Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Utilaje Constructii Intercom Srl

Impreuna catre succes!
0748980390, 0749159519

Statii reciclare la cald sau la rece asfalt, material frezat

ASPHALT TECHNOLOGIES
Model:
ASPHALT TECHNOLOGIES
Out of stock
Telefon:
0748980390
 

Detalii produs

In materie de reciclare ASPHALT TECHNOLOGIES propune doua sisteme cu caracteristici contradistincte RECE cu sistem de cantarire si introducere directa in malaxor, care permite utilizarea unui procent de max 20% CALD cu cilindru ECORECYCLING cu caracteristici exclusive care permite utilizarea ciurului pentru selectie de 30% excluzand cernerea se ajunge la 50%. In completarea celor doua sisteme este furnizat grupul de stocare si selectie care cuprinde: alimentator – extractor volumetric, moara de selectie sau ciur de selectie.

Ecorecycling = brevet international

•Noua tehnologie
•Calitate si economisire cu respectarea mediului inconjurator
•Reciclarea a peste 50% din material
•Utilizarea ciurului de reselectie
•Imbunatatirea calitatii conglomeratului
•Micsorarea costurilor de productie
•Reducerea consumului de combustibil
•Reducerea consumului de bitum
•Respectarea mediului inconjurator

•INSTALABIL PE TOATE STATIILE CU CICLU DISCONTINUU

In sectorul productiei de conglomerate bituminoase ne aflam tot timpul in cautarea de solutii pentru recuperarea materialului frezat provenit din vechile pavimentari stradale, transformandu-l in material de calitate. Cilindrul ECORECYCLING a fost creat si brevetat tocmai in acest scop. Astfel, printr-un proces al cilindrului, materialului frezat ii este eliminata umiditatea si este adus la o temperatura care permite separarea lui de bitum si in contactul cu materialul inert virgin bitumul este distribuit pe intreaga productie dand nastere unui produs cu temperatura uniforma. Odata efectuata aceasta prima faza de acoperire a agregatelor cu o pelicula de bitum, aceasta caracteristica in afara reducerii timpilor de malaxare, permite reciclarea a peste 50% din material si utilizarea ciurului de selectie la mai mult de 25%. EURORECYCLING permite de asemenea reducerea consumului de combustibil, datorita unei camere de combustie mai mare fata de cea de uscare. Aceasta caracteristica determina o incalzire mai graduala fara lipirea bitumului si astfel se elimina emisiile componentelor pe care acesta le contine. ECORECYCLING POATE FI INSTALAT PE TOATE TIPURILE DE STATII DISCONTINUE.

•Productivitatile indicate se refera la urmatoarele conditii: diferenta de 140  �C intre temperatura agregatelor la iesire si temperatura de intrare; puterea calorica a combustibilului: minim 9.850 kcal/kg, caldura specifica a agregatelor 0,21 kcal/kg, presiune atmosferica 760 mm/Hg. Variatia parametrilor indicati mai sus, conditii speciale ale mediului inconjurator sau caracteristici speciale ale agregatelor pot sa determine variatii sensibile de productivitate. Productivitatile sunt calculate insumand capacitatea materialelor la descarcarea cilindrului si capacitatea materialelor fine recuperate din depulverizator.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Utilaje Constructii Intercom Srl
Persoana de contact: Claudiu Rosca
Adresa: Str. D.Cantemir, Nr. 5/2
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: 0748980390
Telefon mobil: 0749159519
Fax: 0237222331

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi