Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Obiecte de Cult - Cadouri / Artizanat: 68 companii
 • Atelierul nostru executa la comanda: vesminte bisericesti, prapori, epitafe, stihare copii, fete de masa, coperte de evanghelii, panglici pentru lumanrea de inviere, procovete pentru impartasanie, huse pentru vesmintele preotilor. Comercializam vaze decor religios. Comercializam pahare inscriptionate pentru Sfintele Pasti.

 • Compania este infiintata in anul 2016. Ne ocupam cu artizanate de cult. Produsele se gasesc in stoc sau se fac la comanda in functie de cerintele clientului. Pretul este de producator. La comenzi mari se pot face reduceri in functie de produs. Plata se face ramburs, sau se factureaza la termen. Suntem o companie serioasa si dorim sa ne dezvoltam cat mai mult pe plan intern.

 • Suntem o firma specializata in producerea si comercializarea unei game variate de articole religioase, produse specifice si servicii in domeniul artei religioase. Productia firmei consta in aplicarea litografiei pe MDF, diferite modele si dimensiuni.

 • Din anul 199 lucram pentru biserici. Producem: candelabre (policandre), aplice, cristelnite din inox alimentar, cristelnite de alama cu interiorul din inox alimentar, chivot, vase pentru agheasma din inox alimentar, sfesnice, suport cadelnita, vase anafura de masa sau cu picior din inox sau alama, cutia milei inox alama, rezervor proscomidiar inox, galetuse pentru agheasma inox alimentar, etc. Toate obiectele sunt confectionate din: alama lacuite cu lac special-nu vor patina (innegri) in timp si inox alimentar. Nu folosim inlocuitori (aluminiu, otel, etc).

 • Va stam la dispozitie cu o gama diversa de produse ce nu trebuie sa lipseasca din casa fiecaruia. Motto-ul nostru este Invata sa daruiesti, deoarece orice lucru frumos din viata unui om poate sa inceapa cu un cadou. Cadoul este una dintre expresiile vazute ale celor mai frumoase sentimente. Oferi un cadou in semn de respect, pretuire, iubire si prietenie. Intotdeauna trebuie sa primesti cadoul care ti se ofera si trebuie sa arati o stare de multumire chiar de este un dar mai putin valoros. Daruieste cadouri utile si de neuitat de la noi de pe site! Ne puteti gasi si pe: https://romaniacadouri.ro http://www.romaniacadouri.com https://vanzari-icoane.com

 • arta-ortodoxa.ro este un site ce isi propune sa promoveze arta bisericeasca autentica. Realizam diverse obiecte bisericesti si de cult cum ar fi: strane credinciosi, scaun arhieresc, axionite, baldachine, cruci de altar sculptate si pictate, catapetesme, racle pentru sfintele moaste, strane de cantareti, analog, cruci de binecuvantare si pectorale, icoane pictate pe lemn, fresca pentru biserici, paraclise sau capele, candele sculptate in lemn, altare de vara. Toate lucrarile se realizeaza pe baza de comanda ferma, fiind insotite de un plan conceput impreuna cu beneficiarul. Pentru orice intrebare sau informatie echipa noastra va sta la dispozitie.

 • Vasiloaia Monica - pictor autorizat de catre Comisia de Pictura Bisericeasca; - absolventa a Facultatii de Teologie "Dumitru Staniloae" - Iasi, Patrimoniu Cultural; - absolventa master, Facultatea de Teologie "Dumitru Staniloae"- Iasi, Conservare si Restaurare; - absolventa a SC. de Arta - Bacau. Realizam pictura bisericeasca in diferite tehnici: - tehnica frescei; - tehnica traditionala a icoanei cu pigmenti si emulsie de ou; - tehnica poleirii cu aur pe bolos si tehnica simpla cu mixtion; - tehnica mozaicului.

 • Suntem un magazin, un catalog in care veti gasi cele mai ieftine si originale statuete, aplici, suveniruri, servicii de restaurari cladiri clasice, tablouri pe stoc si la comanda, de asemenea le puteti inrama.

 • Compania noastra ocupa unul din primele locuri in piata produselor de parafina, destinate in primul rand bisericilor, cimitirelor, pompelor funerare si magazinelor de artizanat. Aceasta se datoreaza atat practicarii unui adaos comercial competitiv, cat si calitatii superioare a produselor noastre, importate din tari ale Uniunii Europene si, ca urmare, produse in conformitate cu normele U.E. Deschiderea, flexibilitatea, dar si profesionalismul cu care intampinam orice client, face colaborarea cu noi placuta si in acelasi timp profitabila. Drept urmare, va invitam sa ne cunoasteti produsele, prin vizitarea site-ului, si va asteptam sa ne contactati pentru a incepe o colaborare cat mai fructuoasa.

 • Jerusalemstores este o companie comerciala care se ocupa cu importul - exportul si vanzarea en gros de obiecte de cult religios. Obiectele de cult religios provin atat din Grecia (icoane pictate manual, candele, tamaie, carbunasi, fitile de candela, etc.), cat si din Israel/Jerusalem (tamaie,lumanari pt. Sf.Pasti/Inviere - de la Biserica "SF.MORMANT din Jerusalem, Apa din Iordan si Ulei pt.botez, crucifixuri din lemn de maslin pt. perete, etc. Cei interesati, pt. mai multe detalii ne puteti contacta la e-mail: jerusalemstores@yahoo.gr

 • Suntem o firma din Israel cu vechime profesionala de 25 de ani. Ne ocupam cu turistul in general. Perelinaj religios si pt. oameni de afaceri in special. Producem tablouri religioase din Ierusalim. Dorim o colaborare in domeniu cu intreaga UE.

 • Inca de la infiintare Tekart Trading Srl. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma Tekart Trading Srl. are o echipa de 17 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de obiecte promotionale din metale neferoase - brelocuri, trofee, insigne, medalii, obiecte religioase si de cult, produse de marochinarie - catarame. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Clientilor nostri le oferim o calitate superioara la preturi minime. Folosindu-ne de talent, experienta, pasiunea si cunostinte, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi ! Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Manastirea Lipnita este o manastire ortodoxa de maici din judetul Constanta infiintata in anul 2004. In cadrul manastirii functioneaza un Atelier de broderie si croitorie bisericeasca, un Laborator de produse naturiste, precum si un Magazin de obiecte bisericesti. Produsele sunt realizate cu migala si rabdarea specifice maicilor si pot fi comandate si achizitionate fie direct in cadrul manastirii, fie telefonic la nr. 0241856625, fie din Magazinul online de pe site-ul manastirii: https://manastirealipnita.com/produsemanastiresti/. Toate veniturile obtinute sunt folosite pentru constructia si intretinerea manastirii.

 • Importam si distribuim Icoane de argint, Cristal de Bohemia, Obiecte argintate si multe alte articole de decor. La noi veti gasi rame foto de argint pentru aniversarea nuntii de aur sau de argint. Suntem prezenti pe piata din 2011 in zona de retail, distributie si online.

 • Suntem o companie nou infiintata. Dorim sa ne dezvoltam piata de desfacere la preturi mici. Oferim candele de toate categoriile, avem si lumanari de diferite forme si sculptate. Punctul de lucru este in Ialomita.

 • Suntem o echipa dinamica, ce va ofera spre vanzare obiecte religioase, de cult. Suntem de multi ani pe piata si incercam sa multumim toti clientii si sa oferim cea mai buna calitate. Asteptam comenzile dumneavoastra si va multumim!!

 • Suntem o companie producatoare de articole de artizanat, suveniruri si obiecte de cult religios. Produsele companiei sunt unice in Romania si pentru ca noi le concepem sunt originale, pot fi personalizate si, de aceea, sunt deosebie fata de ceea ce exista pe piata pana in prezent.