Victorie MAXima

MaxMember este exact de ce are nevoie compania ta sa se diferentieze clar de competitori:
credibilitate, mai multe produse, mai multe elemente de promovare a produselor, mai multi potentiali clienti, o mai buna personalizare a site-ului web, precum si o mai buna pozitie la afisare in Bizoo.ro atunci cand se cauta informatii generale despre produse.

Toate acestea fac ca un MaxMember sa aibe in medie cu 950% mai multe comenzi ca un Membru Gratuit si sa fie mai bine pozitionat in motoarele de cautare gen Google.

Ce are in plus MaxMember?

Avantaje

 • Mai multa credibilitate, mai multe contacte cu cumparatorii: peste 65% din cumparatorii Bizoo.ro prefera companiile MaxMember. O companie MaxMember va fi clar diferentiata pe site fata de companiile neplatitoare. Un MaxMember are in medie cu 950% mai multi clienti decat un membru gratuit.
 • Mai multe produse, mai multa vizibilitate pe site: un MaxMember va avea de pana la 1000 de ori mai multe produse pe site decat un Membru Gratuit.Asta va insemna ca in fata potentialilor cumparatori are mai mult spatiu de expunere.
  • abonament 150 produse doar 49 euro/an
  • abonament 300 produse doar 89 euro/an
  • abonament 5000 produse doar 199 euro/an
 • Mai multe elemente de promovare a companiei: un MaxMember are posibilitatea de a-si alege o Prezentare Video, o Prezentare Panoramica si alte elemente promotionale care vor fi vizualizate de mii de potentiali clienti zilnic.
 • Personalizarea site-lui web pe Bizoo.ro: un MaxMember va avea optiunea de a-si schimba designul site-ului in multe feluri posibile din sectiunea "Contul Meu", ceea ce il diferentiaza si mai mult de competitori.
 • MaxMember inseamna credibilitate: prin verificarile facute impreuna , Bizoo.ro va autentifica ca compania este legal inregistrata iar sediul firmei exista. Apoi vom valida persoana de contact ca fiind imputernicita de companie sa poarte negocieri cu toate firmele interesate de produsele companiei.
 • Mai mult suport: suportul tehnic va prelua apelurile venite de la un MaxMember pe o linie dedicata.
 • Procesarea produselor: pentru un MaxMember timpul scurs intre adaugarea unui produs la vazare sau cumparare si aparitia lui pe site se va reduce la jumatate fata de un Membru Gratuit.

Profita de avantaje

Creeaza un cont si beneficiaza de avantaje:

Comanda MaxMember Acum

Prezentare Bizoo

Descopera avantajele extraordinare ale unei firme inscrise pe Bizoo.ro in numai 2 minute.

Prezentare video

Povesti de succes

Afla povestile de succes ale unor membri Bizoo care au schimbat regulile si au ajutat companiile lor sa creasca rapid.
Click aici »

Axello