Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Wert Mond Srl

0720927630, 0724498933

Sere modulare pentru legume

Out of stock
Telefon:
0720927630
Pret:
20
 

Detalii produs

Tunelurile care compun acest tip de ser─â sunt de 10 m l─â╚Ťime, cu o ├«n─âl╚Ťime de 4 metri la canalul de scurgere ╚Öi 6.5 la coam─â. Lungimea este variabil─â, minimum 50 de metri (recomandat de noi) maximum 250 m (lungimea ideala este de 100 ÔÇô 120 metri).

Fundatiile sunt sub forma de pahare din beton unite cu o grinda perimetrala, pe toata lungimea serei. Paharele ┼či grinzile sunt armate cu fier beton. Se recomanda marca betonului C12/15(B200).

Structura metalica:

Stalpii se executa din teava rectangulara de 80x60x3mm si au prevazut in partea superioara la capitel dispozitivele de imbinare stalp - teava de arc.
Arcele se executa din teava ╬Ž 60,3x2mm, cate doua bucati/arc.

Contravantuirile sunt compuse din urmatoarele subansamble :

- Zabrele in planul arcului: Au rol de rezistenta la incovoiere si compresiune si indeplinesc si functia de suport cultura. Se asambleaza pe arc si intre ele cu ajutorul unor cleme si suruburi.
- Contravantuiri verticale : se monteaza vertical la coama pe toata lungimea serei si au rolul de rigidizare a serei. Se asambleaza cu ajutorul clemelor si suruburilor.
- Contravântuiri in planul pereţilor : La serele cu lungimea mai mare de 60m este necesara contravantuirea verticala in planul peretilor la minim 2 travei(intre 3 stalpi)la mijlocul serei.Se monteaza cu cleme si suruburi.
- Inchideri la capete(frontale) : Sunt concepute incat sa reprezinte suport pentru prinderea profilelor omega.
- Sistemul de ventilatie : Se executa,sub forma de ferestre de 2mx2,5m, pe toata lungimea serei si se monteaza la coama.Actionarea se face prin intermediul KIT-ului de propulsive,care este alcatuit din cremaliera de 1,8m lungime,cutia pinioanelor,si elemente de fixare pe fereastra.Se realizeaza o imbinare cu dispozitive speciale realizate prin ambutisare si suruburi de fixare. Actionarea kit-ului de deschidere este asigurata de un motor electric trifazat, cu reductor

Folia pentru acoperis, pereti si frontoane"
Atat partea superioara a serei, cat si peretii si frontoanele va fi prevazuta cu un strat dublu, de folie triplustratificată, multiaditivată, cu inflator inclus, pentru introducerea aerului între folii. Folia are o grosime de 150 microni, este triplustratificată, tratată UV, EVA, AC.

Folia se fixeaza in profilele de aluminiu cu insertii PVC.

Calculatorul de clima.
Sistemul de irigare
In interiorul serei, se poate folosi atat sistem de irigare prin picurare, cat si irigarea prin capilare. Ambele sisteme presupun magistrale, robineti-conectori, picuratori, capilare, etc. Alegerea sistemului de irigare se face in functie de cultura din spatiul protejat respectiv.
Preturi: incepand de la 20 ÔéČ/mp
Se pot realiza proiecte la cheie, cu toat─â infrastructura inclus─â: sistem de irigare ÔÇô fertiirigare, sistem de ├«nc─âlzire, plas─â modern─â de umbrire /salvare energie ( ecranul termic cu insertii de aluminiu, actionat de un motor electric trifazat ), sistem de suport a culturii, sistem de transport intern, calculator de clim─â, calculator de fertiirigare, tancuri pentru ap─â, etc.

Serele modulare sunt varianta ideal─â pentru cultura hidroponic─â ÔÇô legume sau flori pe substrat. Firma noastr─â ofer─â toat─â consultan╚Ťa pentru acest tip de cultur─â, ├«ncep├ónd cu analiza apei, re╚Ťeta aferent─â culturii, furnizarea de ├«ngr─â╚Ö─âminte speciale culturii hidroponice, semin╚Ťe sau r─âsaduri.

Mai multe detalii: 0724 49 89 33

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Wert Mond Srl
Persoana de contact: Mond Srl Wert
Adresa: Cluj-Napoca
Localitate: Cluj-napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0720927630
Telefon mobil: 0724498933
Website: http://www.sereimd.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi