Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Conducte/Tevi/Instalatii - Constructii: 300 companii
 • Reprezentant al unor companii de renume din domeniul automatizarilor industriale: - managementul fluidelor; -  componente electrice. Pentru detalii va rugam accesati site-ul nostru: www.componente-automatizari.ro. Va multumim pentru interes.

Bucuresti Importator
 • Oferim vane si electrovane ale producatorului Mostro Engineering. Diametre intre 50-800mm, Presiune nominala 80-600bar, Temperatura 100-550C. Automatizari industriale 4-20mA, echipamente Honeywell, integrare sisteme.

Bucuresti Import - Export
 • Firma este distribuitor Danfoss Socla pentru echipamente de conducere/ control fluide: valve fluture DN25-DN1200, valve cu sfera, valve cutit, cu actionare manuala, electrica, pneumatica, regulatoare de presiune si debit,  racoarde flexibile, electrovalve. Oferim vanzare si asistenta tehnica pentru echipamente PARKER HANNIFIN: hidraulica, pneumatica, filtrare hidraulica si de proces, valve solenoidale, conectori pentru furtun si teava.

Pitesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Suceava, judetul Suceava. Firma Sami Plastic S.A. are o echipa de 48 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de tevi din polietilena de inalta densitate pentru retele de apa si gaz, comercializare fitinguri de polietilena (mufe, mansoane). Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Sami Plastic S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Suceava Producator
 • Infiintata in anul 2002, Sanplast S.R.L este situata in Oradea, judetul Bihor. Firma Sanplast S.R.L are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse sanitare, instalatii sanitare, robineti, reductii, filtre apa, coliere, tevi. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oradea Distribuitor
 • Firma Termodinamic SRL, Bucuresti, comercializeaza o gama larga de armaturi industriale, cum ar fi: robinete cu sfera, cu ventil, cu sertar, clapa-fluture etc.; clapete de sens, filtre de impuritati, reductoare de presiune, supape de siguranta, oale de condens, ventile electromagnetice, presostate, termostate, traductoare de presiune si temperatura si multe alte produse intalnite in majoritatea aplicatiilor industriale. Firma Termodinamic este reprezentant al firmelor Danfoss, Ari Armaturen, Starline, Pekos, IA Valves.

Bucuresti Distribuitor
 • Direct Line Inox este unul dintre principalii importatori de semifabricate şi produse industriale din oţel inoxidabil din România. Produsele comercializate de companie sunt destinate tuturor industriilor şi domeniilor importante: industria alimentară, industria chimică şi farmaceutică, a construcţiilor de maşini şi utilaje, instalaţii tehnologice sau confecţii metalice. Ţevi sudate şi fără sudură, ţevi semifabricate (hollow bars), fitinguri pentru instalaţii, pentru industria alimentară sau farmaceutică, table şi rulouri, bare, platbenzi, profile, electrozi şi materiale de sudură sunt ceea ce oferim clienţilor noştri ca produse de stoc sau prin comenzi speciale. Gama de produse din inox - Table şi rulouri cu suprafeţe mate, şlefuite sau lustruite, cu sau fără folie de protecţie. - Table perforate sau table striate pentru scări sau pardosele industriale. - Ţevi sudate longitudinal, de toate diametrele şi grosimile, obţinute prin sudură cu LASER WIG, TIG sau HF. - Ţevi cu secţiunea rectangulară, cu grosimi variate ale pereţilor. - Ţevi cu secţiunea specială: semicerc, oval. - Ţevi semifabricate (hollow bars) şi ţevi trase cu secţiuni şi grosimi ale pereţilor diverse. - Fitinguri pentru instalaţii sau pentru industria alimentară: racorduri, coturi, teuri, reducţii. - Bare laminate la rece sau cald, forjate sau decojite,cu secţiunea circulară, hexagonală sau pătrată. - Platbenzi, profile L, profile U, profile I, profile T. - Electrozi şi materiale de sudură. - Scule şi materiale pentru prelucrarea şi tratarea suprafeţelor: soluţii de decapare, paste de şlefuit, scule abrazive, perii de sârma inox. - Elemente de legătură: şuruburi, piuliţe, şaibe, tije filetate etc. Activitatea de producţie Departamentul de producţie al Direct Line Inox proiectează şi produce: - Instalaţii tehnologice în oţel inoxidabil (pentru industria alimentară, farmaceutică sau alte industrii importante); - Instalaţii tehnologice pentru staţii de epurare şi staţii de tratare; - Rezervoare, recipienţi, mobilier industrial etc.; - Proiecte la comandă, în funcţie de solicitări speciale; - Servicii de debitare profesională cu Laser Bystronic şi maşină de tăiat cu plasmă ESAB. Prin cele patru filiale ale sale, Direct Line Inox are o reţea de distribuţie la nivel naţional şi birouri şi depozite în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău.

Cluj Napoca Distribuitor
 • ROMVALVES este comerciant de armaturi industriale din fonta si otel, flanse  precum si a unor echipamente complexe pentru diverse domenii de activitate, dintre care cele mai importante sunt: -industria de extractie,transport si distributie a gazului natural -industria de prelucrare a petrolului -producerea energiei electrice si termice in termocentrale si centrale nucleare -combinate siderurgice si metalurgice industria hartiei -industria alimentara principalii furnizori ai firmei ROMVALVES sunt urmatorii: SC  NEMO UPET SA SC ROMINSERV IAIFO SA FAMAT VALVE ELVETIA MSA CEHIA BRUNNBAUER ARMATUREN AUSTRIA ORSENIGO ITALIA CHERO ITALIA DERVAL ITALIA ALBERTA ZALAU RTI TECHNOSTEEL ITALIA

Bistrita Distribuitor
 • Petrotub Izoterom S.A din Roman, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 150 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de conducte si elemente preizolate, tevi, coturi, ramificatii, puncte fixe, reductii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Roman Producator
 • Infiintata in anul 1978, Zimtub S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Zimnicea, judetul Teleorman. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tevi sudate, tevi din otel elicoidal, tevi longitudinale, tevi negre si zincate, tevi din otel elicoidal sub strat de flux. Firma noastra are un personal de 100 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Zimtub S.A. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Zimtub S.A. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Zimnicea Producator
 • S.C. Fepa S.A. Barlad este o companie romaneasca cu capital integral privat cu activitati principale in domeniul productiei de aparatura si solutii pentru automatizarea proceselor tehnologice industriale. Experienta acumulata in decursul celor peste 30 de ani de existenta, completata prin implementatrea de noi tehnologii specifice, ne situeaza printre liderii pietei romanesti de echipamente pentru automatizari. Produsele si aplicatiile noastre vizeaza urmatoarele categorii de clienti; - operatori din industria extractiei si prelucrarii titeiului si a gazelor naturale, - furnizori de utilitati; energie electrica, energie termica, apa – inclusiv in sisteme de irigatii, - firme din domeniul petrochimiei, a procesarilor chimice si a metalurgiei, - firme care activeaza in domeniul constructiei de masini unelte si utilaje, materiale de constructie, transport feroviar, etc - industria celulozei si hartiei, industria alimentara, etc. POLITICA GENERALA A FIRMEI - Clientii sunt prima noastra prioritate, prin oferirea de servicii si produse de inalta calitate. Firma noastra nu vinde produse, noi rezolvam problemele tehnice ale clientului, pornind de la identificarea acestora. Pentru realizarea produselor sale, S.C. FEPA S.A. foloseste atat tehnologii conventionale (debitare, presare, forjare, turnare, injectii mase plastice, vulcanizare cauciuc, tratamente termice, strunjire, rabotare mortezare, frezare, divizare, gaurire-alezare-filetare; brosare; sudare; lipire; prelucrari complexe; rectificare; electroeroziune; acoperiri electrochimice; vopsire) cat si tehnologii neconventionale (depunerea de straturi subtiri in vid prin procedeul PVD; tratamentul termic in vid cu sau fara atmosfera controlata, umpleri cu lichide degazate; sudura cu fascicol de electroni sau fascicol laser). Produse: A. APARATURA DE CONTROL, REGLARE SI COMANDA pentru presiune, nivel, debit si temperatura ( traductoare clasa 0,05, regulatoare de presiune, regulatoare de presiune cu sistem de autoprotectie; echipamente pt rezervoare – supape de respiratie, supape de aerisire, intrerupator de nivel; intrerupator de presiune) B. ROBINETE DE REGLARE SI/SAU IZOLARE cu actionare manuala, electrica, electro-hidraulica gas over oil sau pneumatica (robineti cu sfera; robineti sertar; robineti fluture; robineti cu ventil; robineti cu ac; robineti de retinere; robineti de gatuire; robineti de siguranta); C. COMPONENTE PNEUMATICE PENTRU AUTOMATIZARI; electroventile, presostate, distribuitoare, supape, relee pneumatice, cilindri pneumatici, etc. D. ECHIPAMENTE SI TEHNOLOGII NOI; - solutii de automatizare a proceselor industriale, inclusiv aplicatii tip SCADA, - instalatii si componente pentru tehnica vidului, - tehnologii de procesare in vid E. ALTELE (produse customizate); - INSTRUMENTE DE MASURARE SI CONTROL (SUBLERE SI MICROMETRE) - COMPONENTE SI ACCESORII P.S.I. - PIESE DE SCHIMB PENTRU, MASINI AGRICOLE, AUTOVEHICOLE RUTIERE, AUTOTRACTOARE FORESTIERE, Mentionam ca specificatiile tehnice ale principalelor produse sunt disponibile pe site-ul companiei, la adresa www.fepa.ro.

Barlad Producator
 • Hidromix S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Tg Mures, judetul Mures. Firma Hidromix S.R.L. are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de furtunuri metalice, chimice, pneumatice, echipamente de ridicat si stivuit Linde si Still, cuple si armaturi, tevi, racorduri. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Hidromix S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Tg. Mures Producator
 • Inca de la infiintare String S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania String S.R.L. comercializeaza o gama larga de electrovane, vane, valve, robineti. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei String S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Distribuitor
 • Inca de la infiintare Triton Tehno S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 9 angajati, Triton Tehno S.R.L. efectueaza montaj instalatii termice, gaz, sanitare, climatizare, aparate de aer conditionat, centrale termice, tevi, racorduri, fitinguri. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Triton Tehno S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Triton Tehno S.R.L. relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Braila Servicii
 • Inca de la infiintare Eltechim S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale pentru instalatii de gaz, apa, sanitare, tevi, racorduri, fitinguri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • VDR & Servicii Srl a fost infiintata in anul 1999 si este reprezentantul in Romania a patru firme germane, din domeniul automatizarilor electrice si managementul fluidelor: WAGO, BURKERT, SCHUBERT-SALZER Control Systems si AKO-Armaturen, toate aflate in topul mondial al producatorilor de specialitate. Cele mai multe cerinte pentru aceste componente vin din industria alimentara, industria chimica, farmaceutica, constructii masini, prelucrari mecanice, constructii civile si industriale. Produsele din portofoliul nostru satisfac cele mai exigente cerinte de calitate, functionalitate, rezistenta si siguranta, fiind potrivite pentru o serie variata de aplicatii, iar clientii nostri se bucura de servicii profesioniste, in conditii de minim efort. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Detalii la www.componente-automatizari.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Petrol Tub S.A este situata in Moinesti, judetul Bacau. Avand 20 angajati, firma noastra va poate sigura conform STAS, in conditii avantajoase si cu transport inclus, o gama larga de produse cum ar fi: tevi din otel laminate si sudate, derivate si confectii din teava, conducte si burlane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Moinesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Din anul 2003 suntem distribuitori unici pentru Romania ai ROSS Controls USA Cu un efectiv de 3 angajati, Casel Prodimpex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: valve pneumatice. cilindri pneumatici, valve de siguranta, valve coaxiale, valve duble pt prese, valve proportionale, dispozitive preparare aer, valve proiectate dupa necesitatile clientului, etc. produse de ROSS in USA si Germania. ROSS a fost infiintata in Michigan USA in 1920 devenind in timp o prezenta globala cu produse la cele mai inalte standarde de calitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Din 2008 suntem distribuitor al EXAIR Corporation - USA pentru amplificatoare de aer tip cortina sau circulare, cu si fara ionizare, aspiratoare/conveioare pneumatice, dispozitive pneumatice pentru racire, pistoare de suflat de mare eficienta. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national din industria metalurgica, constructii de masini, aluminiului, sticlei, etc. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Gremocom Tim S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Gremocom Tim S.R.L. comercializeaza o gama larga de: ciment, var, vopseluri, table, tevi de otel. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Hawle S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara judetul Timis. Avand 2 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: fitinguri si armaturi industriale de la fabricile noastre din Germania, Ungaria, Elvetia, Austria, Polonia, etc. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator