Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plexiglas oglinda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Plexiglas Oglinda
Out Of stock
Descriere
Placile oglindate sunt realizate din material plastic (plexiglas) sunt o alternativa viabila la oglinzile traditionale din sticla. Materialul plastic transparent folosit ca suport este acoperit printr-un proces chimic pe una din fete cu un strat metalizat (de argint sau aluminiu) care reflect lumina in proportie de 85-90%.

Oglinzile acrilice au rezistenta la impact de 10 ori mai mare decat sticla de aceeasi grosime a placii. Sunt materiale rezistente cu greutate redusa care au fost special concepute pentru a inlocui oglinzile de sticla intr-o gama larga de aplicatii , in special unde este necesar un nivel inalt de siguranta. Stratul metalizat de pe spatele placii care realizeaza efectul de oglinda este foarte rezistent la uzura, protejand oglinda impotriva zgarierii in timpul prelucrarii sau utilizarii normale.

Oglinda acrilica este o mare alternativa la oglinzile traditionale din sticla. Rezistenta superioara a impactului si atributele usoare fac din aceasta oglinda un produs versatil care poate fi folosit cu incredere in multe aplicatii din jurul casei. Proprietatile sale rezistenta la rupere fac ca acesta sa fie alegerea evidenta pentru salile de gimnastica, zonele de imbracaminte si chiar zonele de joaca pentru copii. Deoarece este usor de fabricat folosind instrumente comune, acesta poate fi utilizat in aplicatii personalizate, cum ar fi topurile de masa sau taiate pentru a se potrivi unui cadru personalizat pentru a crea oglinzi decorative de perete.Indiferent de proiect, oglinda acrilica este un element excelent pentru utilizarea in orice zona a casei sau biroului dvs.

Destinate in primul rand pentru domenii precum amenajarea interioara, gradina, display-uri, mobilier comercial, standuri expozitionale, oglinzile acrilice sunt jumatatea din greutatea sticlei.

Se poate prelucra prin debitare mecanica la circular sau fierastrau pendular cu lama cu dinti speciali de plastic, pot fi indoite la rece, gaurite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura