Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Casa si Gradina: 3691 companii
 • Infiintata in anul 1994, A-med S.R.L. este situata in Bucuresti. Compania A-med S.R.L. comercializeaza o gama larga de pardoseli autoadezive pentru trafic mic si mediu - linoleum. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2000, Urvas Com S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi. Ceea ce isi propune firma Urvas Com S.R.L este sa ofere produse de calitate ca broaste, manere, butuci, zavoare, clante. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Urvas Com S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Iasi Distribuitor
 • Lian 99 Com S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Lian 99 Com S.R.L este sa ofere produse de calitate ca lambriu din PVC pentru interior si exterior, lambriu si dusumea de rasinoase pentru interior si exterior, parchet masiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Lian 99 Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Lian 99 Com S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Soledo R.s. S.R.L., a fost fondata in 1993 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Soledo R.s. S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de jaluzele verticale si orizontale din aluminiu si materii prime pentru jaluzele. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Soledo R.s. S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Producator
 • Rollexpert S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Rollexpert S.R.L produce o gama larga de jaluzele verticale si rolete textile, copertine retractabile, usi de garaj, rulouri exterioare, plase de tantari. Firma noastra are o echipa de 14 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Rollexpert S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Inca de la infiintare Calliopia Com S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Calliopia Com S.R.L. va pune la dispozitie servicii de amanet. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Calliopia Com S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sibiu Servicii
 • OmFrumos va pune la dispozitie o gama variata de produse pentru pasiunile dumneavoastra. Pe site veti gasi mereu oferte avantajoase pentru culori acrilice, culori de ulei, acuarele, pensule cu par sintetic, cutie de lemn si blocuri de desen. Nu ezitati sa vizitati produsele de pe site.

Brasov Distribuitor
 • Jais Design S.R.L. din Brasov, judetul Brasov pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Jais Design S.R.L. efectueaza amenajari interioare, jaluzele de interior. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Induco S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: balustrade inox; confectii metalice din inox; confectii metalice diverse; tamplarie aluminiu; tamplarie PVC; distributie metalo chimice (articole zugravit, sanitare, chimicale, feronerie, plastice, varuri si vopsele, etc. Firma noastra are un personal de 22 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Induco S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Inca de la infiintare Lora Construct S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Lora Construct S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de proiectare in constructii, arhitectura, instalatii, rezistanta structuri. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Cesandi S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 9 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice din fier si inox - garduri, balustrade, porti, distributie si montare usi garaj si usi industriale automatizate, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sebis Producator
 • Siceram S.A a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Sighisoara, judetul Mures. Avand 500 angajati, firma noastra produce o gama larga de: materiale pentru zidarii - sistem de zidarii termobloc, sisteme de invelitori ceramice, cos de fum ceramic, pardoseli ceramice, vase ceramice pentru amenajari. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Siceram S.A stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Sighisoara Producator
 • Corexim Foreign Trade Company, a fost fondata in 1991 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pentru promptitudinea si profesionalismul personalului nostru. Compania Corexim Foreign Trade Company comercializeaza o gama larga de produse de: sticlarie, portelan, ceramica, rafturi, dulapuri si vestiare metalice, cutii de scule si bancuri de lucru, seifuri si dulapuri pentru armament si munitie,produse din fier forjat si mobilier metalic, mic mobilier din lemn.Firma noastra are o echipa de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza exportului, dar si pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia sa se convinga de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Corexim Foreign Trade Company se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a face fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Corexim Foreign Trade Company este sa sprijine clientii in gasirea solutiilor optime in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra va sta la dispozitie si va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 2000, Dis Interplast S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Dis Interplast S.R.L este sa ofere produse de calitate ca umerase din plastic. Compania noastra are un personal de 250 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Filipestii De Targ Producator
 • De ce sa alegeti Eutopia Gardens? * Oferta noastra cuprinde mii de specii si varietati de plante, fiind unica pe piata de profil din Romania; * Puteti comanda comod, de la orice calculator legat la internet, specificand la adresa de livrare orice locatie de pe harta tarii; * Platiti avansul de 50% din valoarea comenzii prin orice oficiu postal sau banca, urmand ca diferenta sa o achitati ramburs, la livrarea comenzii; * Primiti, la adresa de livrare specificata, colet postal continand plante proaspete, plecate de la pepiniere din Olanda, Belgia, Germania, Ungaria si Romania, de cel mult 2 saptamani; * Va punem la dispozitie gratuit o baza de date horticola, pentru a va asigura succesul in cultivarea si propagarea plantelor achizitionate; * Va asiguram calitatea si conformitatea plantelor, la preturi convenabile.

Arad Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Reghin, judetul Mures, si infiintata in anul 1993. SC Humi S.R.L. produce o gama larga de: articole din inox, balustrade din inox, scrumiere, rasnite de bucatarie si panouri prefabricate pentru constructii. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Humi S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Reghin Producator
 • Infiintata in anul 2006, S.C. UMERASE SER-VIZ S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Campina, judetul Prahova. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Societatea livreaza prompt si eficient orice cantitate de umerase intr-o gama larga de modele si culori. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca S.C. UMERASE SER-VIZ S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Deviza firmei este: calitate, promptitudine si eficienta. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Campina Producator
 • Altus International S.R.L., a fost fondata in 1998 in Cluj-napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Altus International S.R.L. are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul importului de mocheta personalizata pentru spatii publice. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Altus International S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Altus International S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Cluj-napoca Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Braila, judetul Braila. Compania Art Lyl Design S.R.L produce o gama larga de jaluzele verticale. Firma noastra are o echipa de 17 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Producator
 • Magazin de obiecte de cult bisericesti ortodox, greco-catolic, catolic si ortodox stil vechi. In cei 10 ani de activitate, Greek Art a contribuit la impodobirea totala sau partiala a mai mult de 400 de lacase de cult din tara si diaspora, avand pe stoc candelabre, strani, tetrapoade, candele, sfinte vase, cruce pectorala, chivot, cununii, trusa botez, cadelnita, sfesnic, encolpion, axionita, vas caldura, diplota, vas aghiasma, vas anafura, suport cadelnite, sfesnice imparatesti, vultur bicefal.

Bucuresti Distribuitor