Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Vrabpim Consulting Srl

0720932704,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Vrabpim Consulting SRL este o companie cu experienta, care asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul constructiilor industriale, consultanta in domeniu, inchiriere schela,transport marfa, inchiriere utilaje constructii, platforme autoridicatoare si executarea de sapaturi cu utilaje performante.

Infiintata in anul 2006, societatea a reusit sa se dezvolte continuu, ajungan astazi o firma respectata in domeniu, in care calitatea sipromptitudinea sunt atribute esentiale, deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai si este in masura sa gaseasca solutii personalizate de la proiectare pana la executia la cheie a obiectivelor.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferii servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.
Produse si servicii:
platforme pentru lucru la inaltime, schele metalice, popi diferite marimi, panouri doka, excavatoare, demolari, constructii, transport
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
Firma noastra detine licenta de transport marfa
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vrabpim Consulting Srl
Persoana de contact: Vrabie Ionut
Adresa: Str. Alexandru Vlahuta, Nr. 4
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: 0720932704
Website: http://www.verticalwork.ro