Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Vidama Srl

0231/534633, 0721.229926

Despre noi

Trimite mesaj
Anul 1994 a insemnat inceputul activitatii SC VIDAMA SRL.

De la infiintare am incercat sa ne impunem pe piata locala printr-o gama larga de produse electronice si electrocasnice ajungand sa fim recunoscuti atat in judet cat si in tara, datorita profesionalismului si echipei de care dispunem.

Activitatea fimei este impartita in 2 departamente: vanzari (mobila si produse electronice-electrocasnice) si service.

Incepand cu anul 1998 suntem parteneri service pentru produsele Whirlpool in judetul Botosani, pentru care asiguram asistenta tehnica in perioada de garantie si postgarantie cat si montajul aparatelor de aer conditionat.

Astazi suntem parteneri service pentru urmatoarele brand-uri: Whirlpool, Polar, Bauknecht, Samsung, Platinium, Haier, etc.

Suntem in cautarea de noi oportunitati, astfel ca incepand cu luna august 2007 am incheiat un parteneriat cu IMAR SA Arad si am deschis primul showroom de mobila din Moldova al celui mai vechi producator din Romania.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

VIDAMA S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra intr-o relatie reciproc profitabila.
Produse si servicii:
mobila clasica lemn masiv, service electronice, electrocasnice, montaj aparate aer conditionat, electrocasnice-electronice, piese de schimb, accesorii si consumabile
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vidama Srl
Persoana de contact: Tomita Dan
Adresa: Str. Unirii, Nr. 11
Localitate: Botosani
Judet: Botosani
Telefon: 0231/534633
Telefon mobil: 0721.229926
Fax: 0331/814263
Website: http://www.vidama.ro