Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Testari la compresiune 5.000 kN (buc.)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2000 €
Brand
Pilot, ancora, minipilot, coloana
Out Of stock
Descriere
Ca si o scurta prezentare, Laboratorul de Incercari in Situ, laborator de grad II, a luat fiinta in cadrul Zublin Romania ca o necesitate a confirmarii calitatii lucrarilor executate.

Intelegand aspectele sensibile privind calitatea executiei fundatiilor speciale, minipiloti / piloti / ancore si interactiunea structura-teren pe intreaga piata a constructiilor de profil, laboratorul nostru si-a asigurat o dotare tehnica deosebita, beneficind totodata de personal cu inalta calificare.

Pentru preluarea fortelor aplicate, se utilizeaza instalatii speciale executate din structuri metalice demontabile. Incarcarea se face prin intermediul unor prese hidraulice de mare capacitate.

Incercarile de proba se executa conform standardelor romanesti si europene pentru determinarea "in situ" a capacitatii portante la compresiune a pilotilor si in acelasi timp a rezistentei lor la smulgere sau la forfecare.

Aceste incercari se realizeaza pentru optimizarea solutiilor de proiectare, atat dimensional cat si tehnologic, a fundatiilor speciale in fazele initiale de proiectare respectiv executie sau pentru evaluarea calitatii lucrarilor proiectate, respectiv executate si a interactiunii structura-teren.

In continuare, mentionand ca oferim servicii complete in acest domeniu - Proiecte de incercare, consultanta, executie incercari si respectiv emitere Rapoarte de incercare:
- Test de compresiune pe minipiloti pana la 1.000 kN;
- Test de capacitate portanta la compresiune pe piloti / coloane forate cu sarcini pana la 15.000 kN.

Pretul afisat este pentru un test de compresiune la 5.000 kN, inclusiv grinzile de incercare cu prese si Raportul de Incercare.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura