Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Echipamente si Utilaje Agricole: 199 companii
 • Sartorom Impex Srl. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 30 de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii si service-ului de aparatura de laborator, aparatura pentru agricultura, aparatura pentru controlul calitatii, instrumente de masura si control, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre si pe distante scurte pana la client. Firma Sartorom are 7 sedii, unul in Bucuresti si 6 in tara, in toate regiunile Romaniei. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Sartorom ofera servicii de etalonare balante, masini de tractiune, dinamometre, pipete, calorimetre. In curand va oferi verificari metrologice la balante si umidometre pentru agricultura. Suntem o firma cu o traditie de 20 de ani, in care am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021/255 31 32 sau prin e-mail. Recomandam vizitarea paginii noastre web www.sartorom.ro

Bucuresti Importator
 • Technomill Srl a fost fondata in 2002 in Cisnadie, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Technomill S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de utilaje pentru agricultura. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Technomill S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. contact@technomill.ro http://www.technomill.ro

Cisnadie Distribuitor
 • D.M Business Parts SRL este o companie direct importatoare de produse si accesorii pentru agricultura si zootehnie. Scopul principal este de a asigura pietei un furnizor sigur si serios. Echipa noastra de profesionisti vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de inalta calitate in timp real si in conditii de siguranta maxima.

Codlea Importator
 • Firma Simo - Masini, Utilaje agricole si piese de schimb - Simo E. Alexandru II comercializeaza gama larga de masini si echipamente nou si utilizate in domenii, precum ar fi: sectorul agricol, pentru lucrari publice si forestier. Asiguram garantie si service pentru utilajele comercializate. Calitatea produselor, preturile competitive si serviciile post vanzare au condus la satisfactia clientilor nostri. Comert si service utilaje, masini pentru agricultura. - tractoare, echipamente auxiliare si accesorii (John Deere, Same Explorer, Harlimann, Fiat, Massey-Ferguson, Steyre) - presa baloti (rotunzi, dreptunghiulari) - pluguri - grape - utilaje pentru curatarea si intretinerea pasunilor - tocatoare de crengi si deseuri lemnoase - grebla de adunat fan/ grebla tip soare/ grebla de fan pe curea, grebla mechanica - Ladewagen, remorca de adunat fan - semanatori - recoltari porumb - imprastiate gunoi - remorci agricole si forestiere - scarificatoare - fertilizatoare.

Odorheiu Secuiesc Importator
 • Partenerul tau de incredere cand vine vorba de produse de cea mai buna calitate de care ai constant nevoie sa iti desfasori proiectele. Fie ca ai nevoie de o masina de intins folia de mulcire sau pur si simplu de un surub autofiletant, te asiguram ca gasesti atat preturile cele mai bune de pe piata cat si suportul nostru pe tot parcursul procesului de achizitie.

Ors.Magurele Importator
 • Compania Agzgrup a fost infiintata la inceputul anului 2017, avand directie zootehnia si agricultura romaneasca, Este formata dintr o echipa de specialisti, inginer zootehnist, care lucreaza in sprijinul fermierilor asigurand necesarul fermelor cu produse noi, certificate, omologate.

Sibiu Distribuitor
 • Firma noastra vine in sprijinul agriculturii din Romania cu tehnologii si utilaje la nivel de standarde europene, profesionalism, seriozitate si promptitudine, fiind astfel un real ajutor celor pentru care agricultura inseamna pasiune, mod de viata si business.

Braila Importator
 • Compania noastra este implicata in producerea liniilor tehnologice de procesare cu un grad inalt de adaptare la nevoile clientului. Producem echipamente care ne permit sa simplificam si sa acceleram procesele de receptionare, procesare si pregatire de vanzare si (sau) depozitarea productiei vegetale: legume (cartofi, morcovi, ceapa, sfecla, anghinare); ciuperci si fructe de padure. nuci, alune.

Iasi Producator
 • Suntem o societate agricola care are luat in arenda 375 ha teren arabil si pasune pe raza judetului Iasi. Suntem distribuitori de seminte si pesticide si producatori de furaje pentru animale "Din hambarul bunicii". Producem peleti din lucerna si resturi vegetale.

Covasna Producator
 • Societatea ofera servicii diverse bazate pe conceptul propriu, modern, de imbinare a vanzarilor online cu cele fizice. Realizam pagini web si magazine online, vindem o gama diversa de produse prin magazinele noastre online, prestam servicii de concepere si realizare materiale de promovare diverse, consultanta.

Botosani Distribuitor
 • Firma Magnus Agro Service si-a inceput activitatea in comuna Stanesti, judetul Giurgiu in septembrie 2013 cu servicii de reparatii si intretinere pentru tractoare, combine si utilaje agricole. Beneficiem de o echipa de tehnicieni bine pregatiti, care pot repara motoare, transmisii mecanice si PowerShift, sisteme electrice, hidraulice si de climatizare. Incepand cu Ianuarie 2014 firma noastra a inceput sa colaboreze cu firma Wilhelm Fricke GmbH Germania atit pentru piese de schimb aftermarket marca Granit cit si piese de schimb OEM fabricate de Carraro, Case IH, Cummins, Dana-Spicer si New Holland.

Stanesti Importator
 • Scule Pompe ofera o gama variata de produse profesionale. Ne dedicam in dezvoltarea de produse de inalta calitate, pentru a oferi o fiabilitate pentru utilizatorii care nu doresc sa compromita performanta produsului pentru pret. Suntem intr-o continua dezvoltare atat online, cat si in offline.

Santion Importator
 • Societatea Diamant Alfa Srl (loc. Hanu Conachi, jud. Galati) comercializeaza o gama larga de utilaje agricole, piese de schimb si utilaje de constructii. Sc "Diamant Alfa" s-a infiintat in anul 1994 in loc. Liesti, jud. Galati avand ca principala activitate comercializarea materialelor de constructii, dar in anul 2000 am venit in intampinarea clientilor nostri si cu o gama diversificata de utilaje agricole si piese pentru acestea. Oferta noastra este foarte variata in ceea ce priveste tipurile de utilaje, motorizarile cat si accesorile: -Erbicidatoare -Freze -Discuri -Pluguri -Prese balotat -Greble -Erbicidatoare -Scarificatoare -Masini plantat si recoltat cartofi -Combinatoare -Remorci imprastiat gunoi -Semanatori -Tocatori de resturi vegetale -Tractoare

Liesti Importator
 • MCG Grup a fost infiintata in anul 1992 cu obiect de activitate preponderent de productie industriala. Dupa mai multe incercari in diferite domenii, intr-o economie de piata in schimbare, imprevizibila si incerta, societatea a abordat un segment de piata aparent clasic, dar cu posibilitati mari de dezvoltare si anume domeniul moraritului. Asigurarea unei calitati superioare a macinisului a stat la baza conceptiei noilor tipuri de mori de porumb incat sa se obtina malai comparabil cu cel din import, la punga. Morile sunt fabricate sub licenta a 5 brevete de inventie, adoptarea noilor solutii tehnnice ale acestora facand posibila obtinerea performantelor deosebite ale morilor. MCG Grup Gheraiesti, liderul producatorilor de mori de capacitate mica, produce si comercializeaza mori de grau, mori de porumb, mori cu ciocanele, tocatoare de furaje, masini de fabricat boltari, malaxoare furaje, batoze de porumb. Sunt de remarcat avantajele noilor mori de porumb. Gabaritul extrem de redus face ca moara sa poata fi amplasata intr-o incapere obisnuita, fara a necesita cladire pe mai multe nivele. Exploatarea morii datorita manevrarii foarte simple, poate fi facuta si de o persoana fara calificare in domeniu. Are un consum redus de energie si putere instalata mica fata de capacitatea de macinare. Calitatea superioara a macinisului este asigurata de curatirea initiala a boabelor si o a doua curatire cu desprafuire prin aspiratie din macinis. In plus, intreaga moara fiind la vedere, beneficiarul macinisului este sigur ca malaiul obtinut este din porumbul sau. Morile de porumb produse de MCG Grup sunt la a patra generatie de imbunatatiri constructive, de montaj si exploatare fata de primele exemplare produse la Roman cu 10 ani in urma.

Gheraesti Producator
 • In baza experientei acumulate de echipa noastra, am decis in 2007 - anul infiintarii - sa furnizam pe piata romaneasca produse si servicii de calitate in domeniul agricol, industrial si de constructii. Suntem reprezentantii pentru Romania a unor importante firme de profil din Europa de Vest si USA si ne mandrim cu serviciile si produsele oferite partenerilor nostri. Cu un colectiv tanar si dinamic raspundem celor mai diverse solicitari din domeniile noastre de activitate si crestem odata cu clientii nostri. Furnizam, instalam si oferim service pentru o gama larga de echipamente de conditionare, sortare, cantarire, ambalare si etichetare fructe si legume proaspete. Livram consumabilele aferente pentru ambalare fructe si legume. Oferim solutii viabile pentru pomicultura, legumicultura si viticultura. Furnizam consultanta si livram solutii tehnice pentru diverse aplicatii din domeniul constructiilor si industriei.

Bucuresti Altul
 • Firma specializata in rezervoare mobile, cu perete simplu si cuva de retentie, cu pereti dubli, rezervoare second hand Germania, pompe la 12V, 24V, 220V cu sau fara sistem de gestiune. Realizam statii mobile de vanzare benzina si motorina, inclusiv skid GPL.

Constanta Importator
 • Suntem specializati in domeniul proiectarii si constructiei de sere si solarii profesionale, dotate cu automatizari, cu sisteme de incalzire cu tuburi bazale si boilere cu combustibil solid sau gaz metan, ecrane de protectie termica si umbrire, sisteme complexe de fertirigare, nebulizare, sere pentru flori si rasaduri, sere cu panouri fotovoltaice, ciupercarii si adaposturi pentru pasari si animale, adaposturi pentru furaje. Pentru mai multe detalii, vizitati: http://www.sere-romania.ro

Galati Producator
 • Firma Pro Media va ofera o gama larga de utilaje precum si facilitati in achizitia acestora, si anume betoniere cu autoincarcare marcile Piccini - vezi www.piccini.ro, marca Davino- vezi www.davinomixer.ro, utilaje de constructii Eurocomach, utilaje de sapat santuri, utilaje multifunctionale marca Gallmac, utilaje pentru prelucrat spuma poliuretanica, utilaje de mica mecanizare, statii de betoane mobile pe camion - vezi www.kimera.net. Oferim utilaje pentru foraj marca Massenza - vezi www.utilaje-foraj.ro , precum si accesorii pentru acestea. Oferim o gama larga de utilaje agricole, vezi www.utilaje-agricultura.ro. Oferim o gama aproape completa de accesorii pentru utilaje, vezi www.accesorii-utilaje.ro Oferim o gama larga de piese de schimb pentru utilaje, vezi www.powerlift.ro Oferim consultanta in alegerea utilajului precum si la configurarea acestuia pentru necesitatile dvs.

Girov Importator
 • Sc Faby Concept Srl comercializeaza Tractoare Utilaje agricole Noi si SH, piese utilaje tractoare masini agricole import europa, originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere Masini imprastiat azot, Pluguri simple si reversibile, Erbiciatoare, Coase mecanice rotative, Semanatori paioase, Semanatori cartofi, Semanatori rasaduri, Culegatoare de porumb, Cultivatoare, Discuri agricole, Greble de fan, Freze, Prese de balotat, Tocatoare, Combinatoare, Tractoare.etc . Piese schimb utilaje agricole si tractoare Fendt Case IH Claas David-Brown Deutz-Fahr Eicher Fiat Ford Guldner Hurlimann John Deere Kubota Lamborghini Landini Lindner Masei Ferguson Mercedes Benz New Holland Perkins Renault Same Schluter Steyr Valtra-Valmet Volvo BM Yanmar Zetor Amazone Beker Hassia Vaderstad Krone Lemken Rabewerk .

Hudum Importator
 • Sc. Grup Industry M&G Partner Srl, partener Granit Parts - Germania, cu sediul in Pitesti, Str. Prelungirea Craiovei, Nr. 15 va ofera o gama larga de piese de schimb pentru utilaje agricole import: tractoare, combine, utilaje folosite la lucrarile solului, in tehnologia de protecţie a culturilor, pentru gunoiului de grajd, pentru recoltat, pentru cresterea animalelor, s.a. Va oferim piese pentru motoare, transmisii, pentru sistemul electric, hidraulic, elemente de uzura, elemente de caroserie, etc. Pentru o imagine mai clara a ceea ce va putem oferi va rugam sa vizitati site-ul: www.granit-parts.com Pentru cereri de oferta va rugam sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos sau sa ne transmiteti pe adresa de email, urmatoarele date: marca utilajului, modelul, seria de sasiu, anul de fabricatie. Va multumim si asteptam cererile dumneavoastra! Cu stima, Dumitru ION SC GRUP INDUSTRY M&G PARTNER SRL Str. Prelungirea Craiovei, Nr.15, PITESTI ARGES-ROMANIA Mobile: 0728 211 112, 0752 383 508, 0768 568 652; Tel.: 0248 250 405; Fax:0248 632 843 www.grupindustry.ro

Pitesti Importator