Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Aplicatii - Software: 648 companii
 • EfiSoft Finance SRL este o companie axata pe dezvoltare software si retelistica, avand si posibilitatea de a oferi servicii de domotica. Echpa noastra are o experienta de 5+ ani in domeniul IT dar si in domeniul financiar, oferind clientilor nostrii posibilitatea de a integra intreg procesul contabil-financiar in sistemele dezvoltate.

 • Oferim servicii de gazduire web si servicii conexe intr-un mediu dinamic, competitiv si optim pentru performanta. Detinem multiple legaturi prin fibra optica, fiecare dintre acestea avand traseu separat de la furnizor la datacenter pentru a evita fiber-cut-uri multiple, capacitatea totala fiind in permanenta cu 50% mai mare decat consumul mediu.

 • Digital Content Distribution LTD se concentreaza in oferirea partenerilor si clientilor sai un software legal pentru afaceri si utilizarea la domiciliu la preturi foarte competitive. Prin reteaua sa din peste 5 tari din Europa, suntem in masura sa satisfacem nevoile a mai mult de 90% dintre clientii nostri. Oferim licente software care au fost lansate pe piata, dar care nu au fost utilizate si care au fost returnate pe piata secundara pentru revanzare. Toate produsele pe care le vedeti pe site-ul nostru sunt pe deplin functionale si vin cu 100% garantie privind legalitatea. Principalul nostru avantaj este echipa de asistenta pentru vanzari bine pregatita, care este intotdeauna acolo pentru a ajuta clientii nostri in toate situatiile.

 • Societate cu experienta in domeniul aplicatiilor soft de contabilitate, in aplicatii de contabilitate Ciel, aplicatii de gestionare a cantarelor mari industriale, soft la cererea clientului, ferma de prepelite pentru productia de oua de prepelita, oua fecundate pentru reproducere, pui de prepelita.

 • IV Software Consulting este o companie cu capital privat romanesc ce isi desfasoara activitatea in domeniul software oferind clientilor produse din gama WinMentor, incepand cu etapa de analiza, continuand cu cea de implementare a aplicatiei specifice nevoii clientului si finalizand cu cea de suport extins. Cu o experienta de peste 9 ani pe piata software, IV Software Consulting dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

 • Furnizor de servicii informatice complete la sediul clientilor, Laurent Computers Srl vine in ajutorul companiilor cu: - implementarea unui sistem informatic integrat in cloud personalizat pe structura activitatii: NIR-uri, facturare, gestiune stocuri, productie, urmarire furnizori / clienti, contabilitate, mijloace fixe, salarii, receptie hotel, gestiune cereale; - servicii informatice complete la sediul clientilor: service calculatoare si retele de calculatoare, interventii si mentenanta.

 • At CalCrom we transform the way companies in the real estate business leverage information technologies. Our projects consist of a wide range of desktop applications, enterprise cloud solutions and applications for mobile platforms that help our clients to manage various real estate tasks. Regardless of the targeted aspect, residential housing, industry, public sector, investment, property management, we have the right tool. We have been active in Iasi for more than 10 years and we are growing our operations to keep up with the increasing demand from our clients. Together with our colleagues in Munich, we develop efficient solutions for high quality real estate management instruments. Our applications provide the means to obtain reliable information with less effort, so that you can devise sustainable strategies for the development of your real estate portfolio on a solid basis. We will continue to innovate and to devise new ways of performing management in the real estate domain by using cutting edge technology to our advantage.

 • One Deal Software Srl este o companie romaneasca aparuta pe piata din anul 2017 oferind diverse servicii online de calitate ridicata. Calitatea si satisfactia clientilor au fost pentru noi cele mai importante valori inca de la inceput. Astfel clientii nostri au revenit de cate ori au avut nevoie si ne-au recomandat mai departe. Pana in prezent avem peste 20.000 de clienti care au fost multumiti de serviciile noastre. Cu ce ne ocupam? Vindem licente software electronice originale la preturi foarte mici. Astfel, credem noi, ajutam cat mai multa lume sa isi permita programele de care au nevoie pentru la birou sau pentru acasa. Momentan vindem licente de antivirus si securitate online ESET, Kaspersky, si Bitdefender, si Licente Microsoft Windows, Windows Server, Office si multe altele. Treptat ne extindem gama de produse si incercam sa ne imbunatatim serviciile constant.

 • Brahmabit - firma de webdesign din Cluj Napoca, proiectam si dezvoltam site-uri si aplicatii web adaptate afacerii tale. Realizarea unui site are ca scop atragerea publicului tinta dedicat afacerii tale prin intermediul diferitelor dispozitive existente in ziua de azi (smartphone, smartwatch, tableta, pc, laptop, etc). Tehnologia mobila este cea mai folosita pentru accesarea site-urilor si aplicatiilor online. In proiectarea site-ului sau a unei aplicatii web folosim diferite tehnologii: (HTML5, CSS, PHP, JAVA).

 • Sisteme POS va ofera solutii de identificare a produselor (scannere si imprimante de coduri de bare), terminale portabile de date, cantare comerciale, balante de precizie, platforme cantarire, echipamente identificare si receptie marfa, inventariere, sisteme POS All in One, imprimante termice si matriciale, imprimante portabile, porti acces magazine, case de marcat fiscale, etichetatoare, masini de vidat, masini de infoliat, masini de numarat si verificat bancnote, echipamente wireless, etc.

 • Firma noastra se ocupa cu vanzarea suplimentelor naturale biologic active a companiei Vision International People Group produse de concernul Arkopharma. De peste 16 ani Vision International People Group produce produse de sanatate, longevitate, tinerete si frumusete. Compania Vision este reprezentata oficial in mai mult de 20 de tari.

 • Firma nostra va ofera o gama larga de produse pentru Magazine, Restaurante, Fast Food, Hoteluri etc. Consumabile Case de Marcat Executam la cerere amenajarea locatiei la cheie. Consiliere in alegerea solutiei optime pentru pornirea afacerii Dumneavoastra. Echipa tanara. Experienta in Domeniul Caselor de Marcat Fiscale de peste 10 ani. La noi orice client are PRIORITATE. Oferim asistenta Non - Stop clientilor nostri. Nu avem costuri ascunse. Referintele noastre dovedesc acest lucru. Ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumit. Un client multumit este o reclama buna adusa firmei noastre.

 • Smart ID Dynamics are ca directie principala zona de automatizare si dezvoltarea solutiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata. Suntem o companie de nisa, care si-a pastrat focusul pe directiile strategice stabilite inca de la infiintare, iar proiectele realizate si rezultatele obtinute in ultimii ani ne-au ajutat sa devenim liderul pietei AIDC (identificare prin coduri de bare si RFID & data collection). Oferta Smart ID inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma flexibila, care ne ajuta sa automatizam procesele din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii etc.; Oferim produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie si servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.

 • Reprezentant Skidata in Romania - instalare si service pentru sisteme control acces pentru partii de schi/parcare. Instalatii de producere a zapezii artificiale - tunuri de zapada manuale si automate. Proiectare instalatii electrice curenti slabi. Program dispecerat de monitorizare pentru firme de paza si protectie.

 • Compania noastră se ocupă cu dezvoltare de software business de înaltă calitate pentru întreprinderile mici și mijlocii. Software-ul nostru însumează toate programele de care are nevoie afecerea dvs. într-un singur loc.: Program facturare, Program facturare si gestiune, Program gestiune stocuri. Taguri: facturare, program facturare, program facturare gratuit, gestiune, program gestiune, program facturare si gestiune, emitere facturi, program gestiune stocuri.

 • Firma noastra realizeaza software la comanda, personalizat pe specificul activitatii dvs.: - Gestiune restaurant, cafenea, bar (cu servire la masa), fast-food, gelaterii etc. (fara mese) - versiune touchscreen sau cu monitor normal. Programul permite listarea de note de comanda, note de plata si transmite comanda de scoatere a bonului fiscal la casa de marcat; accesul se face pe baza de parola sau card (pentru fiecare operator/ospatar). Mesele sunt reprezentate grafic pe ecran, conform dispunerii lor din teren. Programul genereaza diverse rapoarte - care pot fi trimise catre manageri automat prin e-mail. De asemenea, poate fi implementat un sistem de transmitere periodica prin SMS direct din calculator a informatiilor dorite de persoanele autorizate (cifre de vanzari, incasari, reamintire evenimente, reamintire scadente sau orice alt mesaj programat etc.). - Evidenta activitate hotel, motel, pensiune (rezervari, cazari, facturare, evidenta incasari pe modalitati de plata, facturare cu comision agentii, istoric camere (rezervari, cazari, anulari), rapoarte diverse, acces securizat pe baza de parola/card, pe 3 nivele de autoritate: operator, manager, administrator). - Software evidenta activitate de catering; - Software comert en-gross si en-detail (cu sau fara cititoare de cod de bare, casa de marcat), servicii; - Software contabilitate (pentru bugetari si societati comerciale), salarizare, mijloace fixe, personal; - Software specializat pentru activitati diverse vending, distributie presa, amanet, time management (managementul timpului - pentru firme de consultanta fiscala, juridica etc.), evidenta organizatii (cotizatii, activitati, ierarhizare, etc.), casting (evidenta fotomodele), etc. Site-uri: www.pro-software.ro, www.softhoreca.ro

 • Cu experienta de peste 9 ani in domeniul realizarii de aplicatii software, AB soft se impune pe piata prin stabilitatea, fiabiliatatea si diversitatea solutiilor propuse. - Soft Restaurant AB Soft HORECA MANAGER - Solutia eficienta si completa pentru RESTAURANTE, BAR, CAFENELE. Scazaminte din stocuri dupa RETETE automat la INCASARE. - Soft Productie si Distributie Brutarii Panificatie - Cu personalizare pentru fiecare domeniu (exista solutie pentru PANIFICATIE - evidenta zilnica soferi si masini valoric si cantitativ, evidenta stocuri paine si materii prime in timp real, evidenta datorii clienti, rapoarte complexe). - Soft pentru catering, livrari pizza la domiciliu + comenzi online (in directa legatura cu softul de la firma). - Soft la comanda - Publicare de anunturi pe Internet. www.portavoce.ro Site: www.ab-soft.ro

 • Suntem o firma din Cluj-Napoca, prezenta pe piata IT atat din Romania, cat si pe piata internationala incepand din anul 2002. In prezent, echipa Polysoft este formata din specialisti cu multa experienta atat in domeniul IT cat si in marketing. Lucram cu scopul de a furniza servicii integrate web si soft, care sa asigure clientilor nostri cresterea competitivitatii si performantei activitatilor pe care le desfasoara. De asemenea realizam programe complete de identitate vizuala si publicitare. Adoptam ultimele tehnologii aparute, atat in materie de design, cat si programare si avem increderea ca nu veti gresi in alegerea dumneavoastra daca veti opta sa va bazati pe competenta si spiritul de inovatie al specialistilor nostri, pentru realizarea cu succes a proiectelor pe care le aveti, indiferent ca ele implica solutii simple sau complexe, care sa urmareasca o strategie de imagine, sau chiar implementarea unei aplicatii care sa contribuie la reorganizarea si imbunatatirea activitatii firmei dumneavoastra. Incepand din februarie 2005 functionam conform standardului SR EN ISO: 9001:2001 pentru realizarea paginilor web si programelor software, fiind auditati de Germanischer Lloyd Certification GmbH Hamburg. Putem lucra pentru companii din intreaga lume!

 • Firma ofera servicii de proiectare/ implementare programe informatice pentru contabilitate publica sau privata, proiectare/ realizare retele de calculatoare-vpn, proiectare/ implementare programe informatice la cererea clientului.