Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Vanzari Electronice Telecoms Srl

0731359811, 0745636998

Reflectometru optic FlexScan AFL

Reflectometru optic FlexScan AFL
Model:
Reflectometru optic FlexScan AFL
Out of stock
Producator:
Fujikura
Telefon:
0731359811
 

Detalii produs

Reflectometru optic FlexScan AFL

Reflectometru optic OTDR-ul FlexScan AFL (subsidiar Fujikura), Aparat de masura fibra optica dispune de un nou mod de testare automata, denumit SmartAuto, care determina caracteristicile segmentului de fibra testat.

Modul SmartAuto poate fi folosit atat pentru testarea rapida a integritatii fibrei optice in cazul unui deranjament, cat si pentru caracterizarea completa a acesteia in faza de certificare a retelei.

Cu ajutorul functiei LinkMap aparatul creeaza, pe baza masuratorilor efectuate, un rezumat grafic al segmentului de fibra testat ce sintetizeaza toate informatiile esentiale intr-un mod mult mai usor de interpretat. Sunt afisate lungimea, reflexia si atenuarea totala a fibrei testate, precum si sudurile, conectorii si eventualele probleme prezente.

Aparatul de masura fibra optica include standard un locator visual de defecte si, optional, o sursa de lumina infrarosie si un powermetru optic.

Modele disponibile:

FS200-50: versiune cu o singura lungime de unda, 1550nm, ce permite testarea retelelor de fibra optica si remedierea deranjamentelor la un pret accesibil

F200-100: versiune cu doua lungimi de unda, 1310 si 1550nm, ce poate caracteriza complet fibra optica in etapa de documentare a retelei.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vanzari Electronice Telecoms Srl
Persoana de contact: Turcanu Octavian
Adresa: Str. Mohorului, Nr. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0731359811
Telefon mobil: 0745636998
Website: http://www.vanzari-electronice-telecoms.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi