Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Verla Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tapet personalizat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tapet personalizat, fototapet

VERLA PRINTSHOP va pune la dispozitie solutii practice si la indemana oricui pentru decorarea camerei, a biroului sau a oricarui spatiu in care se doreste un decor personalizat. In acest scop, va putem oferi postere, afise, stickere pentru pereti sau chiar tapet personalizat.

Este un tapet printabil, cu o rezistenta extraordinara in timp, cu texturi variate. Se poate printa la o latime maxima de 1,3 m. Pentru montare se foloseste un adeziv special pentru tapet greu, pe care vi-l putem furniza impreuna cu printul.

Elementul cheie in creearea unui ambient dinamic, personal si estetic.

Puteti alege orice imagine de la modele geometrice, florale sau suprafete puternic texturate.

Print pe wall-art cu decupare pe contur

Daca doriti sa va decorati peretii intr-un mod cat mai fantezist, acest material va permite sa va puneti ideile in practica foarte usor. Este un autocolant cu adeziv creat special pentru a fi aplicat pe perete. Autocolantul poate fi listat si decupat pe contur pana la o latime maxima de 1,3 m.

Hartie foto

Hârtie foto recomandata pentru reproducerea pentru redarea de culori naturale, conferind o claritate deosebită a imagini printate şi
un suport durabil al printului. Recomandata pentru realizarea de afise, postere, fotografii in format mare, reproduceri foto. La cerere, printul poate fi laminat cu o folie transparenta lucioasa sau mata, dupa preferinta, pentru protectia printului.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura