Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier Metalic - Mobila&Accesorii: 99 companii
 • A fost o experienta foare buna, comunicare excelenta, livrare prompta si produsul este  foarte bun. Felicitari si multumesc!

 • Produsul e bun, comunicarea cu ei a fost eficienta.

 • Principala noastra activitate este cea de constructii industriale si agricole, inchiriere utilaje constructii civile si industriale, drumuri si poduri. De asemenea, comercializam rafuri industriale metalice portpalet cu diferite sarcini si inaltimi. Va oferim rafturi industriale second-hand, portpalet import Italia, capacitatea portanta intre1.5 si 3 tone /nivel. H=6.3ml.

 • Compania noastra face parte din grupul de firme Eco-Cranes, prezent pe piata din Europa din anul 2004. Despre profilul grupului de firme Eco-Cranes, puteti afla mai multe, vizionand filmuletul alaturat. Noi va oferim solutii profesionale pentru echipamente de ridicat, manipulat si depozitat marfuri. Din oferta noastra fac parte urmatoarele mari categorii de produse: macarale industriale, electropalane, accesorii pentru macarale si diverse dispozitive, lifturi de marfa, sisteme de rafturi, dulapuri metalice si bancuri de lucru. Pe langa aceste produse, venim in intampinarea dumneavoastra si cu servicii de consultanta tehnica, proiectare, executie, montaj si service specializat.

 • Racks Metal va propune o gama foarte larga de sisteme de rafturi metalice: - rafturi metalice pentru muzee; - rafturi metalice pentru biblioteci; - rafturi metalice drive-in; - rafturi metalice cu protectie antiseismica; - rafturi automatizate; - rafturi metalice cu polite pentru arhive; - rafturi metalice pentru autoturisme; - rafturi industriale pentru europaleti; - rafturi metalice gravitationale; - rafturi cantilever; - platforme cu etaje intermediare; - rezerve sensibile; mese foarte rezistente pentru diferite ateliere Racks Metal este o societate cu o vasta experienta in comercializarea, transportul si in montarea de rafturi metalice.Conform politicii firmei noastre este foarte important dialogul atat inainte cat si dupa realizarea unui proiect. Sistemele de rafturi metalice furnizate de noi, indeplinesc toate conditiile normelor europene FEM 10.2.02 si EN15512 norme ce reglemeteaza atat termenii de baza pentru proiectarea, producerea, constuirea si verificarea sistemelor de rafturi metalice. Toate produsele noastre sunt de o calitate remarcabila si au un finisaj deosebit, la standarde europene, confirmate de certificatele obtinute de la institutiile de profil. Compania are un colectiv de tehnicieni calificati care analizeaza datele primite de la client si propun solutii personalizate care sa gestioneze cit mai bine spatiile, atit economic cit si ergonomic, prin prioecte ce garanteaza o calitate deosebita in timp. In relatia cu clientii, obiectivul principal este satisfacerea exigentelor acestora, calitatea produselor si serviciilor noastre venind in intampinarea necesitatilor lor. MUTARI DEPOZITE - asiguram demontarea, transportul si asamblarea rafturilor din depozitul dumneavoastra in noile locatii.

 • Firma Rogvaiv quality Coatings a fost infiintata in septembrie 2011 avand ca obiect principal de activitate prestarea de servicii de vopsire in camp electrostatic. Firma isi propune servicii de inalta calitate cu un personal calificat si prin respectarea tuturor etapelor corespunzatoare unei vopsiri calitative (pregatirea suprafetei, uscare si polimerizare). Adresa noastra : www.rogvaivqc.com

 • Societatea Termoelectric se află pe piaţa de traductoare directe de temperatură şi armături industriale incepand din 1993 şi colaborează cu foarte bune rezultate cu o serie de firme mari din industria romanească (Rompetrol, Arpechim, Rafo, Mittal Steel, Antibiotice, Complexele Energetice Turceni, Rovinari, Craiova, Lafarge, etc.). Societatea are specialişti cu peste 20 de ani experienţă, provenind din colectivele IPA Bucureşti (Institutul de Proiectări şi Automatizări) in domeniul automatizărilor industriale, a măsurărilor cu traductoare de temperatură, a armăturilor industriale. Preocuparea noastră pentru raportul calitate (performanţă)-preţ este o constantă, fapt care duce la impunerea societăţii pe piaţa de profil precum şi progresul anual inregistrat. Pentru aceasta am implementat o tehnologie de ultimă oră cu echipamente de la firme de renume in domeniu (General Electric, Schneider, Honeywell, Siemens, etc.). Incepand cu anul 2007, atenţia noastră s-a indreptat şi către cerinţa pieţei de confecţie a balustradelor, scărilor din inox pentru obiective publice şi construcţii private. In paralel am realizat şi dezvoltat confecţia de mic mobilier din lemn-inox (inox şi alte materiale specificate de client) pentru birouri, interioare de hotel, baruri, mese, scaune, etc. Gama principalelor produse cuprinde : A. BUCLE DE AUTOMATIZARE COMPLETE (măsurare, reglare, monitorizare şi achiziţie date a proceselor cuprinzand temperaturi, debite, presiuni, etc.): - sisteme de automatizare cu PLC; - software de monitorizare şi control procese industriale; B. TABLOURI DE DISTRIBUŢIE ŞI ACŢIONĂRI ELECTRICE C. TRADUCTOARE DIRECTE DE TEMPERATURĂ, in cele mai diverse tipodimensiuni: (termocupluri tip J, K, T, S, B, termorezistenţe: cu elemente sensibile din platină, W100=1.385 sau 1.391 şi cupru, W100=1.426) D. CABLURI DE PRELUNGIRE (compensaţie) pentru termocupluri. E. CABLURI ELECTRICE cu izolatie PVC, ignifugate, cauciuc siliconic, speciale, de semnal, etc. F. ADAPTOARE PENTRU SEMNAL UNIFICAT pentru termorezistenţe şi pentru termocupluri construite pentru diferite domenii de temperatură şi cu diverse semnale unificate de ieşire, constructii compacte sau de tablou, etc. G. ARMĂTURI INDUSTRIALE (robineţi industriali, elemente de etanşare tip ERMETO, baterii de robinete). Societatea noastră este reprezentantul zonal şi pe Moldova a produselor firmei CIMPOACA ELECTRONIK GmbH din Germania care deţine in portofoliul de vanzare produse SIEDLE (interfoane-gamă largă), SCHNEIDER (senzori de temperatură, umiditate, etc.), VITLAB (consumabile plastic-laboratoare), BURKLE (pompe-gamă largă, prelevatoare de probe), KERN (balanţe) si aproduselor firmei OELKLEEN cu absorbanti pentru uleiuri si chimicale. www.termoelectric.ro termoelectric@gmail.com office@termoelectric.ro

 • Firma are in dotare tehnologii de ultima ora pentru prelucrarea tablelor si a profilelor. - masina de debitat cu laser Trumpf - masini de indoit tabla (abkant) marca Trumpf - robot sudura Kuka - sudura mig-mag, tig, sudura in puncte. Dispunem deasemenea de utilaje pentru prelucrari mecanice, cum ar fi: - strunguri cu comanda numerica - masini de frezat cu comanda numerica - masini de rectificat.

 • Societatea produce mobilier scolar de toate tipurile (pupitre si scaune elev, catedre, dulapuri, mobilier pentru laborator, mese calculator etc.) precum si mobilier pentru gradinite (masute si scaunele prescolari, catedre educator, dulapuri vestiar, dulapuri si etajere jucarii, patuturi rabatabile etc.) pe schelet metalic cu blaturi din pal melaminat sau lemn stratificat), mobilier pentru birouri (birouri, mese consiliu, scaune tapitate, dulapuri arhivare si toate tipurile de vestiare etc.) si mobilier casnic de toate tipurile (mobilier bucatarie, camere de zi, dormitoare, camere tineret etc.) din pal melaminat, cantuit cu canturi ABS, dar si casute de vacanta si tamplarie din aluminiu cu geam termopan.

 • Proiectam, producem, importam si montam orice sistem de rafturi industriale, sisteme portpalet, cu polita, arhive, rafturi pentru magazine. Asiguram proiectare transport si montaj. Livrarea se face in doua saptamani. De asemenea, societatea noastra are in stoc rafturi second-hand, import Germania, cu livrare imediata.

 • Sc Ecoplast Srl are peste 20 ani de experienta in domeniul prelucrarii materialelor plastice. Infiintata in anul 1991 si-a diversificat continuu fabricatia fiind implicata atat in productie cat si in consultanta pentru proiectare si executia matritelor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma Vyana Mix SRL are ca domeniul principal de activitate comercializarea si distribuirea de mobilier medical, aparatura medicala, dispozitivelor medicale, dotari sali de kinetoterapie, beneficiind de parteneriatul cu cele mai prestigioase firme din domeniul medical. Magazinul virtual www.spitalmob.ro se concentreaza in special asupra cabinetelor medicale, spitalelor, policlinicilor si a tuturor intreprinzatorilor din domeniul medical.

 • Societalea Metal Mob 2003 Srl., produce mobilier cu structura metalica pentru diferite destinatii: restaurante, baruri, scoli, gradinite, camine studentesti, organizari de santier, hoteluri, elemente de fier forjat, garduri, grilaje, etc.

 • Frameworks SRL comercializeaza si livreaza la nivel national o gama larga de rafturi metalice pentru spatii comerciale si industriale, rafturi paleti, rafturi depozitare cu polite, rafturi de perete pentru magazine alimentare, rafturi tip gondola pentru plasarea in centrul magazinului pentru a il divide si a crea culoare, echipamente si accesorii pentru retail, mese pentru casa de marcat, carucioare (carucior marfa, carucior supermarket, carucior magazin), scari (scari profesionale, scari din aluminiu, scari pentru hale), scari cu platforma, miniplatforme mobile, schele mobile, practicand preturi accesibile si oferind produse de calitate superioara.

 • Firma produce si comercializeaza rafturi inox cu role, carucioare inox, mese inox, tavi Aluminiu perforate si neperforate pentru brutarii, patiserii, cofetarii, pastravarii. Firma lucreaza in colaborare cu o companie germana, 90% din productie fiind destinata exportului.

 • Storact Romania face parte din grupul storact, distribuitor exclusiv al produselor MECALUX in zona Balcanica. STORACT ROMANIA se ocupa cu proiectarea, distributia si montarea sistemelor de depozitare. Gama de produse acopera toate tipurile de sisteme, de la RAFTURI METALICE PENTRU PALETI (Conventional, Drive-In, Gravitational, Mobile, Push-Back), RAFTURI METALICE PENTRU CUTII (M3 - cutii mici si medii, M7, cutii medii si mari, mobile, gravitationale, platforme picking), sisteme de depozitare profile lungi, bobine, plaftorme - mezanin, sisteme de depozitare partial sau complet automatizate. Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul nostru www.storact.ro

 • Echipa noastra de tehnicieni specilaizati, analizeaza datele primite de la d-voastra, propune solutii personalizate si tandard, pentru produsele din productia proprie, dar si pentru cele importate. Va asteptam, ofeindu-Va cele mai moderne tehnologii si produse. Stil si confort pentru Dumneavoastra!

 • Companie cu capital integral romanesc, reprezentant Metalsistem Spa - Italia pentru sisteme de rafturi metalice. Executam proiecte la cheie pentru arhive si depozitarea oricarui tip de produs. Oferim servicii de proiectare si montaj pentru depozite si arhive.

 • De peste 10 ani firma noastra a furnizat solutii complete de mobilare a magazinelor, rafturi pentru magazine si accesorii pentru rafturi, precum si mobilier pentru birouri si vestiare (fisete metalice, dulapuri vestiar, clasificatoare), rafturi pentru greutati mici, rafturi pentru arhive si rafturi pentru depozite, mobilier pentru spatii industriale.

 • Firma isi desfasoara activitatea din anul 2005 executand lucrari complexe din fier forjat. Experienta personalului in domeniu dateaza din 1995 pe cand isi desfasurau activitatea in sistemul cooperatiei mestesugaresti, cand realiza produse pentru export.