Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Albume Foto - Cadouri / Artizanat: 86 companii
  • Cosmetice (deodorante creme de maini fata, corp, lotiuni de plaja, spumante de baie), dressuri, rechizite (caiete, pixuri, imprimate) produse de curatenie(detergenti), servetele de masa, obiecte de decor, lumanari, jucarii.

Sebes Altul
  • MartaS SRL este o companie romaneasca care doreste sa aduca frumosul in casele dumneavoastra. Va oferim produse brodate manual: lenjerii de pat pentru copii, albume foto, diverse accesorii. Artistii creaza modelele de lenjerii si le aplica pe material cu toata daruirea si cu speranta ca vor reusi sa va incante ochiul si sa reuseasca sa creeze povesti pentru adormit mai usor copiii. Broderia pe albumele foto este in relief si creaza o splendida imagine. Va asteptam pe site-ul nostru: www.martas.ro

Timisoara Producator
  • Firma este aflata in cartier si se ocupa cu comertul de produse cosmetice, papetarie, cadouri, jucarii, imbracaminte. Magazinul este deschis de luni pana vineri intre orele 09.00-21.00 iar sambata si duminica de la orele 09.00-20.00.

Campia Turzii Altul
  • Infiintata in anul 2001, Weku Trading S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Weku Trading S.R.L comercializeaza o gama larga de lumanari si decoratiuni din fier forjat, suporti de lumanari. Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca Weku Trading S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Importator
  • Sooters Import Export a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de aproape 100 angajati, Sooter's Import Export ofera servicii foto analogice si digitale de calitate prin intermediul a peste 15 magazine si laboratoare foto din Romania, inclusiv servicii foto OnLine. Sooter's Foto comercializeaza en-gros si en-detail o gama larga de produse si accesorii foto (albume, rame, aparate foto, filme, carduri memorie etc.) precum si o gama variata de mobilier metalic si obiecte decorative in stil antic. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Avand un numar mic de angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: legatorie si copertare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii