Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Casa si Gradina: 3666 companii
 • Floraria Iris - aranjamente florale pentru evenimente personale si corporate ; decorarea cu flori a oricarei locatii. Floraria Iris a deschis primul magazin in Bucuresti in anul 1991, urmare a peste 30 de ani de experienta acumulata in domeniul florariei. In prezent compania are 11 magazine in zonele centrale ale capitalei si un atelier de lucru. In ultimii ani ne-am dezvoltat pe partea de evenimente personale si corporate. Am participat la targuri de specialitate si la concursuri de design floral unde originalitatea si creativitatea ne-au fost recunoscute si rasplatite. In acest moment trecem printr-un proces de rebranding, ce are ca scop repozitionarea Florariei Iris pe piata si schimbarea conceptului de florarie in Bucuresti si in Romania.

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Paper Plus Srl a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 30 de angajati, S.C. Paper Plus S.R.L comercializeaza o gama larga de produse de igiena, prosoape pliate, hartie igienica, servetele de masa, produse Horeca. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. S.C. Paper Plus S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Plante exotice mari pentru spatii de business. Dau un aer aparte incaperii si trezesc invidia vizitatorilor. Au triplu rol: de decorare , de purificare a aerului din incaperi si de mentinere a unui tonus psihic bun. Va sfatuim gratuit ce specii se potrivesc in spatiul Dvs. Va aducem plantele direct din Olanda. Va protejam investitia prin servicii profesionale de ingrijire. Va stam la dispozitie cu orice detalii referitoare la proiectele Dvs. de amenajare a spatiilor verzi de interior. Detalii pe www.hollandiagreen.ro

Bucuresti Import - Export
 • Florarie.ro este serviciul online de livrare flori la domiciliu disponibil nonstop oriunde in Romania. Livram flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi! Acceptam plata online prin card bancar, depunere de numerar, ordin de plata, transfer rapid de bani, cash, mandat postal.

Bucuresti Servicii
 • Freeman S.R.L. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Freeman S.R.L. comercializeaza o gama larga de furaje pentru pasari, porci, bovine, ovine, iepuri, nutreturi granulate si concentrate, sroturi proteice, premixuri vitamino-minerale, hrana pentru caini si pisici. Firma noastra are o echipa de 13 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Freeman S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noi si de la noi sau chiar doriti sa colaborati cu firma noastra, va rugam sa ne contactati la telefon 0259-428.075 sau pe pagina web www.vivabio.ro

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Onix Sz M S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate cepuri. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. www.serviciifunerarecampiaturziiturdacluj.ro

Campia Turzii Producator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1991. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza pene de strut naturale, culori diverse, principala de desfacere Europa de Vest Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1949. Firma Horticola S.A. are o echipa de 60 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de amenajare si intretinere spatii verzi, gradini, parcuri, comercializare plante ornamentale si material dendrologic. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Horticola S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Asteptam oferte de produse de la furnizori pentru magazinul nostru tip Cash & Carry (loc. Saftica) specializat pentru articole de gradina!

Saftica Servicii
 • Monteli Com Impex S.R.L din Cluj Napoca, judetul Cluj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca bureti, lavete, pungi, ciorapi de dama, ligheane, umerase, boluri, castroane. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Inca de la infiintare Avico International S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente de uz veterinar, antibiotice, aditivi furajeri, complexe de minerale. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Avico International S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Mobiplast Srl este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de rafturi din lemn, pal si postforming, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Mobiplast S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mobiplast S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Sindfibre S.A a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Savinesti, judetul Neamt. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca mase plastice, placi, bare turnate din poliamida de diverse dimensiuni, piese obtinute prin injectie, galeti, ligheane, granule regenerate din poliamida 6 albe si negre. Firma noastra are un personal de 33 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Sindfibre S.A este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Savinesti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Compania Hed Interline S.R.L. produce o gama larga de jaluzele verticale din material textil de toate culorile, plase de tantari din aluminiu toate dimensiunile. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Hed Interline S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bistrita Producator
 • Infiintata in anul 1998, Elstaticfarb Prod Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de instalatii de vopsire in camp electrostatic, injectare a produselor din masa plasctica, confectii metalice (mobilier usor), prestari servicii vopsitorie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Elstaticfarb Prod S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bistrita Producator
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2003. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse de ambalat, pungi, saci plastic, sacose, saci menajeri, farfurii plastic. Compania are un efectiv de 1 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. F.e.d. General Com S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: tehnica parasolara - jaluzele, verticale, orizontale, interioare, rulouri textile din bambus, rolete, usi tip armonica, tip garaj, parasolare, marchize. Compania are un efectiv de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Combat S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Combat S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Timisoara, judetul Timis, si infiintata in anul 1995. Compania noastra va pune la dispozitie servicii medicale de medicina veterinara, distributie medicamente de uz veterinar, pet food, accesorii pentru animale de companie - vitamine, minerale. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Italian style company srl, a fost fondata in 2000 in Giurgiu, judetul Giurgiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: lenjerie pat, draperii, fete de masa, cuverturi, umbrele pentru gradina, huse pentru canapea si sezlong. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Europa de Vest Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Giurgiu Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Giurgiu, judetul Giurgiu, si infiintata in anul 2002. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca lenjerii de pat, draperii, fete de masa, cuverturi, huse de canapea si de sezlong, umbrele pentru gradina. Firma noastra are un personal de 200 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Confezioni Tessili Romania S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Giurgiu Producator
 • Infiintata in anul 1993, Agrocosm SRL isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: seminte legume, flori, bulbi flori, lucerna, pesticide, insecticide. Compania are un efectiv de 25 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Agrocosm SRL este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Distribuitor