Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Via Continental

0757688466,

Despre noi

Trimite mesaj
Ne dedicam cu placere serviciilor de Transfer Privat interurban la (sau de la) Aeroport si inchirieri microbuze cu sofer. In functie de nevoile clientilor nostri, asiguram curse de legatura intre orice localitate din Romania si aeroporturile din Bucuresti (Otopeni si Baneasa). Cursele noastre express (private) se fac numai cu autoturisme moderne de 8+1 locuri Renault Trafic, cu aer conditionat si loc suficient pentru bagaje, beneficiind astfel de o calatorie confortabila intr-un cadru privat, la ora dorita. Tarifele noastre pentru un microbuz de 8 locuri sunt echivalente cu cele ale unui taxi obisnuit de numai 4 locuri.

Operam in prezent transferuri numai intre aeroporturile din Bucuresti si orice localitate din judetele: Buzau, Vrancea, Galati, Constanta, Tulcea, Brasov, Covasna, Sibiu, Harghita, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava, Bistrita, Mures.

Printre clientii nostri s-au numarat: oameni de afaceri din tara sau strainatate, investitori, formatii muzicale, institutii de stat, cluburi de fotbal, etc. Ne face placere insa cand putem oferi serviciile noastre oamenilor simpli ca dv si ca noi.
Produse si servicii:
transfer persoane de/ la aeroport, inchiriere microbuze 8+1 locuri cu sau fara sofer
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Via Continental
Persoana de contact: - -
Adresa: Iasi
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0757688466
Website: http://www.airportshuttle.ro