Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Stergatoare - Accesorii Auto: 8 companii
  • Suntem importatori si distribuitori al marcilor Automax, becuri auto Osram, Elta, stergatoare Alca si multe alte accesorii auto. Suntem distribuitori al odorizantilor marca Axeon, Fresh Way. In curand o sa avem si huse auto marca Kegel Blazusiak.

Arad Importator
  • Firma noastra se ocupa cu vanzare en detaille de piese si accesorii auto. Avem magazin fizic in Alba Iulia. Oferim si servicii de diagnoza, actualizari software si detailing auto. Ne puteti contacta la telefon: 0764 631 666 sau email albatuning1@gmail.com.

Alba Iulia Distribuitor
  • Compania a fost infiintata in 2000, activitatea de baza fiind importul si distributia nationala de accesorii auto si consumabile, produse de picnic, camping si sport. Avem o gama larga de produse, provenind din Romania sau din import (Germania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia, China). Am ajuns ca in 2016 sa fim prezenti in peste 2500 de puncte de vanzare, prin mai mult de 850 de clienti, precum Selgros, Auchan, Dedeman, Kaufland, OMV Petrom, Lukoil, Metro, Cora, Socar, Norauto. Certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, precum si certificarile R.A.R. si/sau de tip european sau ECE-ONU pentru produse valideaza nu doar calitatea fiecarui articol din stoc, ci si calitatea serviciului complet oferit fiecarui client VGT. Parcul auto propriu, spatiile de productie, manipulare si depozitare si o echipa de peste 50 de oameni functioneaza impreuna pentru a mentine fiecare relatie de afaceri dezvoltata in jurul produselor noastre. Am structurat piata pe care operam in trei canale: lanturi de magazine tip hypermarket/DIY, statii de distributie carburanti si firme de distributie locala/regionala sau magazine dedicate pieselor si accesoriilor auto, la nivel national. Pe scurt, devenind parteneri VGT veti castiga avantajele de mai jos: - Consilierea si recomandarile reprezentantilor echipei VGT; - Livrare directa catre magazinul dvs - astfel incat dvs sa va ocupati de clientii dvs, de solicitarile si dorintele acestora; - Livrare in cantitati minime, astfel incat sa va puteti investi banii dvs intelept, fara stocuri inutile; - Vizita reprezentantilor VGT la intervale de maxim 2 saptamani; - Produsele dispun de descriere, instructiuni in limba Romana, omologari conform normelor UE, cat si legislatiei romane in vigoare; - Sistem de management performant, riguros, dar, in acelasi timp, flexibil, la toate nivelurile; - Personal profesionist in departamentele cheie.

Albota Importator
  • Firma noastra se ocupa cu comercializare piese auto pentru toate tipurile de autoturisme si camioane. Avem produse OE si AF stoc si la comanda. Oferim de asemenea si servicii de intretinere si reconditionari jante, cauciucuri, acumulatori.

Vatra Dornei Altul
  • Auto Cris Com Srl comercializeaza piese de schimb, accesorii auto din import si autohtone, materiale din domeniul constructiilor si industriale. Avand o experienta de peste 18 ani in domeniu, oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate-pret, siguranta si promptitudine, dar si consultanta in domeniu. Intreaga activitate are la baza un set de valori bine determinate, anume PROFESIONALISM, ETICA si PERSEVERENTA.

Targoviste Distribuitor
  • Autohut.ro este un magazin online de piese auto. Oferim clientilor nostrii plata in rate fara dobanda, livrare gratuita pentru orice comanda de piese auto peste 399 lei si consultanta profesionala. Avem pe stoc in permananta peste 1000000 de piese auto pentru toate marcile

Bucuresti Altul
  • Societatea noastra este autorizata RAR Clasa I - in domeniul montarii geamurilor auto (Parbrize, geamuri laterale, lunete) precum si in domeniul reconditionarii si repararii loviturilor de piatra (ciobituri, fisuri) aparute la parbrize. Aducem la comanda: -parbrize -jante -cauciucuri noi si second hand.

Targu Jiu Servicii
  • We specialize in wiper blades for seversal years, with high quality products and pretty competitive price: supplier for Wiper blades ltd in UK, free samples will be sent for reference. Contact us, let' s talk details.

Amoy Producator