Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Accesorii Auto: 190 companii
  • Societate cu capital privat vinzari piese auto import si accesorii lubrifianti intretinere si reparare autoturisme vinzari anvelope electrice auto alarme revinzarea oricarui reper din domeniul auto.

Chiajna Dudu Servicii
  • Reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei WIDOS. Compania germana Widos a fost fondata in anul 1946, langa Stuttgart ca producator de piese pentru industria auto si incepand cu anul 1967 a inceput producerea masinilor de sudura teava din material plastic. De atunci si pana in prezent firma Widos este un producator si un partener calificat si recunoscut pe piata europeana a constructiilor. Compania germana Widos a fost fondata in anul 1946, langa Stuttgart ca producator de piese pentru industria auto si incepand cu anul 1967 a inceput producerea masinilor de sudura teava din material plastic. De atunci si pana in prezent firma Widos este un producator si un partener calificat si recunoscut pe piata europeana a constructiilor. Datorita anilor de experienta si stransei colaborari cu producatorii de teava si fitinguri, masinile de sudura au fost permanent perfectionate si diversificate

Bucuresti Distribuitor
  • BLUEAUTOKEY este singurul importator in Romania al produselor de tip carkit bluetooth profesionale. In plus va oferim toata gama de bluetooth pentru masina, birou pentru a va crea confortul de care aveti nevoie la birou si de siguranta la volan si linistea ca sunteti in deplina legalitate. Toate produsele sunt certificate de singura organizatie mondiala Bluetooth SIG si au cetificate europene de conformitate.

Brasov Import - Export
  • Sc. Valtryp Srl. din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Sc. Valtryp Srl. produce o gama larga de accesorii auto, volane auto. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Sc. Valtryp Srl. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Oradea Servicii
  • Infiintata in anul 2003, Enca Logistics & Trading S.R.L ofera clientilor si prospectilor produse de calitatea superioara pentru repararea autoturismelor, autoutilitarelor si camioanelor. Totodata prin experienta vasta in domeniu, acumulata de catre personal, se ofera consultanta pentru gasirea celor mai bune solutii la probleme de reparatie. Compania Enca Logistics & Trading S.R.L propune o gama larga de produse: placute si saboti frana TEXTAR - Germania, LPR - Italia si ABS - Olanda; lichid frana TEXTAR - Germania; kit-uri de rulmeti roata si rulmenti intinzatori OPTIMAL - Germania; curele distributie si transmisie GOODYEAR; o gama larga de produse FEBI - Germania; discuri frana, pompe frana, pompe ambreiaj, cilindri frana si ambreiaj LPR - Italia; ulei ESSO SI MOBIL 1. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Enca Logistics & Trading S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Import - Export
  • Firma se ocupa cu distributie uleiuri industriale, anvelope, acumulatori si piese auto pentru toate marcile, judetele acoperite Arges, Dambovita, Valcea, Olt. Se asigura suport tehnic in alegerea produselor ce urmeaza a fi furnizate.

Pitesti Distribuitor
  • Alutruck SRL pune la dispozitia atelierelor de carosare materiale din import pentru toate tipurile de suprastructuri. Societatea ofera si servicii de transport marfa intern si international. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii Dvs. Este foarte important alegerea si folosirea corecta a pieselor si materialelor de carosare. In cazul in care aveti nelamuriri in alegerea si/sau folosirea corecta a acestora, puteti solicita ajutor tehnic de la compania noastra. Profesionistii nostrii, ingineri auto, cu o vasta cunostinta si experienta in domenieul carosarilor de autocamioane va stau la dispozitie. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
  • Compas Group Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand o echipa formata din 30 persoane, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese si accesorii auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 500 angajati, Bos Automotive Products Romania Societate In Comandita Centrala produce o gama larga de: accesorii pentru interiorul automobilelor, parasolare, plase de protectie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: distributie piese si accesorii auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii