Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii acces camera de teleconferinte
10 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acces camera teleconferinta
Pret: 10.00 EUR (+TVA)
(55.7 LEI)
buc.
Specificatia completa

Camera de teleconerinta
Valabilitate acces: 1 luna
Acces nelimitat ca numar de persoane si numar de minute folosit.
Pentru activare este furnizata o parola de acces care poate fi schimbata de un numar nelimitat de ori pe perioada de valabilitate.

Camerele de conferinta oferite de Necc Telecom permit participarea a unui numar nelimitat de persoane, simultan, intr-o convorbire la distanta.

Fiecare persoana invitata in camera de conferinta are numeroase facilitati:
- Se poate angaja in discutie
- Poate doar asculta discutia celorlalti
- Poate accesa camera de conferinta in orice moment, neexistand restrictii in acest sens
- Poate inregistra discutia purtata in camera de conferinta pentru a reasculta discutia si a nota lucrurile importante.

Acest serviciu este extrem de util pentru desfasurarea intalnirilor periodice intre membrii echipei de management a unei companii sau a unui departament, pentru desfasurarea unor proiecte in care sunt implicate mai multe persoane sau mai multe departamente, pentru implicarea in discutii a unor parteneri de afaceri fara ca acestia sa se deplaseze fizic, dintr-o locatie in alta.

Accesul in camera de conferinta se poate face apeland un numar de telefon Necc, de oriunde din lume si de pe orice retea de telefonie. Acest lucru ofera o flexibilitate foarte ridicata eliminand necesitatea de a se afla langa un calculator. Se foloseste o parola de acces astfel incat doar persoanele invitate sau care au acea parola pot participa la discutie.

Clientii Necc Telecom nu platesc tarife suplimentare de comunicare dat fiind ca apelurile in retea sunt Gratuite si Nelimitate. Acest lucru este valabil de oriunde s-ar afla, in Romania sau in alta tara.

Persoanele care acceseaza camera de conferinta din alta retea vor plati tariful de apelare a unui numar Necc Telecom din Romania.

Astfel, recomandam persoanelor care interactioneaza frecvent prin intermediul acestei conferinte sa devina si client Necc Telecom, fie abonat, fie printr-un cont PrePay.

Serviciul de Teleconferinta poate economisi sume importante din bugetul unei companii. In locul deplasarilor de la o locatie la alta si chiar a deplasarilor dintr-un birou in altul in cadrul aceleiasi companii, in locul zecilor de emailuri schimbate intre membrii unei echipe, cateva minute de discutii in grup pot clarifica numeroase probleme si pot fi luate decizii rapide, importante.

In scris, lucrurile pot decurge mult mai anevoios. Printr-o discutie telefonica, la care pot participa toate persoanele implicate, se poate obtine un feedback rapid economisind timp si bani.

Prin serviciile Necc Telecom se pot realiza si videoconferinte intre 3 persoane, cu conditia ca toate cele 3 persoane sa aiba un videotelefon. Clientii Necc Telecom beneficiaza de aceasta facilitate gratuit, indiferent de lungimea videoconferintei sau de locatia din care se vorbeste – din aceeasi tara sau din strainatate.

Pentru folosirea acestui serviciu ocazional, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru de relatii cu clientii.
Din Gura in Gura