Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Casami Srl

Masini Si Utilaje Agricole
0264416170, 0722980680

Despre noi

Trimite mesaj
Sc. Casami Srl. a fost infiintata in anul 1994 si are ca obiect principal de activitate comercializarea in sistem second-hand a utilajelor agricole, importate din Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Danemarca, Italia, cat si comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor necesare modernizarii activitatatilor de prelucrare, insamantare, fertilizare, si recoltare a terenurilor dumneavoastra.

Fie ca sunteti producatori agricoli individuali sau persoanele fizice autorizate, societati agricole sau societati comerciale, va oferim utilaje agricole de calitate atent selectionate de un personal cu o mare experienta in domeniu.

Societatea CASAMI S.R.L doreste sa vina in ajutorul dumneavoastra pentru a obtine performante cat mai mari in agricultura si a unor recolte cat mai bogate de accea va putem oferi o gama larga de utilaje agricole noi cat si second-hand cu care sa va modernizati activitatile dvs. in agricultura, precum: combine de recoltat, tractoare, balotiere, pluguri, masini pentru prelucrat pamantul, semanatoare, pulverizatoare, cositoare, masini pentru ingrasaminte si amendamente, remorci, etc.
Produse si servicii:
masini si utilaje agricole noi si second-hand
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Casami Srl
Persoana de contact: Voina Petru
Adresa: Cpt. Gr. Ignat, Nr. 57
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264416170
Telefon mobil: 0722980680
Fax: 0264417408
Website: http://www.casami.ro