Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Herbalife
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Masca cosmetica hidratanta Nourifusion Herbalife
93 lei
Brand
2010
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Calmeaza si hidrateaza. Imbunatateste culoarea pielii.

Cand simtiti ca pielea dvs a devenit uscata si are nevoie de hidratare suplimentara, folositi aceasta masca luxurianta pentru a curata delicat, calma si hidrata pielea.

Masca Hidratanta contine extras de Chamerion, ulei de shea si avocado, reduce uscaciunea pielii, imbunatateste culoarea si face pielea moale si neteda.
Restabileste echilibrul hidric al pielii. Aceasta masca se potriveste pentru toate tipurile de ten, este deosebit de eficienta pentru pielea cu tendinta spre uscare, restabilindu-i echilibrul hidric.Cand pielea devine mai uscata decat de obicei, ea are nevoie de hidratare suplimentara. Aceasta masca fina, va curata si hidrata foarte delicat. Pielea va deveni sensibil mai moale si neteda.

Proprietatile ingredientelor de baza:
Extractul de Chamerion contribuie la curatarea porilor.
Cordiabelen BG asigura o hidratare profunda si de durata a tuturor straturilor pielii.
Uleiul de shea hidrateaza si restabileste elasticitatea pielii.
Uleiurile de avocado si levantica, restabilesc functiile de aparare ale pielii, au un efect de intinerire.
Extractul de castravete inmoaie si improspateaza, are actiune delicata astringenta, netezeste si imbunatateste culoarea.

Aplicati in strat uniform pe pielea curata si uscata si lasati sa actioneze pentru 10-20 de minute. Spalati cu apa calda, dupa care folositi Lotiunea Tonica. Folositi de 2-3 ori pe saptamana sau chiar mai des, daca aveti o piele deosebit de uscata.

Mastile permit o curatare, tonifiere, hranire si hidratare a pielii in acelasi timp. Ele hidrateaza pielea sau inlatura excesul de grasime in functie de efectul urmarit. Permit reducerea porilor, dizolva impuritatile si tonifica pielea. In consecinta, pielea devine moale, neteda, are un tonus ridicat si o textura mai buna.

Ca sa pastram echilibrul hidric al pielii, se recomanda sa aplicam o crema hidratanta sau de noapte, imediat dupa aplicarea mastii si a Lotiunii Tonice.
Din Gura in Gura