Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Bauturi Nealcoolice - Alimente si Bauturi: 941 companii
 • Infiintata in anul 1997, Agrana Juice S.R.L este situata in Vaslui, judetul Vaslui. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca suc din fructe - suc concentrat din mere. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Agrana Juice S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Vaslui Producator
 • Suntem o companie localizata in Odorheiu Secuiesc,str. Uzinei nr 9, judetul Harghita; infiintata in anul 1991, dar ne ocupam de vinuri doar din anul 2005. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca vinuri (podgoriile egervin, sange de taur, riesling italian, muscat). Firma noastra are un personal de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Transilvania, deja unul din produsele noastre se gaseste si la METRO. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ivo S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Speed Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Husi, judetul Vaslui. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca vinuri - Muscat Ottonel, Feteasca Alba, Feteasca Regala, Sghihara de Husi, Riesling, Merlot, Cabernet Sauvignion, Busuioaca de Bohotin. Firma noastra are un personal de 150 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Speed S.R.L.. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Husi Producator
 • Intercom A&D S.R.L, a fost fondata in 2002 in Turnu Magurele, judetul Teleorman si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu un efectiv de 20 angajati, Intercom A&D S.R.L comercializeaza o gama larga de: zahar, ulei, faina, bauturi alcoolice si racoritoare, biscuiti, ciocolata, paine, produse nealimentare, cosmetice, sampoane, sapunuri, parfumuri. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Intercom A&D S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Turnu Magurele Distribuitor
 • Alexandra Antique S.R.L, a fost fondata in 1992 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Alexandra Antique S.R.L va pune la dispozitie produse alimentare si nealimentare - zahar, ulei, faina, lactate, dulciuri, cafea, tigari, bauturi alcoolice si racoritoare, cosmetice, detergenti. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Inca de la infiintare Elduty S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: carne si produse carne, lactate, bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, apa minerala, dulciuri, cosnerve, cosmetice, detergenti, fructe, legume. Compania are un efectiv de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Elduty S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Elduty S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Vaslui Distribuitor
 • Andromeda S.R.L., a fost fondata in 2004 in Slatina, judetul Olt si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma Andromeda S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de alimentatie publica - pizzerie, comercializare bauturi si dulciuri. Compania noastra are un personal de 20 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Andromeda S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Servicii
 • Suntem o companie localizata in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, si infiintata in anul 1992. Firma Taco S.R.L are o echipa de 8 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de lactate, bauturi, conserve, detergenti, cosmetice, ceaiuri. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Taco S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Taco S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Infiintata in 2000 cu deschiderea unui restaurant de aproximativ 200 mp, la km 0 al orasului Tulcea, iar in 2005 a luat fiinta supermarketul. Firma incearca sa satisfaca nevoile clientilor si sa-si creasca vanzarile. Va asteptam cu mult drag !

Tulcea Servicii
 • Suntem o companie localizata in Targu Mures, judetul Mures si infiintata in anul 1992. Cu o echipa de 19 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de apa de masa carbogazoasa, imbuteliere oxigen, argon, bioxid de carbon, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In compania Romsif - Prodex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Romsif - Prodex S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Horezu, judetul Valcea. Cu o echipa de 60 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de bauturi racoritoare carbogazoase Exotik vis, Tropic Vis, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Fruct Alcool S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Horezu Producator
 • Suntem o companie localizata in Odobesti, judetul Vrancea, si infiintata in anul 1995. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: carne, lactate, bauturi, sucuri, dulciuri, cosmetice, detergenti,cafea tigari, etc. Firma noastra are un personal de 130 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Paco Prod Serv S.R.L. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Paco Prod Serv S.R.L, relatiile bune de colaboratoare cu companiile reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Odobesti Altul
 • Infiintata in anul 2002, Elivlascom S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Reghin, judetul Mures. Firma Elivlascom S.R.L are o echipa de 31 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de zahar, ulei, faina, bauturi alcoolice, racoritoare, iaurt, branzeturi, legume, fructe, produse cosmetice, hartie, agende, pixuri si servicii de alimentatie publica - restaurant, cafe-bar. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Elivlascom S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Reghin Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Iulia Comexim S.R.L este situata in Carei, judetul Satu Mare. Compania Iulia Comexim S.R.L comercializeaza o gama larga de conserve, lactate, panificatie, racoritoare, productie lumanari ornamentale. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Iulia Comexim S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Iulia Comexim S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Carei Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Olthiz Conrep S.R.L. este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma Olthiz Conrep S.R.L. are o echipa de 18 angajati cu vasta experienta in efectuarea de hidroizolatii cu membrane hidroizolante si comert cu alimente si bauturi, zahar, ulei, faina, dulciuri. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Olthiz Conrep S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Inca de la infiintare Cba Nord Vest S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania CBA Nord Vest SRL comercializeaza o gama larga de conserve, dulciuri, bauturi alcoolice, racoritoare. Firma noastra are o echipa de 55 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania CBA Nord Vest SRL se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor
 • Helin's Trading Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Firma Helin's Trading S.R.L are o echipa de 65 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport persoane, servicii hoteliere, servicii alimentatie publica - restaurant, comercializare produse alimentare, zahar, dulciuri, bauturi racoritoare si alcoolice. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In cadrul companiei Helin's Trading S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Nord Semafor S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: bauturi, apa minerala, coniac, bere, vin. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Pitesti Distribuitor
 • Sc Bere Mures Ape minerale bacaia Srl din Geoagiu, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Sc Bere Mures Ape minerale bacaia S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca ape minerale. Compania noastra are un personal de 40 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sc Bere Mures Ape minerale bacaia S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Sc Bere Mures Ape minerale bacaia S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Geoagiu Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Gaesti, judetul Dambovita. Compania Racoritoare S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca bauturi racoritoare, dulciuri, zahar, transport intern si international de marfa, servicii de morarit. Firma noastra are un personal de 18 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Gaesti Transportator