Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ambalaje Transport - Ambalaje si Hartie: 251 companii
  • Exact ce mi-am dorit. Totul la superlativ. Re

Cluj-napoca Producator
  • CALITATE SI PROMPTITUDINE

Harman Producator
  • Livrare facuta in Italia (Milano), fara probl

Timisoara Producator
  • Foarte promptii si flexibili.

Plugova Servicii
  • recomand, o firma sigura

Sat Cicarlau, Com.Cicarlau Producator
  • Mulțumesc pentru produs

Cosesti Producator
  • Societatea noastra ofera o gama larga de produse din material plastic: lazi si navete pentru agricultura, brutarii, patiserii, carmangerii si fabrici de lactate, pungi BOPP pentru paine in diverse marimi, bidoane si butoaie intr-un numar de peste 20 volume si modele, canistre, saci de rafie, saci de folie, folie solarii si pentru constructii, folie stretch manuala si automata, europaleti din material plastic, europubele si containere de gunoi, saci menajeri, pungi alimentare, etc.

Constanta Altul
  • Societatea are activitate de productie si comert, a avut o crestere constanta. In momentul de fata distribuim porumb popcorn ulei aromatizat, sare aromatizata, ambalaje pentru popcorn, popcorn pentru micounde, popcorn caramel, popcorn cu ciocolata si popcorn cu sare in tot jud. Bihor si in toata tara cu fan courier.

Oradea Producator
  • Eurobox este partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand aveti nevoie de ambalaje profesionale customizate. Avem o fabrica dotata cu cele mai moderne echipamente in Romania, Reteaua noastra de reprezentante locale acopera zone strategice din Europa: Romania, Bulgaria si Austria. Prin ce suntem diferiti de competitie? Eurobox ofera solutii complete pentru concepte de ambalaje customizate si special pentru companiile din domeniul B2B. De la containere cu baze non-standard la concepte extrem de specializate, putem crea orice tip de ambalaje profesionale care corespund cerintelor dumneavoastra. Punctul nostru forte principal este echipa de specialisti care au atat experienta profesionala, cat si abilitatea de a-i asculta pe clienti. Atunci cand evaluam un proiect, luam in considerare mai multi factori cheie, printre care: Cum va putem ajuta sa reduceti numarul de containere per expeditie prin cresterea densitatea produselor in fiecare container Modalitati pentru imbunatatirea sigurantei produselor in timpul livrarii pentru a reduce pierderile provocate de produse deteriorate in tranzit Cum putem imbunati designul ambalajelor pentru a le face mai ergonomice la manipulare Realizarea de economii de spatiu si costuri de livrare prin utilizarea ambalajelor pliabile Sporirea rezistentei la uzura pentru a mari durata de utilizare a ambalajelor reutilizabile.

Bucuresti Producator
  • Societatea noastra are ca obiect de activitate productia de ambalaje din hartie si carton. Dispunem de personal calificat, cu experienta atat pentru productie cat si pentru consultanta in alegerea si realizarea produsului. Incepe activitatea in anul 2013 si isi propune sa satisfaca cele mai exigente cerinte in domeniu, prin seriozitate, profesionalism si promtitudine. Fiecare produs sau serviciu oferit contine atentia noastra deplina la detalii si viziunea pentru dezvoltare. In prezent producem o gama diversificata de ambalaje din carton ondulat CO3, CO5, CO7, microondul, duplex. De asemenea producem o gama completa de ambalaje in tiraje mici sau mari, caserate si imprimate in 1-4 culori conform solicitarilor dumneavoastra.   Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Ramnicu Valcea Producator
  • A&R General Distribution Srl este o companie care activeaza in Romania din anul 2016, in domeniul comertului si distributiei de ambalaje alimentare si ambalaje nealimentare pentru industrie, dar si gama de consumabile si detergenti pentru HORECA. A&R General Distribution este o companie in continua ascensiune, obiectivul nostru fiind ca in urmatorii ani sa fim primii in acest domeniu, pe scurt vrem SUCCESUL! Sarcina noastra in fiecare zi este sa cautam produse sustenabile si sa negociem pentru a obtine cele mai bune preturi pentru colaboratorii nostri. Asteptam sa va cunoastem si suntem sigurii ca odata ce veti comanda de la noi, vom ramane in portofoliul dumneavoastra de furnizori!

Oradea Distribuitor
  • Europlast Romania face parte din grupul de firme "Jcoplastic", cu centre de productie in Italia, Austria si Grecia. Sc Europlast Romania Srl ca reprezentant in Romania a producatorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezenta pe piata interna din 2003 si ofera partenerilor sai recipienti din material plastic (HDPE) si metal de diferite dimensiuni, de cea mai buna calitate, obtinuti prin tehnologii moderne de ultima ora cu utilajele cele mai performante, utilizabili in colectarea deseurilor. Europlast Romania, si-a propus prin activitatea sa, in calitate de distribuitor de infrastructura pentru firmele de salubritate, autoritatile publice si alti clienti privati, sa promoveze ideea "Romania forever clean". Prin atitudine si profesionalism fata de clienti, compania a ajuns azi una dintre cele mai mari si mai respectate companii, pe piata de profil.

Oradea Importator
  • Wepadi Timisoara (West Packaging Distribution Timisoara) este o companie relativ noua, dar cu o vasta experienta pe piata ambalajelor din carton ondulat si a ambalajelor din carton duplex, atat in plan local, national dar si international.

Timisoara Producator
  • Compania Merl Plastic Srl are ca obiect principal de activitate productia si distributia unei game variate de produse din material plastic, dupa cum urmeaza: - Lazi / Navete panificatie; - Lazi / Navete legume-fructe; - Lazi / Navete carne, mezeluri, industria alimentara; - Lazi Navete lactate si branzeturi; - Custi transport pasari vii; - Recipiente, canistre, bidoane; - Mese si scaune gradina; - Sezlong plastic pentru plaja si piscina; - Bidon pentru miere. Suntem o companie cu potential maxim fapt datorat implicarii totale in buna desfasurare a activitatilor comerciale intreprinse. Preocuparea permanenta de a asigura partenerilor sai cele mai inovative produse, la un raport optim de calitate-pret, a dus la construirea unei game sortimentale variate, in pas cu cerintele mereu in schimbare ale partenerilor de afaceri. De la infiintarea companiei am incercat sa oferim servicii de calitate si diversitate clientilor nostri si astfel s-a ajuns ca in acest moment sa avem o echipa formata din profesionisti, care au un singur scop si anume satisfacerea necesitatilor clientilor nostri. Produsele noastre sunt destinate ambalarii produselor alimentare, sunt realizate din materiale de calitate ridicata, sunt rezistente la manipulare, la razele UV si traficului intens. Pentru cereri de oferta nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 0722339974

Craiova Producator
  • Societatea noastră are ca domeniu principal de activitate producerea și reciclarea paleților din lemn, paletilor din plastic cat și a boxpaleților metalici. Datorită experienței și calificării in domeniu firma noastră exportă 80% din producție; calitatea și promptitudinea fiind cuvintele care ne reprezintă cel mai bine. Procesul de reciclare a paleților constă in ridicarea deșeurilor de lemn, a paleților rupți și deteriorați sau colectarea lor prin punctele de colectare deținute; recondiționarea și reintroducerea acestora in circuitul economic.

Oradea Import - Export
  • SC BREK ROM SRL este infiintata in anul 1996, avand un capital integral strain. Are sediul si fabrica in loc. 447345 Valea Vinului nr. 418, judetul Satu Mare si 5 puncte de lucru in tara respectiv: Satu Mare, Oradea-Les, Timisoare-Remetea Mare, Cluj-Floresti, Dej. Firma noastra este Autorizata EPAL si la cererea clientului prelucram paleti tratati termic conform standard ISPM 15 -IPPC. Societatea are o capacitate de productie pe luna de 40.000 buc paleti noi si 45.000 buc paleti reconditionati. Obiectul nostru de activitate este producerea, reconditionarea si comercializarea paletilor din lemn 1200x800 mm EUR -EPAL, 800x600mm-Dusseldorfer si toate dimensiunile atipice de paleti din lemn precum si reconditionarea Containerelor metalice EPAL (boxe metalice). Deasemenea firma noastra se mai ocupa cu: - Achizitionarea si reconditionarea paletilor din lemn si europaletilor uzati. - Comercializam europaleti reconditionati clasa I-a si II-a, inchisi sau deschisi la culaore. Firma nostra pune mare accent pe calitate, seriozitate si promtitudine in in relatiile cu clientii.

Valea Vinului Producator
  • Firma noastra a fost infiintata in 2004, la inceput a fost putin mai greu, dar cu rabdare profitul s-a reinvestit in utilaje si acum treaba merge mai bine. Am ajuns la licitatiile pe internet cu multe companii multinationale.

Tg-neamt Producator
  • Sc Mob Vip Srl este o companie cu traditie in prelucrarea ambalajelor din lemn, fiind prima societate autorizata fitosanitar ISPM15 din Romania. In anul 2004 gandindu-ne la defrisarile masive de paduri care se fac in Romania si in intreaga lume am luat hotararea de a da o mana de ajutor mediului inconjurator, recicland ambalaje si in special reconditionarea europaletilor si repunerea acestora in circuitul economic, sarind in ajutor atat mediului inconjurator cat si transportatorilor cu un cost redus pentru ambalaje si europaleti. Cu un efectiv de 60 de angajati, S.C. Mob Vip S.R.L. isi desfasoara activitatea in 4 domenii principale: 1. Comercializeaza ambalaje si coletarie industriala de mare capacitate si tonaj pentru export tratata ISPM15. Servicii de tratament ISPM15 pentru ambalaje si paleti din lemn. 2. Achizitionarea si reconditionarea de paleti si europaleti uzati 3. Mobilier din PAL la comanda pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, birouri, scoli, gradinite, baruri, magazine. 4. Amararea marfurilor ce sunt transportate feroviar, maritim si rutier.

Bucuresti Producator
  • Firma noastra va ofera cea mai buna calitate la cel mai bun pret asigurand transport oriunde in tara. Sacii din plasa sunt cei mai folositi tip de saci in agricultura romanesca permitand o foarte buna ambalare, depozitare si transportare a legumelor si a fructelor. In permanenta avem in stoc toate dimensiunile si culorile de saci.

Bucuresti Import - Export