Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Agro-Chimice - Agricultura: 270 companii
 • Toate au venit in acelasi colet: Vinoferm Rouge, Vinoferm Aroma si activator si am fost foarte multumit de serviciile Loredo.

 • Elunos este probabil cel mai mare distribuitor de ingrasaminte chimice din judetul Dambovita. Activitatea societatii se bazeaza pe comertul en-gross si en-detail cu produse destinate agricultorilor si nu numai.

 • SC Lencoplant Business Group SRL are ca domeniu principal de activitate comercializarea semintelor profesionale de legume, a ingrasamintelor solubile, biostimulatorilor, a materialelor foliare, sisteme pentru irigatii, folie polietilena, substraturi de turba, alveole pentru rasad si altele.

 • S.c. Roeco Testmediu Mih S.r.l. este un laborator de analize de mediu.                                Compania isi propune prin analizele pe care le face sa ajute populatia sa stie: -calitatea apei potabile; -calitatea apei si a solului folosite pentru agricultura -pericolele la care pot fi expusi prin folosirea substatelor chimice(pesticide, stimulatori de crestere, substante chimice uzate) deversate in soluri si ape curgatoare; -daca pestii sunt crescuti si tinuti in conditii ecologice fara pericol pentru sanatatea umana. In consecinta, Roeco Testemediu MIH este pentru o viata curata si sanatoasa. Serviciile oferite sunt: Analize fizico-chimice si chimice. De asemenea, compania presteaza servicii de dezinsectie si deratizari in comunitati urbane si rurale utilizand substante avizate pentru igiena publica atat in tara cit si in Comunitatea Europeana.

 • Fitofarmacia Recolta este un magazin fitosanitar infiintat in anul 2010, cu scopul de a oferi fermierilor mari si mici o gama variata de produse fitosanitare, dar totodata si consultanta de specialitate. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma D.D.D- deratizare, dezinsectie, dezinfectie, activitate inceputa in 2011, in jud. Hunedoara, jud. Arad. Portofoliu clienti: Agenti economici, institutii si privat, Spitale, Banci, Farmacii, Cabinete medicale, Agentii, Magazine, Asociatii locatari, Cabane, Pensiuni, Hoteluri, Restaurante. Locul 1 Top profit loc Hunedoara 2012, 2013. Experienta in domeniu peste 10 ani. Preluam lucrari cu cel mai mare grad de infestare. Garantia lucrarii. Avem preturile cele mai mici de pe piata. Flexibilitate in negocieri.

 • Firma noastra va ofera solutii ideale in gospodarie - produse pentru protectia plantelor: ingrasaminte chimice, erbicide, insecticide, fungicide, seminte de legume si culturi de camp. Magazinul agricultorului - pentru culturi bogate! www.erbicid.ro

 • Avem ca obiectiv pastrarea sanatatii recoltelor cat si imbunatatirea lor. In acest scop vindem o gama variata de produse alaturi de consultanta de specialitate. Va sfatuim ce sa comercializati si cum sa faceti sa va imbunatatiti recolta in functie de condtitiile meteorologice si de sol. Oferim consultanta agricola, impreuna cu produse agricole, pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie cat mai profitabila.

 • Suntem producatori de produse de uz veterinare suplimente, insecticide (ectocid), raticide (prodiorat, probrodirat), dezinfectanti (procid - procid forte) detergenti (sapun lichid, detergent de vase, detergent universal, mobila, parchet, geam, etc.).

 • Marcoser este o afacere de familie, 100% romaneasca, lider pe piata din Romania in ceea ce priveste consultanta in agricultura si furnizarea unei game largi de produse de care legumicultorii au nevoie. Daca esti fermier in cautare de solutii pentru problemele care au aparut la cultura ta, de tehnologii si produse noi pe care sa le aplici in solariile tale pentru a-ti usura activitatea, esti pe canalul youtube care trebuie. Aici vei afla informatii utile despre toate acestea. Ii vei cunoaste pe inginerii nostri horticoli si vei invata de la ei despre noile produse si cum sa le aplici, despre gama de seminte si caracteristicile lor sau despre noi tehnologii ce vor face culturile tale mai productive si profitabile. Daca doriti sa aflati mai multe despre noi, despre produsele si articolele noastre, va rugam sa vizitati site-ul. Adresati-ne intrebarile dvs.        Apreciati si distribuiti videoclipurile noastre. Abonati-va la canal pentru a nu rata nici o noutate.

 • Arbloom Srl desfasoara activitati de productie si comercializare a decoratiunilor pentru Craciun din 2017. Principalii clienti sunt marile retele de magazine din Romania: Carrefour, Dedeman, Remarkt, Selgros. Mai multe despre decoratiunile de Craciun poti gasi pe https://www.christmasworld.ro Din 2019 am demarat activitatea de fabricare a otel betonului fasonat pentru constructii. In 2020 ne-am extins activitatea in zona comertului cu materiale de constructii. Mai multe detalii pe site-ul nostru https://www.arbloom.com Din 2021 demaram o noua activitate de distributie de materiale pentru agricultura si fito sanitare, gradinarit, irigatii, unelte de gradinarit, motounelte si motocultivatoare, unelte electrice pentru gospodarii, pui de o zi si furaje pentru animale. Pe piata din Romania exista o diversitate de produse pe aceste categorii si chiar daca fiecare dintre voi stiti ce este potrivit pentru proiectele voastre nu le gasiti pe toate in acelasi loc. Misiunea noastra este sa aducem selectia de produse potrivita nevoilor agricultorilor si gospodarilor, la preturi corecte, sa gasim solutii nevoilor voastre si sa va propunem alternative din domeniu ale celor mai inovatori producatori. Mai multe detalii pe site-ul dedicat https://www.agrocenter.ro

 • We are a supplier and worldwide distributor of high quality chemicals that we deliver in various pack sizes at accessible prices. The competence and extensive professional experience of our international team in the field of organic synthesis, chemical technology and sales is a guarantee for your success with us as your trusted supplier. We are also performing synthesis of organic and inorganic compounds upon request and our flexible and competent service team can help with any customization you are looking for. Our mission is to provide you, the customer the possibility to concentrate on your core business while we will take every necessary step to ensure that the products you receive from us are always at the highest quality yet at very competitive prices and up to date following latest innovation trends.

 • http://GradinaEVerde.ro Bun gasit, dragi fermieri! Noi, cei de la SC Nordic Euro Recycling 2000 SRL, suntem increzatori ca vom fi buni parteneri cu dumneavoastra, pentru multi ani inainte. Asta deoarece produsele noastre sunt, credem noi, importante pentru activitatea productiva pe care o desfasurati. SC Nordic Euro Recycling 2000 SRL este o companie tanara, care incearca sa se pozitioneze pe piata produselor pentru tratarea plantelor, asigurand produse si servicii de consultanta in domeniul agricol si horticol. Nordic Euro Recycling 2000 se impune prin seriozitate si profesionalism, punandu-va la dispozitie toate cunostintele necesare pentru achizitionarea celor mai bune produse, care prin aplicarea lor, in functie de cultura si de daunatorii sai, sa contribuie la randamentul dorit pentru agricultori, dar si sa mentina in acelasi timp sanatatea cumparatorului. Oferim servicii complete de consultanta in domeniul agriculturii si a gradinaritului, in general. Dispunem de personal calificat cu experienta in horticultura si agronomie, care va sta la dispozitie atat in punctele noastre de lucru cat si online, pentru a va clarifica orice nelamurire referitoare la tratamente dar si boli si daunatori la plante. Nordic Euro Recycling 2000 urmareste atragerea tuturor pasionatilor de gradinarit atat la nivel hobby cat si profesional prin punerea la dispozitie a produselor atat pentru agricultura traditionala cat si cea ecologica. Nu vom face niciodata rabat de la calitate doar pentru a veni cu preturi mici. Vrem sa beneficiati in permanenta de produse de inalta calitate si sa fiti multumiti. Va invitam sa folositi cu incredere produsele noastre pentru ca Gradina Verde e Prietenul tau in agricultura. Nu uitati, pentru comenzi accesati http://GradinaEVerde.ro

 • Compania noastra s-a infiintat in 2013. Avem convingerea ca impreuna cu tine, clientul, vom creste. In conditiile unei dezvoltari continue si accelerate a acestui sector important al economiei venim in sprijinul tau cu produse de inalta calitate la preturi fara concurenta. Ne evidentiaza experienta de peste 15 ani in domeniul agricol, seriozitatea si profesionalismul.