Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Source for professional video

Membru Bizoo de 15 ani.
4.94
5 stars: Exceptional
67 pareri

Accesorii video Konova Economy dslr slider k2 80cm dolly

0 stars: 0.00 din 0 pareri

210 €
Brand
K2 Konova Slider 80cm
Out Of stock
Descriere
Konova K2 Slider este versiunea economica a popularului slider liniar K3.

Manufacturat in aceeasi uzina Samsung din Korea, Konova K2 asigura o miscare ultralina si fluida a saniei mobile pe care se pot monta echipamente video cu sarcini cuprinse intre 1kg-12kg in timp ce profilul suporta o sarcina maxima de pana la 18 Kg.

Sarcina maxima si numarul de rulmeni (3 rulmenti cu diametru de 7.97mm la K2 versus 4 rulmenti cu aceleasi dimensiuni la K3) il diferentiaza de modelul K3.

K2 este recomandat pentru absolut orice model de apara DSLR sau DSLR impreuna cu Rig, - daca insa rigul este foarte greu atunci este recomandata achizitionarea modelului superior din gama, respectiv K3.

Datorita performantelor si raportului calitate / pret exceptional, liderele Konova au fost achizitionate de clienti renumiti cum ar fi: studiorile PIXAR (Hollywood), National Geographic, studiouri TV: BBC, KBS, Asia Images Group, SBS  NHK Japan, Filmace, Ovni Films, Bridgestone, Apple, etc.

Pentru videoclipuri filmate cu acest slide click pe linkurile urmatoare: http://vimeo.com, http://unikt.ro, http://vimeo.com

Made in Korea
Trimite mesaj
Din Gura in Gura