Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Echipamente si Utilaje Agricole: 199 companii
 • Compania SID este o companie in curs de dezvoltare dinamica. Principalele categorii de vanzari sunt: masini agricole, accesorii pentru masini, incarcatoare frontale, incarcatoare si masini de prelucrare a tablelor.

Kolno Distribuitor
 • Sc Energisym Srl este amplasata pe raza comunei Nenciulesti Judet Teleorman  si produce peleti si brichete din resturi vegetale in special paie produsel se comercializeaza vrac si sunt destinate utilizarii in gospodari pentru incalzire .

Nenciulesti Producator
 • Alexandria Engineering Group se ocupa cu producerea in serie garanteaza existenta pieselor in stoc tot timpul anului, in special in perioadele de campanie, ceea ce reduce timpul de asteptare in cazul unor defectiuni tehnice, implicit reducerea pierderilor. Garantarea calitatii produsului este asigurata si prin utilizarea celor mai noi si performante utilaje de asamblare elvetiene, prin atentia la detalii, tinand seama de recomandarile si opiniile clientilor.

Oleksandira Producator
 • Saracutu Oleg Pfa va ofera solutii depozitare pentru cereale, masini si utilaje agricole; solutii de depozitare pentru lichide (apa de irigare, apa potabila, UAN, ingrasaminte lichide, dejectii de animale); sisteme de irigare de tip pivot; uscatoare si selectoare de cereale; cisterne pentru apa si UAN; gard metalic; sisteme de sustinere pentru horticultura.

Fundulea Distribuitor
 • JSC Radviliskis Machine Factory a fost infiintata in 1949. Este singura fabrica din statele Baltice care proiecteaza si produce echipament pentru producerea peletilor. Fabrica produce de asemenea echipament agricol si executa o varietate de alte operatii de prelucrare a metalelor. Productia noastra include: seturi SSGL-1 de tocare a paielor si producere a peletilor, presa de peletizare OGM-1,5A, combine pentru recoltarea fructelor de arbusti USK-1 JOVARAS, instalatii de tratare a semintelor SBI-1, mori de cereale, distribuitoare de ingrasaminte, cositoare si alte produse.

Radviliskis Producator
 • Utilrom Agri, distribuitor utilaje agricole si forestiere, va pune la dispozitie o gama larga de utilaje pentru intretinere terenuri agricole si forestiere, valorificarea biomasei, tocare resturi vegetale sau lemne, maruntirea crengilor si resturilor vegetale in aplicatii diverse. Suntem dealer exclusiv in Romania si Republica Moldova pentru tocatoarele de resturi vegetale agricole, tocatoare forestiere si tocatoare de lemn / crengi produse de catre fabrica Ventura Maquinas Forestales cu sediul in Spania.

Bucuresti Importator
 • Suntem o companie italiana care se ocupa cu producera utilajelor agricole, precum tocatoare de iarba, tocatoare de lemn, lame pentru zapada, remorci, pluguri, freze, etc. Oferim calitate italiana la pret accesibil si garantie la toate produsele noastre.

Balti Producator
 • Eco Industry Solutions este unic distribuitor in Romania a celui mai mare producator italian de rezervoare combusibili. Va punem al dispozitie o gama foarte larga de produse destinate stocarii si distributiei combustibililor, asigurandu-va de tot suportul necesar, de la comanda pana la livrarea efectiva. Pentru oferta competa de rezervoare www.rezervoare-de-motorina.ro. Pentru mai multe produse industriale vizitati www.intacteco.ro

Tg. Mures Importator
 • Scientific-production firm Sweda, Ltd is one of the leaders in development, production and introduction of the industrial weighing equipment. We produce: - hopper scales for free-flowing materials (grain, seed, granules, beet etc.) and liquid materials (sunflower oil, molasses etc.); - weighing batchers for product bagging (sewing, valve, Big-Bag) for granular materials (sugar, cereals, grain etc.) with sewing machine; - system of bag weight accounting; - electronic blocks of scales and batchers. We perform such operations: - adjusting and supervising installation of the equipment; - technical support of products; - workingout of new systems of weighing and prodution account. More than 300 enterprises of Ukraine, Russia, Belarus, Kazakhstan, Moldova, Uzbekistan, Georgia, Kirhizia, Serbia, Esthonia, Sudan, Latvia, Latvia, Azerbaijan, Armenia and other countries successfully use our scales and batchers.

Zaporozhye Producator
 • Suntem o companie tanara, care are ca obiect de activitate comercializarea utilajelor agricole noi, de la producatori cu renume. Suntem unici importatori pentru pentru mai multe Marci de utilaje agricole. Comercializam urmatoarele utilaje: Pluguri, Scarificatoare, Cultivatoare, Combinatoare, Grape cu discuri, Semanatori, Masini de erbicidat, Remorci, Remorci Tehnologice, Combine, Tractoare. Oferim garantie cat si service. Utilajul se livreaza la client fara costuri suplimentare in functie de valoare acestuia!!!

Huedin Importator
 • Radra Industrial S.R.L isi propune sa ofere o gama variata de produse si servicii profesionale. Avem sustinerea si increderea unor producatori cu o vasta experienta si traditie, atat pe plan intern cat si pe plan extern. Colaborarea cu KPZ Waagen din Germania reprezinta garantia a peste 25 de ani experienta.

Gageni Importator
 • EKF Company SRL, cu sediul in Piatra Neamt, Jud.Neamt, infiintata in 2001 are ca obiect de activitate Consultanta tehnica in agricultura, service utilaje agricole si vanzari de piese de schimb si masini agricole. Desfasuram urmatoarele activitati: Service pentru tractoare, combine si pentru orice alte utilaje din domeniul agricol; Vanzare utilaje agricole, anvelope si piese de schimb (noi si second-hand); Consultanta tehnica in agricultura.

Piatra Neamt Import - Export
 • Cea mai ieftina metoda din Romania, in care pot fi depozitate cerealele, pentru a creste pretul acestora! Scopul nostru in acest moment este sa oferim fermierilor si procesatorilor, solutii pentru depozitarea cerealelor si furajelor, la preturi cat mai avantajoase chiar in ferma acestora. Noi va oferim o solutie foarte recomandata, la un pret scazut care elimina intermediarul, precum cei care speculeaza pretul in campania de recoltare sau bazele de receptie a cerealelor. Sistemul Silo Bag este un nou mod de depozitare a cerealelor, manipulare si comercializare in agricultura mondiala. Afacerea noastra este fondul liniei voastre de profit.

Piatra Neamt Servicii
 • Vindem utilaje noi si second hand de cea mai buna calitate. Totodata, facem buy-back. Oferim transport gratuit la utilajele noi si punere in functiune. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Branistea Distribuitor
 • Societatea comerciala Agroandy S.R.L. are sediul in localitatea Periam, jud. Timis si a fost infiintata in anul 2001. Societatea are ca obiect principal de activitate comercializarea in sistem second-hand a utilajelor agricole, importate din Belgia, Franta, Olanda. Oferta este foarte variata in ceea ce priveste tipurile de utilaje, motorizarile cat si accesoriile, printre acestea enumeram: Tractoare, Combine de recoltat, Pulverizatoare, Prese de balotat, Cositori, Pluguri reversibile, Semanatori, Piese de schimb,etc De asemenea, marcile comercializte sunt de renume in domeniu: John Deere, Landini, International, Gallignani, New Holland, Berthoud, Fiat, Lemken, etc. La solicitarea clientilor, societatea noastra se ocupa de aducerea la comanda a utilajelor dorite ( noi cat si second-hand)

Periam Distribuitor
 • Desfasoara activitate de consultanta, proiectare tehnologica si distributie utilaje si echipamente, in principal pentru domeniul dedepozitare, prelucrare si manipulare cereale si plante tehnice. In activitatea noastra, suntem alaturi de clientii nostri si prezentam avantajele, respectiv dezavantajele tuturor solutiilor tehnice de realizare a proiectelor, pentru ca fiecare beneficiar sa aleaga solutia optima din punct de vedere economic - calitate / utilitate / pret investitie. S.C. Agroproiect S.R.L. are de asemenea o pozitie puternica de furnizor de utilaje si echipamente in acest domeniu. Prin colaborare cu firme consacrate din Uniunea Europeana si SUA, oferim clientilor nostrii cele mai favorabile solutii pentru o gama larga de utilaje si echipamente specifice, detaliate in pagina produse, cum ar fi: elevatoare cu cupe, transportoare cu lant, filtre pentru desprafuire, transportoare melcate, silozuri metalice pentru cereale, deviatoare, sibare, transportoare cu banda, magneti permanenti pe conducta, ecluze de transport, etc. Incepand cu anul 2012, in scopul diversificarii gamei de produse furnizate clientilor nostri, suntem distribuitori de echipamente specifice in domeniul liniilor de seminte, cum ar fidepanusatoarele pentru stiuleti. Societatea noastra poate livra piese de schimb pentru toate echipamentele din domeniul nostru de activitate, cum ar fi: cupe pentru elevatoare, organe de asamblare cupe, matrite si role pentru granulare, senzori de siguranta, spira pentru transportoare melcate, racleti pentru transportoare, mansoane pentru transport pneumatic, etc.

Bucuresti Sectorul 3 Importator
 • Magris este o societate comerciala specializata in furnizarea piese de schimb si curele de transmisie pentru utilaje agricole Suntem prompti. Comandati pe www.magris.ro si va vom onora rapid comanda! Ne dam seama ca nu aveti timp de pierdut. Clientii vor aprecia calitatea muncii noastre chiar si in situatia unor termene limita.

Comuna Ciorogarla Distribuitor
 • Agrar Tehnic Srl are ca obiect de activitate importul de utilaje agricole si de constructii second hand: tractoare agricole, combine agricole, cositori rotative, Pluguri, raspanditoare, motostivuitoare diesel sau pe gaz, excavatoare, buldoexcavatoare. Aducem pe baza de comanda orice tip de utilaj agricol sau de constructii, piese de schimb si accesorii pentru utilaje. Pentru orice informatii va stam la dispozitie telefonic, prin email sau la sediul societatii.

Baia Mare Importator
 • Societatea comercializeaza de peste zece ani combine agricole second hand marca John Deere, Claas, Case, Laverda etc, tractoare agricole second hand marca John Deere, Case, Fendt, New Holland, Steyer, Fiat etc, accesorii precum pluguri Huard, Vogel Noot, Gregoir Besoin etc, semanatori Amazone, Gaspardo etc, discuri, prese de imbalotat, pulverizatoare, masini de ierbicidat si orice fel de accesorii necesare in agricultura. De asemenea, comercializam si utilaje de constructii, in special buldoexcavatoare sau vole. Toate utilajele noastre sunt importate din tari precum Belgia, Olanda, Anglia, dar si Franta sau Germania, iar preturile sunt foarte competitive. Oferim de asemenea clientilor nostri si nu numai, servicii de reparatii si intretinere a utilajelor agricole de orice fel.

Ovidiu Importator
 • Suntem o companie nationala cu 3 ani de experienta pe piata. Mabo Utilaje este unul dintre principalii dealeri autohtoni de echipamente, utilaje, piese de schimb si acceosrii pentru utilaje de constructii si agricole. Avand sediul central in Craiova dorim sa asiguram atat succesul clientilor nostri cat si pe cel propriu, colaborand doar cu parteneri de top.

Craiova Importator