Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Noriad&Partners Srl

0751.062.672,

Despre noi

Trimite mesaj
Compania Wiley X a fost creata acum 25 de ani din necesitatea fortelor speciale si de politie americane de a dispune de cele mai avansate mijloace de protectie.

Istoria Wiley X a inceput prin crearea lentilelor incasabile din policarbonat Selenitea��, ulterior, an de an, fiind incluse in procesul de fabricatie noi tehnologii in incercarea de a oferi ochelari care sa degaje nu numai un design elegant dar si protectie.

Fiind un lider mondial A�n cercetarea şi dezvoltarea A�n domeniul ochelarilor de protecţie şi mănuşilor pentru personalul militar şi cel al forţelor de ordine, produsele de A�naltă performanţă Wiley X au devenit articole standard pentru armata terestră a Statelor Unite ale Americii, Marină, Aviaţie şi Puşcaşi marini.

Calitatea, materialele incasabile si rezistente la impact utilizate in fabricatie si nu in ultimul rand designul modular, au facut ca acestia sa devina parte a stilului de viata pentru iubitorii de sport, pentru cei care vaneaza, pescuiesc sau pur si simplu doar conduc motocicleta.
Produse si servicii:
ochelari de soare Wiley X
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Noriad&Partners Srl
Persoana de contact: Burtoiu Adrian
Adresa: Str. Caporal Musat Nr. 21
Localitate: Voluntari
Judet: Ilfov
Telefon: 0751.062.672
Website: http://www.wlx.ro