Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Casa si Gradina: 3666 companii
 • Inca de la infiintare Emarol Impex S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de piese de schimb pentru industria textila, ace de cusut, de tricotat. Compania are un efectiv de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Emarol Impex S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Emarol Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Piatra Neamt Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Baia Mare, judetul Maramures, si infiintata in anul 2001. Ceea ce isi propune firma Staffordshire Tableware Romania S.A este sa ofere produse de calitate ca cani ceramice, boluri, vesela ceramica. Compania noastra are un personal de 140 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Staffordshire Tableware Romania S.A  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Staffordshire Tableware Romania S.A si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Producator
 • Infiintata in anul 2003, Petfoods Clinvet Distribution S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de hrana pentru animale (biscuiti, hrana uscata, papy junior), vitamine. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Petfoods Clinvet Distribution S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Petfoods Clinvet Distribution S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Baia Mare Distribuitor
 • Lucrul cu lemnul este o experienta respectabila, antica si naturala. Este respectul pentru valoare si frumusete, care in timp devine un ritual de creatie. Descopera cu noi rafinamentul salbatic al lemnului !

Napoli Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Resita, judetul Caras Severin. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca flori, plante, ghivece, aranjamente florale. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Deco Gall S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Resita Distribuitor
 • Sc Vetex Com Srl din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma S.C. Vetex Com S.R.L. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in comertul cu medicamente si alimente pentru animale de casa, medicamente veterinare. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. Telefon: 0265244004

Targu Mures Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Odobesti, judetul Vrancea, si infiintata in anul 1995. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: carne, lactate, bauturi, sucuri, dulciuri, cosmetice, detergenti,cafea tigari, etc. Firma noastra are un personal de 130 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Paco Prod Serv S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Paco Prod Serv S.R.L, relatiile bune de colaboratoare cu companiile reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Odobesti Altul
 • Inca de la infiintare Exotic-K Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 30+ angajati, Exotic-K S.R.L comercializeaza o gama larga de: hrana pentru pesti exotici, pasari, accesorii pentru animale de companie (zgarzi, jucarii, nisip-pisici). Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Exotic k S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Si pentru ca Exotic-K S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Tel./fax: 0261-829494.

Amati Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Satu Mare, judetul Satu Mare, si infiintata in anul 2001. Cu un efectiv de 11 angajati, Everde S.R.L comercializeaza o gama larga de: seminte de gazon si plante furajere si bulbi de flori. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Everde S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Everde S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor
 • Caracteristica principala a companiei o reprezinta promptitudinea in asigurarea serviciilor catre clienti. Avem o gama larga de produse pentru larg consum si oferim o serie de servicii cum ar fi: amenajari spatii verzi, ingrijirea plantelor, erbicidare.

Arad Producator
 • Vasion S.R.L. din Bacau, judetul Bacau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 500 angajati, Vasion S.R.L. comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii - ciment, adezivi, gresie, faianta, parchet, tigla, instalatii sanitare, centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Vasion S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Vasion S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1990 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca bunuri de larg consum din mase plastice, galeti, ligheane, ghivece de flori, capace de WC, uscatoare de vase. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Dolplast S.R.L. se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1994, Ina S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Botosani, judetul Botosani. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de plante ornamentale de gradina (brad, molid, ienupar), servicii de amenajari peisagistice (gazonari, cascade, stancarii, cursuri de apa, iazuri de gradina). Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Ina S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ina S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Botosani Producator
 • Infiintata in anul 1995, Fish-self Constant S.R.L. este situata in Pitesti, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de jaluzele, verticale, orizontale, usi armonice. Compania are un efectiv de 14 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Producator
 • Infiintata in anul 1993, Sam S.R.L este situata in Alba Iulia, judetul Alba. Firma Sam S.R.L are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de hartie igienica si servetele. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Sam S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Sam S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Alba Iulia Distribuitor
 • Infiintata in anul 1945, Steaua S.A este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Compania Steaua S.A produce o gama larga de sapun solid, lichid, detergent. Firma noastra are o echipa de 25 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Steaua S.A este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Din 2001 si pana in prezent, demersurile noastre s-au materializat in produse ce poarta o amprenta distincta pe piata productiei de jaluzele. Ne-am dezvoltat capacitatea de a surprinde frumusetea ideilor indimensiuni concrete, insemnand cu pricepere si competenta imaginea unor cladiri si sedii de firme. Am raspuns intotdeauna provocarii, solutionand probleme si raspunzand cu promptitudine celor mai exigente cereri. Am adaugat inspiratie si valoare unui domeniu caracterizat de nevoia unor produse din ce in ce mai specializate. Dispunem de o retea de distributie la nivel national ce ofera servicii de calitate europeana. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Producator
 • Gar Star S.R.L din Blaj, judetul Alba pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Gar Star S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca curele, teflon, garnituri de cauciuc. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Gar Star S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Gar Star S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Blaj Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Cristian, judetul Sibiu si infiintata in anul 1997. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: intermedieri si import de mobilier de gradina, fantani arteziene,din cupru, granit (de interior-de masa,de perete, suspendate)de gradina, parcuri. Compania are un efectiv de 4 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Rotar & Escu Com S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cristian Importator
 • S.C. Ardeleana Tisa S.R.L. din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea unui producator cu o istorie de aproape 20 de ani in domeniul productiei de piese schimb pentru autoturisme. Compania noastra produce o gama larga de bucse auto de tipul flexiblocurilor, articulatiilor elastice din cauciuc, bucselor si tampoanelor din cauciuc cu sau fara armaturi metalice. De peste 10 ani suntem furnizori de bucse pentru Automobile Dacia SA si ThyssenKrupp Bielstein Compa si altor firme producatoare de subansamble pentru autoturisme. Piesele schimb de origine comercializate de Automobile Dacia poarta inscriptia firmei Ardeleana Tisa. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin CALITATE superioara oferita la preturi competitive. Sistemul de management al calitatii este certificat ISO 9001 inca din anul 2004. Pentru toate produsele comercilizate pe piata interna detinem certificate de conformitate si licenta acordate de Registrul Auto Roman. Putem produce la comanda speciala a clientului orice bucse pentru autoturisme romanesti sau straine. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sighetu Marmatiei Producator