Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Supraveghere video asociatii proprietari
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Supraveghere Video Asociatii

Asociatia Vellas Habitat va ajuta sa va rezolvati problema supravegherii bloculi dv, pe timp de zi si de noapte.Va rugam sa solicitati oferta, iar in cazul in care sunteti interesati, sa discutam!

Firma cu care colaboram instaleaza, monteaza si intretine toate tipurile de sisteme de supraveghere (CCTV, IP), sisteme de monitorizare, sisteme de control acces, sisteme de alarma, sisteme de pontaj, bariere auto, interfoane si videointerfoane. De asemenea oferim servicii de mentenanta a sistemelor de supraveghere, monitorizare, control acces, barierelor auto, interfoanelor si videointerfoanelor ce nu au fost montate de catre societatea noastra conform reglementarilor legislative in vigoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa sa ne contactati, in scris, prin intermediul unui email.

Cu timpul, sistemele de supraveghere au evoluat astfel incat camerele de supraveghere video pot fi vizionate local sau de la distanta, on-line de pe orice calculator cu o conexiune la internet sau chiar de pe telefonul mobil, la orice ora din zi si noapte. Instalarea camerelor video în scara blocului este singura cale prin care locatarii vor trai intr-un mediu sigur si se pot stopa infractiunile comise în incintele sau în apropierea blocurilor, se va realiza în conformitate cu respectarea normelor legislative cuprinse în: HG 1010/2004, Legea 333/2003 si Legea 677/2001 privind protectia personelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acest serviciu se adreseaza asociatiilor de proprietari ce vor sa instaleze un sistem de supraveghere video pentru scara blocului si zonele de parcare aflate in vecinatatea scarii de bloc. Scopul instalarii camerelor video este de a combate si de a preveni incidente neplacute soldate cu pagube materiale însemnate sau agresiuni. Avand in vedere cererea de pe piata va propunem un sistem analogic la un cost eficient favorabil clientului. Sistemele de securitate variaza in functie de nevoia fiecaruia.

Camerele de supraveghere poti fi clasice ce se conecteaza la o solutie de inregistrare prin fir sau pot fi wireless, usor de utilizat cu ajutorul unui router. Exista numeroase modele dar pentru supragherea video a scari de bloc si zonele aflate in vecinatatea scari va propunem:

1.Camera de supraveghere pentru interior ◦Camera video tip dome, antivandal, senzor 1/4” CMOS;

-Filtru IR mecanic;
-Rezolutie 700 linii TV (alb/negru) si 650 linii TV (color);
-Iluminare minima 0.14 lx/F=2.0, 0 lx (IR pornit);
-Carcasa gri antivandal, IP 65;
2.Camera de supraveghere pentru exterior ◦Filtru IR mecanic;
-Rezolutie 700 linii TV (alb/negru) si 650 linii TV (color);
-Iluminare minima 0.05 lx/F=1.2, 0 lx (IR pornit);
-36 leduri IR încorporate (25m);
-Disponibila în carcasa gri antivandal, IP 65;
3.DVR
-Înregistrator video digital;
-QUADRUPLEX, H.264, conexiune LAN;
-Viteza de înregistrare de pâna la 100 de cadre / s (720x576) sau pâna la 100 cadre / s (960x576);
-Redare "live", conexiuni monitor: principal HDMI, VGA, BNC, plus spot BNC;
-Audio (2 intrari / 1 iesire);
-Protocoale de comunicare - N-Control, Pelco-D, Pelco-P, Software: B-Viewer, CMS, Internet Explorer pentru PC, Super Live Pro (iPhone), Super Cam (Android, BlackBerry), Pocket Camera (Windows Mobile, Symbian).

Asiguraam instalare sistem supraveghere video, mentenanta sistem supraveghere video si monitorizare sistem supraveghere video. Respectarea intimitatii si confidentialitatea imaginile video vor putea fi accesate doar de catre Politia Româna si de persoanele autorizate. Imaginile vor fi stocate 20 zile conform legii. De asemenea oferta se poate modifica in functie de cererea privind tipul de tehnologie, ip sau analogic.
Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ne contactati.

Telefon: Presedinte ing I Ion Comanici - 0744.860.690 si 0314.398.450
Telefon: GABRIEL CRISTIAN CRACIUN - 0725.572.954
Din Gura in Gura