Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bauturi Nealcoolice - Alimente si Bauturi: 938 companii
 • Infiintata in anul 1991, Oana S.R.L este situata in Oltenita, judetul Calarasi. Firma Oana S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse alimentare si nealimentare, lapte, paine, dulciuri, sucuri, zahar, detergenti, sapunuri. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Oana S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Oana S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Oltenita Distribuitor
 • Inca de la infiintare Prest Pavelovi S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. tel0724226686 Firma Prest Pavelovi S.R.L. are o echipa de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Satu Mare, judetul Satu Mare, infiintata in anul 1994. Compania Acsi Trade S.R.L. comercializeaza o gama larga de produse alimentare si diverse de la producatori autohtoni sau din import: dulciuri, conserve, patiserie, muraturi, cafea, cosmetice, etc. Santem importatorii sucurilor din fructe Hey Ho din Ungaria incepind cu anul 2006. Incepind cu anul 2010 producem sucul natural Doctor Vitamin ambalat bag in box. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Acsi Trade S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Acsi Trade S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Import - Export
 • Sempre S.R.L din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Sempre S.R.L are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cosmetice, parfumuri, cafea. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sempre S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sempre S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Negresti Oas, judetul Satu Mare, si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 15 angajati, Nova Oas S.R.L produce o gama larga de apa minerala. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Negresti Oas Producator
 • Infiintata in anul 1998, Seldas Srl Restaurant Sirul Vamii isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Seldas S.R.L. Restaurant Sirul Vamii va pune la dispozitie servicii masa, specific international, deserturi, bauturi alcoolice si racoritoare, ceaiuri si cafele. Firma noastra are un personal de 35 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Seldas S.R.L. Restaurant Sirul Vamii, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Nicolae Balcescu, judetul Bacau. Avand 40 angajati, firma noastra produce o gama larga de vinuri imbuteliate. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Marcib Com S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Nicolae Balcescu Producator
 • Riovirg S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Fagaras, judetul Brasov. Compania Riovirg S.R.L. va pune la dispozitie produse alimentare si bauturi. Firma noastra are un personal de 40 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Riovirg S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Riovirg S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Fagaras Import - Export
 • Infiintata in anul 1992, Lavmi Perla este situata in Pitesti, judetul Arges. Cu o echipa de 8 angajati cu experienta in domeniul productiei de garnituri etansare, productie si imbuteliere apa plata, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Lavmi Perla se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Darmanesti Producator
 • Firma detine licenta de exploatare a izvoarelor situate la altitudinea de 1300 de metrii in masivul Bucegi, perimetrul Scropoasa, cu nr. 5759/2003 emisa de A.N.R.M. si se ocupa cu imbutelierea si vanzarea de apa minerala in volume 0,5, 1, 1,5, 2, 5 si 18,9 litrii acesta din urma prin intermediul S.C. Aqua Regis S.R.L., membra a RTC Holding. Calitatile apei sunt certificate de laboratoare de renume in domeniu.

Moroieni Producator
 • Apa Vietii S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Ceea ce isi propune firma Apa Vietii S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de foraje fantani, instalatii sanitare. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Apa Vietii S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ghiroda Producator
 • Mactic 2000 S.R.L din Cernavoda, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Mactic 2000 S.R.L comercializeaza o gama larga de produse import Bulgaria. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Mactic 2000 S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cernavoda Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Aquador S.R.L. este situata in Cristian, judetul Sibiu. Producem si distribuim APA PLATA, APA MINERALIZATA SI APA PLATA CU AROMA DE LAMAIE prin dozatoare de apa WATERCOOLER care ofera posibilitatea de a raci sau incalzi apa. Apa plata si cea mineralizata se distribuie si imbuteliata la peturi de 2 si 5 litrii. Putem asigura si PURIFICATOARE DE APA care printr-un sistem de filtre purifica apa de la retea sau din fantani. Distribuim de asemenea siropuri concentrate produse in Gemania: -sirop de grenandine, de lamaie, zmeura, tropical, cirese, rozinchene, capsuni, grapfruit, la 600 ml din care se pot obtine 5-6 l suc cu 50% suc natural de fruct. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Judetul Sibiu si judetele limitrofe. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.                 Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Aquador S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Cristian Producator
 • Infiintata in anul 2002, Vilcel Com S.R.L este situata in Busteni, judetul Prahova. Compania Vilcel Com S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca bauturi, carne, conserve, mezeluri, dulciuri, detergenti, cosmetice. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Vilcel Com S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Busteni Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, MPC    Impex S.R.L. are sediul in Cluj-napoca, judetul Cluj si acopera toata zona de nord-vest a Romaniei. Firma Mpc Impex S.R.L. are o echipa in continua crestere de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de cafea (distribuitor autorizat LAVAZZA) si in furnizarea de servicii conexe. Prin serviciile pe care le oferim, dorim sa venim in intimpinarea nevoilor clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Scopul nostru este ca prin activitatea noastra sa adaugam valoare firmei dvs prin consilierea pe care fiecare agent de-al nostru v-o poate oferi in alegerea celei mai potrivite solutii pentru dumneavoastra. Gama larga de produse (expresoare de cafea profesionale si semi-profesionale, cafea, produse pe baza de cafea, bauturi energizante  si altele) precum si serviciile oferite (instalari aparate de cafea, garantie, post-garantie, mentenanta lunara etc.) sunt o garantie pentru satisfacerea dorintelor dumneavoastra. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior si in conformitate cu legislatia in vigoare. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Mpc Impex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai bune solutii pentru satisfacerea necesitatilor lor prin achizitionarea produselor si serviciilor noastre care se potrivesc cel mai bine acestor necesitati. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Am ales pentru Dumneavoastra cele mai bune ceaiuri de la Fine&Noble. Gama de solutii oferita este insa foarte larga, incepand cu o cafea de calitate si continuand cu sortimente de ceai si ciocolata, cu linia de sirop si topping, dezvoltata pentru Barista.

Alba Iulia Importator
 • Cord Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ploiesti, Cartier Albert km 6, judetul Prahova, avand filiale in Targoviste, Campina, Sinaia si Banesti. Cu ajutorul celor peste 200 de angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: bauturi alcoolice si non alcoolice, produse alimentare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 18% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Caffe River Romania S.R.L comercializeaza diverse sortimente de cafea. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in training-uri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor