Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Digital Trident Adv

Tipografie Bucuresti
0723296991,

Despre noi

Trimite mesaj
Digital Trident Adv
Web-2-Print se doreste sa fie interfata simpla si utila dintre orice departament de achizitii sau marketing al unei companii, cu una dintre cele mai dinamice tipografii din Bucuresti.

In peste 15 ani de experienta, am invatat impreuna cu clientii nostri ce inseamna seriozitatea, lucrul sub presiune, lucrul bine facut si un termen limita.
Tiparim cu succes in tipografia noastra din Bucuresti, Web-2-Print.ro, offset si digital:

- flyere; pliante; wobblere; door-hangere; mape pentru evenimete; brosuri; reviste; cataloage de arta cu scoarte cataloage corporate cusute cu ata sau brosate cu PUR; notesuri; carnete; notebookuri; agende cusute cu ata, agende cu spira; calendare de birou si de perete; ambalaje cosmetice; cutii pentru hoteluri si SPA; cutii; etichete; stickere; antete; carti; carti pentru copii; cataloage si brosuri; carti de vizita.

Finisari si innobilari:
- plastifieri mate sau lucioase si lacuiri UV
lacuiri cu diverse arome, Braille sau diverse tipuri de glitter; cerneluri razuibile; plastifieri soft-touch, antireflex sau antibacteriene; embosare; timbru sec; folio in diverse culori sau tip holograma; coasere cu ata in diverese culori; brosare; spiralari metalice; inserieri; stantari.

Tipar digital in format 33 x 70 cm.
Solutia optima pentru tiraje mici executate foarte repede.

Tiparim pe masini de ultima generatie Konica Minolta Accurio Press 6120:

- brosuri si cataloage; flyere; afise invitatii si plicuri; taloane; notesuri; calendare de birou si agende cu spira metalica.

https://http://www.web-2-print.ro/
Produse si servicii:
tipografie offset, tipografie Bucuresti, print digital, print Bucuresti, tipar offset Bucuresti, print digital Bucuresti, cutii personalizate, afise, ambalaje de lux, stickere personalizate, print
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Digital Trident Adv
Persoana de contact: Enache Constantin
Adresa: Str. Emil Racovita, nr. 10
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723296991