.

Resita Distribuitor
 • Medicina dentara, la ora actuala, poate garanta tratamentul fara durere, iar Cabinetul Eiffel Praxis dispune atat de tehnologia, cat si de materialele adecvate pentru a indeplini acest scop. Avand peste 10 ani de functionare, noi de la Cabinetul Eiffel Praxis punem accent pe calitate si pe tratamente personalizate pentru fiecare pacient. Ne recunosti dupa transparenta noastra - comunicam cu tine, iti expunem situatia clinica reala, iar impreuna  alegem varianta optima de tratament. La noi  pe langa tratamentul de calitate pe care ti-l oferim te vei simti bine si relaxat pentru ca noi suntem pur si simplu atenti la nevoile pacientului.   Deoarece suntem constienti de accentul pe care il pun pacientii pe serviciile performante, Eiffel Praxis vine in intampinarea ta cu tratamente de cea mai inalta calitate, cat si cu un program specific de management stomatologic. Avem propriul nostru laborator de tehnica dentara care acopera cele mai complexe cerinte tehnice de realizare a diverselor lucrari protetice. Deasemenea, suntem intotdeauna la curent cu toate noutatile medicinei dentare, participand constant la congrese, simpozioane si workshopuri. Mai mult decat atat, cabinetul nostru a fost recent renovat si retehnologizat intr-un stil unic ! Cabinetul Eiffel Praxis respecta normele U.E. cu privire la sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor efectuate. Cabinetul medical dentar fiind situat intr-o zona centrala - la 5 minute de catedrala mitropolitana - usor accesibila si linistita, existand si o parcare cu locuri sufiente.

Timis Servicii
 • Reteaua de Clinici Medima Health, excelenta in imagistica medicala si radiologie. Rezultate de incredere sub bagheta renumitului Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana. Misiunea Medima Health este ca toate din tipurile de cancer sa fie diagnosticate in stadiul I. "Lupta impotriva cancerului incepe inainte de a fi bolnav." Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health despre misiunea asumata alaturi de Prof. Dr. Gheorghe Iana, presedinte al Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania. Ca obiectiv final, Medima Health va dezvolta un serviciu de preventie si diagnostic oncologic, folosind cea mai avansata tehnologie disponibila la nivel mondial: algoritimi de diagnostic bazat pe retele neuronale si servicii de imagistica bazate pe RMN 3T si PET-CT. Fiecare dintre noi, vom putea anual sa ne scanam pana la 20 de organe, la cea mai inalta rezolutie si cu interpretarea medicilor de elita asistati de inteligenta artificiala.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra a implementat cu succes cateva proiecte ca: -Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie Dr. I.A. Sbarcea - Brasov (Maternitatea Brasov) -Ambulatoriu Spital Orasenesc Baia de Arama -Ambulatoriu Spital Municipal Orastie -Ambulatoriu Spital Orasenesc Negresti Oas -Ambulatoriu Spitalul de Urgenta al Judetului Bistrita Nasaud -Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor -Ambulatoriu de specialitate al Spitalului Orasenesc Rovinari. www.proton.com.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra comercializaza o gama larga de produse pentru oxigenoterapie atat pentru spitale cat si pentru ingrijirea bolnavilor acasa. Buteliile pentru oxigen medical sunt destinate atat spitalelor cat si utilizatorilor casnici. Pe langa buteliile de oxigen compania noastra este distribuitor de concentratoare portabile de oxigen EasyPulse.

Cluj Napoca Importator
 • Primul producator chiuvete mobile - portabile din Romania adaptate nevoilor clientilor legate de spatiul si mobilierul existent. Peste 5000 buc realizate din 2012 si pana in prezent In jur de 4800buc in stare actuala de functionare la clienti.

