Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Viostar Com Srl

0238710400, 0743186718

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in 1995, SC Viostar Com SRL, are o experienta de peste 20 ani in domeniu, asigurand mentinerea in stare de functionare a autovehiculelor prin executarea cu profesionalism a operatiunilor de vulcanizare a anvelopelor si/sau a camerelor de aer precum si a altor operatiuni aferente.

Un pas important pentru firma noastra la reprezentat semnarea in 2009 a unui contract de reprezentanta cu Bridgestone Romania, firma nostra devenind astfel primul service roti autorizat pentru turisme, din Romania in cadrul familiei Bridgestone, iar in 2010 s-a semnat cel de-al doilea contract de reprezentanta Truck Point Bridgestone pentru camioane.

In 2004 incepem colaborarea cu doua firme straine, din Belgia si din Olanda, de la care si astazi achizitionam anvelope.

Firma detine echipamente corespunzatoare efectuarii unor servicii de calitate, acordandu-se o mare atentie intretinerii lor, acestea fiind verificate periodic. In 2010 am achizitonat: masina de echilibrat, masina de dejantat, masina de reparat jante, aparat umflare pneuri cu azot, masina geometrie roti, platforme de suspendat autoturisme, fiind astfel in pas cu noutatile din domeniul serviciilor auto.

SC Viostar SRL, situata pe Soseaua de Centura a municipiului Buzau, parte a drumului European E85, partenerul dumneavostra, al transportatorilor auto profesionisti sau a soferilor amatori este prezent acum si pe Web!

Din 1995 suntem in aceasta locatie si va oferim o gama larga de produse si servicii specifice, dand dovada de o buna intelegere a nevoilor dumneavoastra si adaptandu-ne la cerintele pietei, fara a face rabat la principiul nostru de baza: Clientul nostru - stapanul nostru!
Produse si servicii:
anvelope si piese auto
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Viostar Com Srl
Persoana de contact: Cristina Balan
Adresa: Sos. Centura, Km 112
Localitate: Buzau
Judet: Buzau
Telefon: 0238710400
Telefon mobil: 0743186718
Fax: 0238710400