Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Mobila&Accesorii: 373 companii
 • SC Doralux SRL a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 9 angajati, comercializeaza si executa la comanda usi de interior si  o gama larga de mobilier pentru: bucatarie, living, dormitor, birou, baie si nu numai. SC Doralux SRL este importator si distribuitor al accesoriilor (feronerie) pentru usi ale firmelor germane Simonswerk, Stork si Wilka. Inca de la inceput, intregul colectiv al companiei si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Servciile oferite, dar mai ales calitatea acestora ne recomanda. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor este cel mai bun de pe piata. O alta preocupare a companiei Doralux este de a sprijini  clientii in gasirea celor mai bune solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.   In cazul in care doriti sa purtati o discutie despre o viitoare colaborare nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma noastra comercializeaza: - Mobilier, paturi tapitate si tablii de pat, corpuri de iluminat - furnire estetice diferite esente stejar, cires, fag, frasin sau nuc; - spume poliuretanice (burete) pentru tapiterie, confectii, incaltaminte, izolatii fonice; - diferite tipuri de profile MDF acoperite cu furnir natural sau hartie. Livrarile se fac din depozitul nostru din Bucuresti. www.furnire.ro

 • Firma a fost infiintata pentru a produce pentru Europa de vest accesorii muzicale majoritatea fiind patente-conceptii proprii. Un alt produs pe care l-am dezvoltat in timp este scara interioara din lemn masiv individualizata (la comanda). Calitatea si finisajul deosebit a atras pe langa clientela externa si o clientela autohtona pentru care oferim scari din lemn exotic si indigen de inalta calitate.

 • Societatea noastra produce si comercializeaza elemente din tei stratificat acoperite cu furnir natural pentru producerea de usi de interior. Astfel producem atat elemente pentru realizarea foilor de usi cat si elemnete pentru realizarea tocurilor si pervazurilor. Elementele pentru foi de usa sunt realizate din tei stratificat, acoperit cu furnir estetic natural de cea mai inalta calitate in diverse nuante (fag, stejar, cires, nuc american, nuc tanganica, mahon). Tocurile sunt realizate dintr-un material "compozit", astfel: - furnir estetic de cea mai inaltacalitate diverse nuante - MDF special pentru tocuri - panel masiv din tei. Pervazul reglabil este realizat din MDF special plus furnir tehnic triplu stratificat si este acoperit cu furnir estetic natural. Societatea noastra ofera consultanta in atelierele prorpii pentru realizarea usilor din acetste materiale. Puteti vizualiza poze cu aceste profile si cu usi realizate din ele la adresa: http://www.freewebs.com/magyc-door/

 • Firma este specializata in prelucrarea bruta a lemnului de esenta rasinoasa, cu personal specializat si cu experienta in domeniu. Prelucrez orice sortiment la cerea cumparatorului si la dimensiunile dorite de acesta. Exemplu de sortimente: Scandura dimensionata de diferite grosimi, dulap, grinda, etc. Caut cumparatori si pentru paleti din lemn. Acestia vor fi confectinati pe dimensiuni la cererea cumparatorului cu preturi negociabile.

 • Infiintata in anul 2005 firma cation tech a avut initial ca obiect principal de activitate domeniul it (reparatii calculatoare, imprimante, centrale digitale) montaj retele interioare de calculatoare, etc. Din anul 2007 a inceput sa produca mobila. Proiectarea mobilei este personalizata si se executa la scara, pe calculator in sistem 3D, astfel ca beneficiarul poate vedea exact cum ararta mobila si cum se incadreaza in spatiul ales. Materialul, culorile si modelul sunt alese tot de beneficiar. Executia mobilei se face intr-un atelier dotat cu toate utilajele necesare pentru a se asigura o calitate superioara de prelucrare si montaj.

 • Companie ce promoveaza muncitori tineri. Produce case de lemn si accesorii lemnoase. Pentru mai multe detalii asupra produselor si serviciilor noastre nu ezitati sa ne contactati la tel.: 021/21.04.582.

 • Societatea Sc Dreyer Srl este o societate romano-olandeza functioneaza din anul 2002 si se ocupa de import mobilier, calorifere, electrice, usi de garaj, flori si arbusti, lumanari de orice tip haine si incaltaminte podoabe de Craciun. Pentru cantitati mai mari se fac comenzi.

 • Infiintata in anul 2001, Ergo Art S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: mobilier din pal, lemn masiv, casnic, bucatarie, holuri, livinguri. Compania are un efectiv de 1 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In compania Ergo Art S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Ergo Art S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Infiintata in anul 1998, Sc Vicflex SRL se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Compania Sc Vicflex SRL va pune la dispozitie produse de calitate ca materie prima pentru mobila:spuma poliuretanica. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Ritus Romania S.R.L. comercializeaza scule pentru prelucrarea lemnului de cea mai buna calitate germana "RITUS" Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Falk Consulting S.R.L. din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 7 angajati in 2009, Falk Consulting S.R.L. comercializeaza o gama larga de instalatii pentru pulverizare lacuri si vopsele pentru mobilier si industria metalelor si piese de schimb. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Falk Consulting S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Falk Consulting S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Maneciu, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 50 angajati, S.C. Mobi Cord Impex S.R.L. produce o gama larga de: mobilier de birou, sufragerie, mobila tapitata. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.