Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Birou Topografie Si Cadastru Maxim Emanuel Alba Iulia

0766216570, 0766216570

Despre noi

Trimite mesaj
Biroul de topografie, cadastru si geodezie - Ing. Maxim Emanuel cu sediul in Alba Iulia, presteaza servicii atat in judetul Alba cat si in toata Romania!

Datorita experientei profesionale, acumulata in timp, va oferim servicii de calitate efectuate in timp scurt la cele mai mici preturi!

Biroul detine aparatura moderna, de inalta precizie. Va punem la dispozitie tehnici si tenologii de ultima generatie in solutionarea problemelor dumneavoastra rapid si cu costuri minime datorita eficacitatii in productie!

Echipa de lucru din cadrul biroului detine experienta in domeniul topografiei, cadastrului si geodeziei prezentand seriozitate maxima si profesionalism.

Prestarea serviciilor se efctueaza in conditii optime evitand implicarea excesiva a clientului in vederea obtinerii actelor si avizelor necesare documentatiilor tehnice, iar impreuna cu colaboratorii nostri competenti si de incredere garantam inalta calitate, eficienta si rapiditate maxima in solutionarea problemelor dumneavoastra!

Efectuam lucrari indiferent de gradul de complexitate atat in tara cat si peste hotare.

Costurile se calculeaza in functie de specificul lucrarii, de aceea este necesar sa ne contactati, oferind consultanta GRATUITA!
Produse si servicii:
intabulare intravilan si extravilan, consultanta gratuita, alipire, dezlipire, plan situatie, pac, apartamentare, masuratori, trasari, determinari gps, aviz tehnic, certificat urbanism
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
CIF 33266930
Anul infiintarii:
2014

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Birou Topografie Si Cadastru Maxim Emanuel Alba Iulia
Persoana de contact: Maxim Emanuel
Adresa: Str. Septimius Severus, Bl. 55, Ap. 3
Localitate: Alba Iulia
Judet: Alba
Telefon: 0766216570
Telefon mobil: 0766216570