Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Judet
De la
Mobila din Bambus, Impletituri Rachita - Mobila&Accesorii: 27 companii
  • sc TREND MOEBEL srl comercializeaza mobila din RATTAN la cele mai mici preturi, fiind unicul importator direct DIN ZONA NORDICA A TRANSILVANIEI!! De asemenea , in sectia proprie producem mobilier de cea mai inalta calitate , din lemn masiv de rasinoase ( dar si din alte esente ).

  • SC ARLOS SRL ARAD importa si distribuie mobilier exotic de calitate. Materialele din care sunt confectionate produsle sunt rattanul, bambusul, zambila de apa, lemnul exotic. Modelele sunt pentru sufragerii, camere de zi, dormitoare, terase, curti, balcoane etc.

  • SC IMOB SRL este o companie de familie care si-a inceput activitatea in 1994 si cuprinde 3 fabrici: - fabrica de mobila din lemn masiv (dormitoare, sufragerii, mese pentru restaurante, bucatarii din lemn masiv la comanda), mobila este realizata numai din lemn masiv brad si pin (rasinoase), tei, stejar etc. - fabrica de scaune este cea mai moderna fabrica de scaune din Romania, investitia a fost realizata in anul 2001 toate masinile au fost achizitionate noi din Italia. Avem o capacitate de 20000 de scaune pe luna iar scaunele sun realizate din lemn de fag sau/si stejar si putem realiza orice model de scaun (scaune tamplaresti, scaune imbracate in piele naturala sau stofa, scaune de bucatarie, scaune pentru restaurante etc.) - fabrica de tapiterie unde producem canapele si fotolii din piele naturala, cu un design modern si in diferite culori (Avem pe stoc permanent cel putin 5 tipuri diferite de piele naturala si in peste 20 de culori disponibile). Putem produce dupa design-ul clientului si putem asigura exclusivitate pentru acesta. - incepand din martie 2007 am inceput productia de acoperisuri de case. In acelasi timp putem livra chereastea uscata de diferite diemensiuni, asteriala, cherestea pentru constructii cofrage, scandura de gard, dusumea etc. Avem in total in jur de 220 de angajati bine pregatiti. Fabrica se intinde pe o suprafata de teren de 50000 m2 si o suprafata acoperita de 15000 m2. Toate utilaje din fabrica respecta normele Comunitatii Europene si sunt de ultima generatie si suntem una din cele 6 fabrici alese de Bruxelles care in maxim 12 luni vom fi certificati de Bruxelles pentru respectarea condittilor europene privind siguranta fortei de munca. Suplimentar avem o sectie de gater (care cuprinde fierastrau panglica Artiglio si gater Esterer) si uscatoare cu o capacitate de uscare de 1205 m3 pe sarja (procesul de uscare este controlat electronic cu ajutorul programului Leonardo NARDI). Am participat la numeroase targuri interne si internationale. Adresa firmei nostre este: SC IMOB SRL STR. GEN DASCALESCU 401 PIATRA NEAMT, 610201 NEAMT TEL: 0040-233-211320 FAX: 0040-233-216701 www.imobsrl.ro Atasat cateva produse representative . Produsele IMOB sunt vandute exclusiv in Romania prin lantul de magazine MOBILA BONTAS din orasele Bucuresti (Centrele de mobila Danielli si Home & Design B-ul Ghencea), Timisoara (Centru Galeria Nr.1 Str. Sever Bocu nr.2), Bacau (Piata Centrala), Piatra Neamt (Str. Gen Dascalescu 401 magazin constructie proprie in suprafata de 4000 m2 mobila de interior si 1500 m2 mobila de exterior). In viitor vom deschide noi magazine in Ploiesti, Brasov, Constanta si in alte localitati din tara.

  • "ARI DISTRIBUTIE" este distribuitorul producatorului de vopsele KOBER inca din anul 2001, atat pentru gama de vopsele auto, cat si pentru gama vopselelor industriale, speciale, dar si pentru cele destinate vopsirii/revopsirii navelor, intretinerii acestora. Firma a inregistrat o crestere constanta a vanzarilor, din anul 2001 si pana in prezent, devenind cel mai operativ si flexibil distribuitor al zonei de sud si est a tarii - judetele Constanta, Ialomita, Calarasi, Galati, Braila. Deasemenea, firma dispune de o logistica adecvata, atat in ceea ce priveste parcul auto, cat si a spatiului de depozitare. ARI DISTRIBUTIE nu ofera doar produse spre vanzare, ci ofera totodata si consultanta, recomandarea sistemelor de vopsire, supravegeherea lucrarilor daca se solicita acest lucru, dispunand in acelasi timp si de o mare flexibilitate si deschidere spre comunicare si negociere cu clientii sai, in interesul si slujba carora se afla 12 agenti comerciali, si nu in ultimul rand, dl. Razvan Kober, care dispune de o mare experienta in acest domeniu, fiind reprezentantul producatorului "Kober" pe aceste segmente de piata. Deasemenea, ARI DISTRIBUTIE comercializeaza mobilier variat, deosebit de atragator si interesant, din rachita, la cele mai bune preturi.

  • Incepand cu 2004 firma noastra a pus la dispozitia clientilor 2 camioane euro 3  cu semiremorci prelata 13.60*2.50*2.70 pentru marfuri generale executand transporturi atat in tara cat si in Europa onorand astfel comenzile mai multor firme.

  • Firma Vorbela Com SRL, situata in zona Rasnov-Brasov, cu o vasta experienta in domeniu Impletiturilor de Rachita, cu o traditie de peste 7 ani in aceasta arta, executa o gama variata de produse din Rachita Impletita: scaune, mese, fotolii, canapele, sertare, cosuri si cosulete de toate marimile, Etc. Toate produsele companiei noastre sant la preturi fara concurenta, pret de producator.

  • Infiintata in anul 1993, Argo Srl. este situata in Dumbrava Rosie, judetul Neamt. Avand 60 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse prefabricate din lemn, casute de gradina, mobiler de gradina, banci, mese, scaune. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Argo S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.