Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Chess Events Srl

Experti in sah!
0722 613128,

DVD : How to slay the Sicilian Vol. 1 - 2...d6 3.d4 - Pruij

PZOHS1DVD
Model:
PZOHS1DVD
In Stock
Telefon:
0722 613128
Pret:
145 lei
 

Detalii produs

Va luptati cu Apararea Siciliana ? Va doriti sa jucati variantele deschise ale Apararii Siciliene dar va feriti deoarece va este frica de variantele multe pe care ar trebui sa le invatati ?

Atunci acest video este o necesitate pentru dumneavoastra ! GM Roeland Pruijssers si IM Nico Zwirs au creat un repertoriu complet impotriva Apararii Siciliene bazat pe variantele deschise si care este simplu de invatat. Ei recomanda structura Maroczy ( e4 - c4 ), Atacul Englez ( Ne3, f3, Dd2 ) si scheme cu Ne3 Df3. Luptand impotriva Apararii Siciliene cu una din aceste trei scheme face ca Siciliana Deschisa sa fie mult mai usor de jucat.

Uneori aceasta abordare a deschiderii va duce la transpuneri care vor dezorienta jucatorii cu negrele, de exemplu : dorind sa joace varianta Najdorf se vor trezi in varianta Taimanov ! Acest video ofera un repertoriu puternic si sigur impotriva Apararii Siciliene si prezinta, de asemenea, multe idei noi. Este ideal pentru jucatorii de club dar si pentru cei titrati ! Intreaga serie este impartita in in trei parti care trateaza 2...d6, 2...e6 si respectiv 2...Cc6. Prezentarea celor doi autori va va ajuta sa intelegeti aceasta puternica reteta de combatere a uneia din cele mai populare aparari jucate impotriva mutarii 1. e4.

Urmariti materialul video si pregatiti- va sa distrugeti Apararea Siciliana !

Vol. 1 : 2...d6 Dragon, Dragodorf, Najdorf, Scheveningen, Mutari alternative la mutarea a 5-a (e5, Nd7), Siciliana Clasica - Timp redare video : peste 13 ore (Engleza) - Cu training interactiv incluzand video feedback - Capitol de antrenament suplimentar cu repertoriu si joc.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Chess Events Srl
Persoana de contact: Campeanu Alin
Adresa: Calea A. Vlaicu, Bl. Z 26, Sc. C Ap. 4
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: 0722 613128
Website: http://www.magazinuldesah.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi