Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Vidaxl

Traieste pe picior mare
0316300467,

Clesti pentru bride de furtun 7 buc

In Stock
Telefon:
0316300467
Pret:
249 lei
 

Detalii produs

Acest set de clesti pentru bride de furtun are in total 7 articole diferite care permit si sa blocheze bridele in pozitie deschisa. Pe langa aceasta, se foloseste pentru indepartarea bridelor pentru furtun cu autostrangere din plastic si / sau metal. Folosirea unei bride la capatul unui cablu flexibil permite o prelungire pentru a ajunge in locuri in care nu pot ajunge alte modele. Clestii pot fi blocati, lasandu-ti astfel libere mainile si facandu-ti munca mai rapida si mai usoara.

Menghina se poate roti sau deschide pentru putea tine mai bine clesti mari sau mici din orice unghi. Clichetul mentine menghina inchisa in 5 pozitii diferite pentru indepartaera rapida si usoara a bridelor. Acest cleste pentru bride de furtun este potrivit pentru toate tipurile de arcuri si bride de furtun. Piedica clestelui are o pozitie care tine in siguranta brida furtunului atunci cand este deschisa.

Acest cleste pentru bride de furtun are o menghina care are un unghi de rotatie de pana la 360, pentru a putea prinde bridele din orice unghi. Clestele pentru indepartat furtunul este proiectat pentru a indeparta usor furtunul de la aspiratoarele de combustibil.

Clestii inclusi Clic-R se folosesc pentru a largi si a strange din nou bridele de furtun reutilizabile. Clestele pentru banda plata a furtunului este proiectat pentru a indeparta si a monta alte bride cu banda plata. In acest set este inclusa si o surubelnita cu manere interschimbabile si un indepartator de furtun cu carlige speciale. Livrarea se face intr-o cutie speciala rezistenta.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475826866/clesti-pentru-bride-de-furtun-7-buc?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475826866&utm_content=Hardware)

Cleme furtun cu un diametru de: 11/16 "-2-1 / 2" (18 mm.-54 mm.).
Clic-R cleste potrivite pentru tipul: Clic si Clic-R.
Indepartarea a: 5/32 "la vid de furtunuri pentru combustibil.
Numarul de clesti: 7.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vidaxl
Persoana de contact: Romania Vidaxl
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0316300467

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi