Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Vinilacrilconsult SA

0728931300,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie localizata in Rasnov, judetul Brasov si infiintata in anul 1991.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: produse chimice, adezivi, lacuri, vopsele. Compania are un efectiv de 7 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor VINILACRILCONSULT SA.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Principala preocupare a companiei VINILACRILCONSULT SA este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
produse chimice, adezivi, lacuri, vopsele
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vinilacrilconsult SA
Persoana de contact: Ionescu Mircea
Adresa: Str. Cimpului, 1
Localitate: Rasnov
Judet: Brasov
Telefon: 0728931300