Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

VLG Logistic Cable S.R.L.

021/2560387, 021/2560374,

Despre noi

Trimite mesaj
VLG Logistic Cable S.R.L., a fost fondata in 2003 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: cabluri electrice, cabluri electrice de joasa si medie tenisune, cabluri pentru instalatii electrice, cabluri industriale. Compania are un efectiv de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania VLG Logistic Cable S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania VLG Logistic Cable S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
cabluri electrice, cabluri electrice de joasa si medie tenisune, cabluri pentru instalatii electrice, cabluri industriale
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: VLG Logistic Cable S.R.L.
Persoana de contact: Chira Valentin
Adresa: Str. Catanoaia, Nr. 33, Sect. 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/2560387, 021/2560374
Fax: 021/2560374