Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Plicuri si Scrisori - Produse Birotica: 7 companii
  • Odata cu dezvoltarea activitatii unei companii a aparut si nevoia de a eficientiza procesele interne cu privire la gestionarea si inregistrarea produselor lunare. Astfel, cu ajutorul unor solutii informatice, a fost lansata platforma de management online, un instrument pentru cei care doresc sa beneficieze de un management asupra tuturor produselor utilizate intr-un anumit interval de timp. Platforma de management online iProduse ofera, prin cele trei componente importante, catalogul de produse, specificatii tehnice, pretul produsului si o serie de avantaje cu ajutorul carora se eficientizeaza sistemul de comenzi si se mentine o buna comunicare intre companie si client. Produse si Servicii: Produse Birotica si Papetarie Produse din Hartie Produse de Curatenie si Mentenanta Uscatoare de Maini si Dispensere Produse Administrative si Protocol Produse ECO Produse Personalizate si Materiale Promotionale Cartuse si Tonere Imprimante Platforma de management online ofera acces usor utilizatorilor la informatii relevante referitoare la produsele si serviciile comandate, dar si analize importante din toata structura organizationala. Securitatea informatiilor pe platforma de management online s-a realizat prin echipamente IT de ultima generatie, dar si prin aplicatii proprii care monitorizeaza toata activitatea 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Web: https:\\clienti.iproduse.ro Informatii: +40 21 323 69 05 Vanzari: +40 752 261 261 Fax: +40 21 323 69 05

  • Sc. Pro Copy Srl. este o companie care se ocupa cu distributia de articole de birotica, papetarie si consumabile pentru imprimanta, infiintata in 2007. Compania are implementat sistemul de management integrat al calitatii ISO 9001/2000. Gama de produse pe care o comercializam ne ajuta sa putem face oferte personalizate care sa se plieze pe neviole clientilor..

  • Sc Rogri Impex Srl comercializeaza ambalaje antisoc (plicuri cu bule) pentru expedierea diverselor obiecte prin posta sau curierat si plicuri port document. Plicuri antisoc cu bule de aer pentru protectia tuturor tipurilor de obiecte impotriva socurilor. Sunt perfecte pentru expedierea obiectelor care necesita atentie. Plicurile antisocsunt produse si importate din Polonia - Plic cu protectie antisoc; - Confectionat din hartie kraft de 90 g/mp.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

  • Suntem o echipa tanara si dinamica. Ne ocupam cu distributia, usb flash, carduri memorie telefoane mobile. Suntem prompti iar seriozitatea este principala noastra calitate. Deocamdata firma noastra are resurse pentru distributie doar in Bucuresti. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Intreprinderea cu capital strain "GPV Moldova" S.R.L. vinde colete postale, plicuri, foi antet, hirtie, peste 200 de modele. Elaborarea logourilor la orice capriciu D-vs, in cel mai rapid program de lucru.

  • GPV Romania are peste 100 de angajati si detine capacitati de productie moderne si performante in Cluj Napoca si birou comercial in Bucuresti. Prin intermediul fortei de vanzari avem asigurata distributia si comercializarea plicurilor noastre la nivel national. Fabricarea plicurilor se realizeaza la sediul central, aflat in Cluj-Napoca. Anii de experienta ne-au permis sa ne testam si sa ne selectam furnizorii de materii prime. Ca urmare, am ridicat continuu exigentele referitoare la calitate in aprovizionare, pentru a putea oferi, la randul nostru, produse de calitate. Hala de productie, cu o suprafata de peste 2500 mp adaposteste linii tehnologice ce ne permit o capacitate de productie de peste 1.5 milioane de plicuri de corespondenta zilnic, si peste 1.3 milioane/zi de plicuri pentru inserarea mecanica. Depozitele de produse finite din Cluj-Napoca si Bucuresti au capacitati care ne permit sa livram rapid din stoc toate plicurile de catalog.