Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Coase & Cositoare - Echipamente si Utilaje Agricole: 37 companii
 • Sc Universal Agrartechnik 2012 Srl este un magazin situat in Chisineu Cris, Str. Infratirii, nr. 105, cu piese si accesorii agricole, filtre hifi, uleiuri, piese pentru tractoare, greble, combine, becuri, proiectoare curele uz general, simeringuri, rulmenti.

Chisineu Cris Distribuitor
 • Fondata in anul 1999, Serv Class a pornit la drum cu o echipa de specialisti in tehnica agricola. An de an, echipa noastra a evoluat, si-a imbogatit experienta, a adunat membri noi, pregatiti sa raspunda cu entuziasm oricarei provocari. Angajatii nostri reprezinta cel mai valoros capital, de aceea acordam o atentie deosebita pregatirii si formarii profesionale a acestora. Prin daruire, concentrare si respect acordat lucrului bine facut, ei vor ramane intotdeauna principalul nostru atu si garantia faptului ca vom putea oferi, servicii de cea mai buna calitate. Gama de produse a cunoscut o permanenta imbunatatire, beneficiind de suportul unor parteneri ce fac parte din elita producatorilor de tehnica agricola. La aceasta ora punem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de utilaje agricole, moderne si performante, adaptate integral la cerintele si exigentele acestora.

Braila Importator
 • Utilajeagricole Huedin vinde o gama larga de utilaje agricole noi si second la cele mai bune preturi. Aducem la comanda orice utilaj agricol nou sau second piese si accesorii! Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Huedin Distribuitor
 • ALBO Grup, prin S.C. Voldum S.R.L. este o companie specializata in vanzarea de utilaje agricole, piese si consumabile pentru utilaje agricole si cauciucuri industriale Magna Tyres si Trelleborg. ALBO Grup comercializeaza o gama variata de utilaje agricole si piese si consumabile pentru utilaje agricole si tractoare. Direct importatori ATD Machinery si ATD Spare Parts Turcia.

Ploiesti Importator
 • Osidio Group este cel mai diversificat depozit de piese pentru utilaje agricole din Romania. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la numerele: 0239 631 621 | 0762 664 339 | 0766 663 144 sau la adresa de e-mail.

Braila Importator
 • Comercializam o gama variata de utilaje agricole, recent aduse din vestul Europei, din tari precum Franta, Italia sau Germania – tractoare, combine agricole, remorci agricole, semanatoare, prese de balotat dar si utilaje fara alimentare ca pluguri sau discuri. www.agricolesecondhand.ro

Bals Import - Export
 • Societatea Sc Simprocom Srl a fost înființată pe data de 19 noiembrie, anul 1993, avand in prezent un capital social de 100.000 Lei De 10 ani distribuim cu succes produse de prestigiu precum STIHL, VIKING, BCS, BERTOLINI, MAKITA, BOSCH, SKIL, HONDA, KOHLER ! Localizată în judeţul Bistriţa-Năsăud, oraşul Bistriţa, societatea SIMPROCOM este distribuitor autorizat al produselor menţionate. Pentru o prezentare optimă a produselor si o asistenţă complexă, societatea SIMPROCOM are deschise in Bistriţa două magazine de prezentare a produselor, unde vă asteaptă un personal tanar şi bine instruit, precum si un centru de service autorizat care vă stă la dispoziţia dumneavostră.

Bistrita Distribuitor
 • Firma noastra a fost infiintata pentru a satisface nevoile agriculturii Rominesti si a agricultorului Roman in conformitate cu normele Europene. Principalul nostru obiect de activitate fiind comertul cu utilaje agricole .

Targu Mures Importator
 • Domeniul nostru de activitate cuprinde consultanţă de specilitate, proiectarea, execuţia, comercializarea utilajelor de lucru şi de transportat, tractoare, utilaje pentru uscarea şi prelucrarea seminţelor, unităţi orizontale de depozitare cereale şi silozuri, utilaje pentru produs nutreţuri combinate, utilaje pentru industria morăritului, preum şi comercializarea de piese de schimb şi lubrifianţi pentru aceste utilaje.

Szolnok Distribuitor
 • Scopul infiintarii acestei companii este acela de a ajuta cat mai mult dezvoltarea si modernizarea agriculturii din Romania. Comercializam toate tipurile de utilaje agricole, tractoare, echipamente zootehnice, produse in Romania sau in alte tari din Europa de Est si de Vest.

Slatina Distribuitor
 • Firma Prochaska din Austria, este distribuitor si importator exclusiv al Toro, in sase tari inclusiv Romania. Prochaska comercializeaza de asemeni urmatoarele brand-uri: Clubcar (leader mondial pe transport clienti in cadrul resort-urilor turistice), Kioti (tractoare), Wiedemann (cea mai buna calitate privind aerarea gazonului), Billy Goat (scarificator gazon), Canycom (masini de tuns gazon speciale) si Robomow (robot de tuns gazon). Toro detine aproape 60 % din piata globala de masini profesionale de tuns gazon si sisteme de irigatii. Domeniile acoperite sunt: golf, fotbal, municipalitati, rezidential, contractori (firme specializate de intretinere gazon). Servis si punct de lucru in Romania.

Wiena Importator
 • Sc. Casami Srl. a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate comercializarea in sistem second-hand a utilajelor agricole, importate din Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Danemarca, Italia, cat si comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor necesare modernizarii activitatatilor de prelucrare, insamantare, fertilizare, si recoltare a terenurilor dumneavoastra. Fie ca sunteti producatori agricoli individuali sau persoanele fizice autorizate, societati agricole sau societati comerciale, va oferim utilaje agricole de calitate atent selectionate de un personal cu o mare experienta in domeniu. Societatea CASAMI S.R.L doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru a obtine performante cat mai mari in agricultura si a unor recolte cat mai bogate de accea va putem oferi o gama larga de utilaje agricole noi cat si second-hand cu care sa va modernizati activitatile dvs. in agricultura, precum: combine de recoltat, tractoare, balotiere, pluguri, masini pentru prelucrat pamantul, semanatoare, pulverizatoare, cositoare, masini pentru ingrasaminte si amendamente, remorci, etc.

Cluj-Napoca Import - Export
 • In prezent comercializam tractoare noi intre 22 si 220 de cai (Kioti si Belarus), tractoare second hand intre 12 si 170 CP; utilaje agricole noi de la producatori intrantionali (Nardi, Akpil, Faza, Zannon, Geo, Sicma, Oma, Dante, BellonM, Sitrex, Samasz).

Ploiesti Importator
 • Aducem la comanda orice piesa de schimb pentru oricare model de utilaj agricol, service autorizat, oferim consultanta telefonica, vanzare de utilaje agricole second hand si noi, distributie piese prin curierat. http://piesesitractoare.ro/

Rm Sarat Importator
 • Va oferim servicii de promovare orientate in sectoarele deficitare din punct de vedere al canalelor de mediatizare. Serviciu specializat gratuit destinat consumatorilor din sectorul agricol. Informare si consultanta privind achizitia de tractoare, combine si utilaje agricole.

Cluj Napoca Altul
 • Suntem producator agricol, cultura mare, in general cereale (grau, orzoaica, rapita, floarea soarelui, porumb, etc.) precum si apicultura, mai mult pe productia de miere si alte produse apicole si cresterea animalelor.

Husi Producator
 • Persoana fizica autorizata vand cositoare rotativa 1,85 m nefolosita in Romania. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon sau sa imi trimiteti un mesaj.

Bucerdea Granoasa Altul