Bucuresti Producator
 • With a professional experience of 10 years in the field of dentistry, Biotec Implant Swiss Srl does always have a portfolio of high level quality products and services. www.biotec-implant.com www.biotec-implant.ro

Bucuresti Importator
 • Laboratorul Dentamir utilizeaza aparatura si produse de tehnica dentara de ultima generatie. Sistemul CAD-CAM de frezare si proiectare computerizata acopera cerintele tuturor cabinetelor si laboratoarelor interesate de obtinerea unor lucrari complexe, rapide si precise. Astfel, restaurarile protetice realizate de noi asigura satisfacerea celor mai ridicate exigente ale medicului si pacientului. Indiferent daca esti un cabinet stomatologic, tehnician dentar sau pacient in cautarea unei solutii dentare contacteaza-ne cu incredere! Ne gasiti si pe Facebook: Dentamir - Laborator dentar CAD CAM

Oradea Producator
 • Medserv Profile Srl este avizata de Ministerul Sanatatii si are ca obiect de activitate service-ul si intretinerea aparaturii stomatologice, de uz medical/general spitalicesc, pentru diagnostic in vitro. Societatea noastra asigura importul si comercializarea de produse destinate stomatologiei. Oferim cabinetelor stomatologice serviciile noastre pe baza de contract sau la cerere: 1.Contracte lunare, ceea ce presupune o revizie lunara a aparaturii din dotarea cabinetului (inclusiv verificarea aparaturii de sterilizare). 2.Contracte trimestriale ceea ce presupune o revizie trimestriala a aparaturii din dotarea cabinetului (inclusiv verificarea aparaturii de sterilizare). 3.Verificarea aparaturii de sterilizare. 4.Interventii la cerere. 5.Reparatii la piesele de mana acoperind o gama larga de producatori (Bien AIR, Chirana, KAVO, NSK, W&H si altii ). 6.Verificarea, instalarea si punerea in functiune a aparaturii medicale, precum si alte servicii conexe.

Suceava Servicii
 • Zircon Dent vine in intampinarea asteptarilor Tehnicienilor Dentari si Medicilor Stomatologi cu o serie de Produse & Sisteme Dentare CADCAM, de ultima generatie, in trend cu tehnologia ultra moderna, foarte necesare, extrem de utile, toate la cel mai mic pret de pe piata: echipamente / softuri cadcam / materiale (discuri de calitate). Oferim garantii, bonusuri si multe alte avantaje la achizitionare. Cu noi faci diferenta in calitate, profit si timp!

Cluj Napoca Importator
 • Va aducem la cunostinta ca firma noastra este certificata ISO 9001:2008 din iunie 2007 si are ca domeniu de activitate importul si distributia de reactivi chimici, consumabile de laborator din sticla si plastic, reactivi pentru diagnostic in vitro, reactivi de laborator pentru cercetare, aparatura medicala si aparatura pentru laboratoare de cercetare. Va informam ca firma noastra are in portofoliu produse pentru: 1.Laboratoare analize in vitro 2.Laboratoare cercetare

Bucuresti Sectorul 5 Producator
 • Roco Sistem SRL are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de dispozitive medicale "in vitro", destinate utilizarii in laboratoarele clinice (analize medicale) veterinare si umane. Primul dispozitiv introdus pe piata a fost Sistem pentru electroforeza seroproteinelor tip EP Line 1.0 in anul 2006, cand a fost certificata si calitatea de producator de catre Ministerul Sanatatii Publice. In anul 2007 produsul a fost imbunatatit (Sistem pentru electroforeza seproteinelor tip EP Line 1.1) si cu aceasta ocazie s-a obtinut si atestatea conformitatii CE (dreptul de marcaj CE) prin intermediul Ministerului Sanatatii Publice. Din primavarea 2013, ca urmare a unei proceduri de transfer de parti sociale, Roco Sistem SRL a ajuns sa fie parte integranta din grupul Biomaxima SA -  Polonia. Un punct caracteristic important, care face ca societatea Roco Sistem SRL sa fie una reprezentativa, credibila, si cu imaginatie foarte buna, este faptul ca in afara de comercializare, se asigura si serviciile colaterale: consultanta, instructaj, service si mentenanta pe intreaga gama de echipamente, ustensile, reactivi si consumabile. Punctul central al activitatii intregii echipe Roco Sistem il reprezinta satisfactia clientului. In acest scop, a fost stabilit un sistem de management al calitatii, in cadrul caruia opereaza toate procesele necesare furnizarii de produse si servicii care sa satisfaca clientii nostri. Pornind de la faptul ca un client fidel, constitue ratiunea noastra de a exista, dorim sa satisfacem cerintele si asteptarile clientilor nostri, respectand in acelasi timp reglementarile legale si realizarea obiectivelor pe care ni le-am propus.

