Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cabinet De Avocat Vass Iulia Erzsebet

Consultanta in achizitii publi
021.222.0977,

Despre noi

Trimite mesaj
VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piata avocaturii din Bucuresti, care ofera servicii profesioniste si competitive in domeniile achizitii publice, societati comerciale, relatii de munca, concurenta, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare.

Echipa VASS Lawyers isi informeaza permanent clientii despre noutati legislative din domeniile mentionate si ii asista prin consultanta de specialitate, la nivel national, dar si european, prin parteneriate cu firme straine din domeniu.

Clientii si partenerii firmei se bucura de cel mai important atu: o echipa de profesionisti, motivati de integritate si sustinuti de competenta.

De pilda, VASS Lawyers si-a castigat o reputatie deosebita pe piata relevanta, prin implicarea in numeroase proiecte de consultanta si reprezentare juridica in domeniul achizitiilor publice, experienta recunoscuta de altfel si pe plan international.

Astfel, in luna mai 2009, revista Corporate International, lider pe piata informatiilor business din Marea Britanie si Europa, a ales firma de avocatura VASS Lawyers ca reprezentant al Romaniei pe linia asistentei juridice in domeniul achizitiilor publice, alaturi de cele mai renumite firme de avocatura din lume din acest domeniu.

Detalii suplimentare despre VASS Lawyers sunt disponibile la www.vasslawyers.eu.
Produse si servicii:
achizitii publice, parteneriate public-private, litigii, societati comerciale, dreptul muncii, imobiliare si contracte comerciale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cabinet De Avocat Vass Iulia Erzsebet
Persoana de contact: Vass Iulia
Adresa: Pictor G.D. Mirea Nr. 6, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021.222.0977
Fax: 021.222.0983
Website: http://www.vasslawyers.eu