Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Casa si Gradina: 3776 companii
 • Sindfibre S.A a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Savinesti, judetul Neamt. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca mase plastice, placi, bare turnate din poliamida de diverse dimensiuni, piese obtinute prin injectie, galeti, ligheane, granule regenerate din poliamida 6 albe si negre. Firma noastra are un personal de 33 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Sindfibre S.A este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Savinesti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Compania Hed Interline S.R.L. produce o gama larga de jaluzele verticale din material textil de toate culorile, plase de tantari din aluminiu toate dimensiunile. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Hed Interline S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bistrita Producator
 • Infiintata in anul 1998, Elstaticfarb Prod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de instalatii de vopsire in camp electrostatic, injectare a produselor din masa plasctica, confectii metalice (mobilier usor), prestari servicii vopsitorie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Elstaticfarb Prod S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bistrita Producator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2003. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse de ambalat, pungi, saci plastic, sacose, saci menajeri, farfurii plastic. Compania are un efectiv de 1 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. F.e.d. General Com S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: tehnica parasolara - jaluzele, verticale, orizontale, interioare, rulouri textile din bambus, rolete, usi tip armonica, tip garaj, parasolare, marchize. Compania are un efectiv de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Combat S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Combat S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 1995. Compania noastra va pune la dispozitie servicii medicale de medicina veterinara, distributie medicamente de uz veterinar, pet food, accesorii pentru animale de companie - vitamine, minerale. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Italian style company srl, a fost fondata in 2000 in Giurgiu, judetul Giurgiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: lenjerie pat, draperii, fete de masa, cuverturi, umbrele pentru gradina, huse pentru canapea si sezlong. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Europa de Vest Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Giurgiu Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Giurgiu, judetul Giurgiu, si infiintata in anul 2002. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca lenjerii de pat, draperii, fete de masa, cuverturi, huse de canapea si de sezlong, umbrele pentru gradina. Firma noastra are un personal de 200 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Confezioni Tessili Romania S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Giurgiu Producator
 • Infiintata in anul 1993, Agrocosm SRL isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: seminte legume, flori, bulbi flori, lucerna, pesticide, insecticide. Compania are un efectiv de 25 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Agrocosm SRL este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Distribuitor
 • Inca de la infiintare Emarol Impex S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de piese de schimb pentru industria textila, ace de cusut, de tricotat. Compania are un efectiv de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Emarol Impex S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Emarol Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Piatra Neamt Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Baia Mare, judetul Maramures, si infiintata in anul 2001. Ceea ce isi propune firma Staffordshire Tableware Romania S.A este sa ofere produse de calitate ca cani ceramice, boluri, vesela ceramica. Compania noastra are un personal de 140 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Staffordshire Tableware Romania S.A  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Staffordshire Tableware Romania S.A si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Producator
 • Infiintata in anul 2003, Petfoods Clinvet Distribution S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de hrana pentru animale (biscuiti, hrana uscata, papy junior), vitamine. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Petfoods Clinvet Distribution S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Petfoods Clinvet Distribution S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Baia Mare Distribuitor
 • Lucrul cu lemnul este o experienta respectabila, antica si naturala. Este respectul pentru valoare si frumusete, care in timp devine un ritual de creatie. Descopera cu noi rafinamentul salbatic al lemnului !

Napoli Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Resita, judetul Caras Severin. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca flori, plante, ghivece, aranjamente florale. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Deco Gall S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Resita Distribuitor
 • Sc Vetex Com Srl din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma S.C. Vetex Com S.R.L. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in comertul cu medicamente si alimente pentru animale de casa, medicamente veterinare. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. Telefon: 0265244004

Targu Mures Distribuitor
 • Paco Supermarkets este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1995. In prezent operam cu 16 supermarketuri in judetul Vrancea si un magazin de tip Cash & Carry. Compania noastra pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse de calitate, oferte speciale si servicii cu care ne mandrim. Echipa noastra este formata in prezent din peste 430 de angajati si avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Ne dorim ca PACO Supermarket sa fie o optiune zilnica pentru cat mai multi romani. Pentru a ne indeplini aceasta misiune, trebuie sa ne adaptam constant la cerintele clientului, sa-i anticipam nevoile si sa-l surprindem cu un serviciu impecabil si produse de calitate. Experienta PACO se extinde cu un magazin online modern si prietenos, cu optiuni clare pentru clientii nostri, oferte si promotii bine plasate, preturi mici si o gama de produse proaspete actualizate in fiecare zi. Produsele marca proprie "DELISAN" ofera calitate la preturi accesibile, fiind fabricate cu dragoste in Romania, sub indrumarea PACO Supermarket. Suntem deschisi colaborarilor cu producatori si furnizori romani, pentru a oferi clientilor nostri tot ce au nevoie.

Odobesti Altul
 • Inca de la infiintare Exotic-K Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 30+ angajati, Exotic-K S.R.L comercializeaza o gama larga de: hrana pentru pesti exotici, pasari, accesorii pentru animale de companie (zgarzi, jucarii, nisip-pisici). Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Exotic k S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Si pentru ca Exotic-K S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Tel./fax: 0261-829494.

Amati Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Satu Mare, judetul Satu Mare, si infiintata in anul 2001. Cu un efectiv de 11 angajati, Everde S.R.L comercializeaza o gama larga de: seminte de gazon si plante furajere si bulbi de flori. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Everde S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Everde S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor
 • Caracteristica principala a companiei o reprezinta promptitudinea in asigurarea serviciilor catre clienti. Avem o gama larga de produse pentru larg consum si oferim o serie de servicii cum ar fi: amenajari spatii verzi, ingrijirea plantelor, erbicidare.

Arad Producator
 • Vasion S.R.L. din Bacau, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 500 angajati, Vasion S.R.L. comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii - ciment, adezivi, gresie, faianta, parchet, tigla, instalatii sanitare, centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Vasion S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Vasion S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Distribuitor