Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Din Categorie
CD & DVD & Casete - Accesorii: 24 companii
 • Proiectam si construim system Home Cinema, studiouri private in sufrageria dumneavoastra sau intr-o camera dedicata pentru a va simti ca intr-un cinematograf de Hollywood. Instalam multiroom audio systems pentru a obtine ambientul visat. Importam, distribuim si montam brenduri de renume: SIM2, Velodyne, Meridian, Revel, Mark Levinson, Lexicon.

 • Emaus Media este o firma ce se ocupa cu vanzari accesorii ITmedia si care va pune la dispozitie o gama variata de produse de specialitate. Firma noastra este reprezentata de principii bine stabilitate, in care respectarea clientilor nostri si multumirea acestora este pusa pe primul loc. Calitatea serviciilor noastre este recunoscuta de produsele cu care activam si de promptitudinea cu care ne desfasuram activitatea

 • Music Estore cu sediul pe Str. Ion Campineanu Nr.24, Sector 1, Bucuresti, se ocupa cu importul si distributia instrumentelor muzicale si anume: boxe, amplificatoare, mixere, tobe, piane, instrumente de suflat, etc.

 • Suntem un producator de frunte pentru drive-uri USB si memorii flash personalizate. De asemenea, am servit industria de promovare pentru mai mult de 5 ani. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 • Conectabil SRL, companie româneasca lansata in 2014, cu capital 100% privat, este importator si distribuitor de medii de stocare profesionala audio-video si date, servere si componente, consumabile imprimanta, diverse echipamente si accesorii IT. Furnizam solutii servicii arhivare electronica si cloud, software Microsoft si Bitdefender.

 • Firma Hengjia Industry Group Limited comercializeaza memory stick-uri. Memory stick-urile pot reprezenta un cadou inedit pentru partenerii dumneavoastra, fiind un produs care prin modalitatea de personalizare se poate adapta oricarui eveniment si nu in ultimul rand reprezinta un cadou extrem de util, acesta inlocuind cu succes clasicele cd-uri si dischete.

 • Pc Netcom - imporator, exportator si distribuitor de accesorii IT, CD-R, DVD-R, DVD+R, Blue Ray, carcase si plicuri CD/DVD. Oferim servicii complete de multiplicare industriala CD si DVD: consiliere si suport pentru content disc, grafica, producere disc si ambalare.

 • Redline Multimedia ofera spre vanzare o gama larga de medii de stocare (cd-uri, dvd-uri, bluray-uri), carcase, produse de retelistica, componente pc, accesorii foto video, imprimante si consumabile, la cele mai avantajoase preturi.

 • Telezimex este unul din liderii pieţei distribuitorilor de accesorii media, multimedia, energy, componente şi echipamente electronice din România. In oferta noastra gasiti: Vivanco - accesorii si componente multimedia, IT Sanyo- media & energy Philips - recordable media, lighting Ecotel - cabluri, conectica, sisteme de alarma.

 • Principalul domeniu de activitate este cel al pieselor auto import insa ca si activitati anexe suntem dispusi sa diversificam activitatea de comert si in domeniul prodeuselor it. Asteptam cererile de oferta im ambele domenii de activitate cu nerabdare. Cu respect,  Ovidiu Lazureanu.

 • We've specialized in media storage products for many years. We are proud to reveal the quality product of blank CD-R 52X, CD-RW 12X, DVD-/+R 8X&16X, DVD-/+RW 4X, DVD-R DL, and Blu-ray Disc (BD-R) for the next generation worldwide. We've been cooperating with Taiwan DATEK which is one of the largest duplicating controller card manufactures for many years, and have developed DVD699 (1 to 10), DVD677 (1 to 7)&(1 to 3) controllers which are well received in the global market.

 • Firma a avut ca prim obiect comercializarea produselor electronice destimate sonorizarilor pentru casa, masina. Cu timpul ne-am specializat in sonorizari profesionale. Lipsa unor componente de pe piata ne-a determinat sa trecem la nivelul actual acela de productie de boxe.

 • Oferim cea mai completa gama de: accesorii pentru telefoane mobile si tablete (huse, baterii, modulatoare fm, handsfree, piese de schimb) camere intraorale si baby monitor. Livrare imediata, garantie extinsa Pentru mai multe detalii vizitati: www.tmag.ro

 • Suntem o firma mica cu doi angajati nou infiintata ce ofera servicii de reparatii si vanzari televizoare, calculatoare, dvd-uri, montaj si reparat instalatii audio auto, instalari software, devirusari calculatoare, etc.

 • Firma comercializeaza electronice, accesorii, cd , dvd, cabluri, electrice, componente electronice, papetarie, imprimante, boxe si difuzoare, carduri de memorie, telecomenzi tv si dvd, aparatura de masura, casete audio si dvd, jocuri pe calculator.

 • Firma se ocupa cu comercializarea si desfacerea de produse electronice si electrice, conectica , cd inregistrate si neinregistrate memorii, carduri si alte suporturi magnetice, produse electrocasnice mici, filmari si procesari video, sonorizar. Va asteptam.

 • GMB Computers, Profesionalism, Seriozitate, Incredere, Confidentialitate. In cei 25 ani de activitate am demonstrat ca se poate, am demonstrat ca inainte de toate este importanta increderea. Increderea se castiga greu si se pierde usor. Munca si Daruirea specialistilor nostrii, adaugate la Increderea clientilor in solutiile si serviciile oferite ne fac competitivi. Solutia GMB va costa mai putin decat o solutie ieftina. Www.gmb.ro, www.gmbstore.ro, Www.ciid.ro

 • Suntem o companie localizata in Roman, judetul Neamt, si infiintata in anul 1992. Avand 4 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: echipamente video, audio, foto, camere video, casetofoane, combine, aparate de fotografiat digitale, accesorii, baterii, incarcatoare, acumulatori, procesare foto. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Siena S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Siena S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Esential Comed S.R.L din Craiova, judetul Dolj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca instrumente muzicale, flaut, chitari, orgi, lumini pentru discoteca, boxe, amplificatoare, aparatura audio-video. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Din Categorie