Bucuresti Sectorul 6 Producator
 • Firma Total Medical Solutions Srl va ofera aparate pentru rezonanta magnetica, computer tomograf, ecograf, osteodensitometru, aparatura radiografie, gamma camera. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Floresti Altul
 • Soniworld Aparatura Medicala importa si distribuie o gama variata de aparatura din domeniul medical: aparatura medicala pentru spitale, clinici si cabinete medicale de specialitate sau de medicina de familie, instrumentar medical, mobilier medical, consumabile medicale. Pentru ca ne respectam clientii, punem la dispozitia acestora aparatura si echipamente medicale de ultima generatie, pentru urmatoarele specialitati medicale: Obstetrica-Ginecologie, Cardiologie, ORL, Gastroenterologie, Medicina de familie, Interne, Dermatologie, Urologie, Ortopedie, Neurologie, Chirurgie si multe alte specialitati, precum si pentru Medicina Veterinara. Suntem Reprezentantii Autorizati ai mai multor producatori, precum: Chison, Sinohero, Comen, Zoncare, Aspel, Oscilla, Lut, LED, Aohua, Chinesport, Inmedico, Kernel, Mir, Riester.

Bucharest Importator
 • Distribuitor autorizat de mobilier medical. Articolele noastre prezinta interes ridicat in randul clientilor, demonstrat de numarul mare de clienti din intreaga tara. Dumneavoastra nu trebuie sa depuneti niciun efort, doar trimiteti comanda online si asteptati livrarea. Echipa noastra se va ocupa de toate detaliile, astfel clientii nostrii sunt mereu multumiti de serviciile si produsele noastre. Furnizam mobilier cabinet medical, aparatura de diagnosticare si instrumentar medical, consumabile medicale si produse de sterilizare si dezinfectie. Produsele oferite au ca fabricanti firme cu renume in domeniu, caracteristica de baza a acestora fiind fiabilitatea. Articolele de mobilier prezinta garantie incepand de la 2 ani. Aceasta difera la fiecare produs in parte.

Arad Distribuitor
 • SC Bioanalitic SRL, firma in faliment, in bankrupcy, prin lichidator judiciar, scoate la vanzare aparatura medicala cu specific laborator de analize, birotica si mobilier, prin procedura negocierii directe.

Timisoara Distribuitor
 • Focus International este importator si distrbuitor unic in Romania, a produselor unor firme mondiale. Oferim posibilitatea sa faceti parte dintr-un nou concept de afacere, prin intermediul ultimei tehnologii aflate in acest moment in Romania. Aveti un profit asigurat, pe un segmentul de clienticare isi doresc ceea ce este mai nou si revolutionar in lume in domeniul Medicinei de Estetica si Cosmetica.

Bucuresti Importator
 • We sell and service medical equpiment used and new ultrasound, ecograf, spirometer, laser for gynecology, urology, cardiology. We provide delivery, installation, at your location. Used medical equipment sold by us are tested and reconditioned.

Lebork Distribuitor
 • Styletech Digital SRL este importator exclusiv Open Technologies in Romania. Oferim pachet complet: * scanner dentar 3D, * sistem IT complet cu software Exocad baza * instalare direct la sediul clientului * cursuri de initiere * asistenta in limba romana gratuita pe durata de 1 an de la instalarea scanerului * o gama larga de module optionale.

Iasi Importator
 • Suntem importator de manusi medicale si de laborator, manusi nitril consultatie, manusi latex chirurgicale, manusi de laborator nitril si latex conform normelor europene. Marcaje ISO si CE. Produse de inalta calitate larg utilizare in domeniul medical din Austria, Germania, Anglia.

Beius Importator