Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Chess Events Srl

Experti in sah!
0722 613128,

DVD : Tactic Toolbox Open Sicilian - Pruijssers / Zwirs

PZOTTOSDVD
Model:
PZOTTOSDVD
In Stock
Telefon:
0722 613128
Pret:
145 lei
 

Detalii produs

Mutarea 3. d4 este cel mai popular raspuns in Apararea Siciliana, atat la nivelul Marilor Maestri cat si la nivelul jucatorilor de club. Teoria in aceasta deschidere este foarte multa si continua sa se dezvolte.

Pentru a pastra initiativa in variantele taioase care apar in timpul partidei este important sa cunoasteti pattern-urile tactice tipice. GM Roeland Pruijssers si IM Nico Zwirs va prezinta pattern-uri pe care trebuie sa le cunoasteti in variantele deschise ale Apararii Siciliene. Formatul Fritz - Trainer invita privitorul sa raspunda la intrebari si ajuta la testarea si adancirea cunostintelor. Chiar daca Apararea Siciliana nu face parte din repertoriul dumneavoastra, totusi, veti profita de pe urma acestui material: pana la urma stapanirea tacticii este folositoare in sah.

Teme : Tactica in b6, Urmarirea, Spargerea prin e5, Eliminarea, Ademenirea, Atacuri de mat, Cd5, Cf5, Deschiderea coloanelor, Legarea, Sacrificiul pozitional de calitate, Sacrificiile in e6 si b5, Prinderea, Pionii slabi, Mutarea intermediara, Apararea, Atacul dublu, Calculul - Durata redare video : 7 ore ( Engleza ) - Cu training interactiv incluzand video feedback - Extra : Baza de date cu exemple suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Chess Events Srl
Persoana de contact: Campeanu Alin
Adresa: Calea A. Vlaicu, Bl. Z 26, Sc. C Ap. 4
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: 0722 613128
Website: http://www.magazinuldesah.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi