Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alimente Bio - Alimente si Bauturi: 564 companii
  • In firma mea majoritatea clientilor care intra servesc masa pentru ca preparatele noastre sint delicioase, servirea este promta si ospitalitatea este la ea acasa, eu vreau ca toti clientii mei sa fie multumiti si sa revina ori de cite ori au ocazia.

C Turzii Distribuitor
  • Firma noastra comercializeaza produse naturale din miere de albine. Cantitate spre vanzare 1,5 tone Pret 3 euro/kg negociabil Cantitate minima spre vanzare 50 kg Miere de albine de salcam

Bucuresti Producator
  • Scopul primordial al firmei a fost readucerea gusturilor traditionale cu o exigenta calitativa ridicata si printr-un concept de colaborare cu clientii sa ajustam oferta noastra la cerintele lor,fiindca clientul multumit este cea mai de pret realizare a noastra.

Oradea Producator
  • Cronos S.R.L din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Cronos S.R.L este sa ofere produse de calitate ca miere, ceaiuri, batoane de soia, suplimemte nutritive, alimente dietetice. Compania noastra are un personal de 7 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Cronos S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Distribuitor