Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Zublin Romania Srl

Teams work
021/212 08 89, 0724252256

Testari la compresiune 5.000 kN (buc.)

Model:
Pilot, ancora, minipilot, coloana
Telefon:
021/212 08 89
Pret:
2000
 

Detalii produs

Ca si o scurta prezentare, Laboratorul de Incercari in Situ, laborator de grad II, a luat fiinta in cadrul Zublin Romania ca o necesitate a confirmarii calitatii lucrarilor executate.

Intelegand aspectele sensibile privind calitatea executiei fundatiilor speciale, minipiloti / piloti / ancore si interactiunea structura-teren pe intreaga piata a constructiilor de profil, laboratorul nostru si-a asigurat o dotare tehnica deosebita, beneficind totodata de personal cu inalta calificare.

Pentru preluarea fortelor aplicate, se utilizeaza instalatii speciale executate din structuri metalice demontabile. Incarcarea se face prin intermediul unor prese hidraulice de mare capacitate.

Incercarile de proba se executa conform standardelor romanesti si europene pentru determinarea "in situ" a capacitatii portante la compresiune a pilotilor si in acelasi timp a rezistentei lor la smulgere sau la forfecare.

Aceste incercari se realizeaza pentru optimizarea solutiilor de proiectare, atat dimensional cat si tehnologic, a fundatiilor speciale in fazele initiale de proiectare respectiv executie sau pentru evaluarea calitatii lucrarilor proiectate, respectiv executate si a interactiunii structura-teren.

In continuare, mentionand ca oferim servicii complete in acest domeniu - Proiecte de incercare, consultanta, executie incercari si respectiv emitere Rapoarte de incercare:
- Test de compresiune pe minipiloti pana la 1.000 kN;
- Test de capacitate portanta la compresiune pe piloti / coloane forate cu sarcini pana la 15.000 kN.

Pretul afisat este pentru un test de compresiune la 5.000 kN, inclusiv grinzile de incercare cu prese si Raportul de Incercare.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Zublin Romania Srl
Persoana de contact: Giurgea Horia - Mihai
Adresa: Str.Domnita Ruxandra, Nr.12, Etaj 1, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/212 08 89
Telefon mobil: 0724252256
Fax: 021/210 57 47

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi