Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Utilaje Constructii Intercom Srl

Impreuna catre succes!
0748980390, 0749159519

Statii sortare spalare concasare balast si piatra

In Stock
Telefon:
0748980390
 

Detalii produs

Distribuitor direct de utilaje pentru sortare spalare concasare balast si piatra de cariera, in umed sau la sec in vederea obtinerii agregatelor pentru constructia drumurilor de prima importanta, precum si linii complete pentru recuperarea materialelor din demolari sau reciclare.

Produse comercializate:
-utilaje spargere, selectie, stocare si spalare piatra.
- mori primare, secundare si tertiare mobile, semifixe, fixe si telecomandate, benzi transportoare, concasoare, granulatoare, ciururi vibrante, etc.
-linii complete pentru recuperarea materialelor din demolari sau reciclare.
-instalatii pentru tratarea, decantarea si deshidratarea deseurilor din apele industriale in vederea refolosirii ei in circuite inchise.
-piese de schimb pentru orice utilaj comercializat.
-benzi transportoare diverse tipologii si dimensiuni destinate transportului de agregate, ciment, orice fel de pulberi sau granule, metalice sau din cauciuc, cu insertii metalice sau fara, etc

Toate componentele sunt realizate din aliaje de inalta tehnologie ce asigura o durata foarte indelungata de utilizare datorita unui grad de uzura foarte scazut.
Asiguram consultanta in vederea alcatuirii liniei tehnologice pentru a servi in mod special interesului tehnologic al clientului.

Asiguram consultanta in vederea retehnologizarii precum si a echilibrarilor de flux.
Asiguram service pentru utilajele comercializate.
Asiguram montare si punere in functiune. Liniilor tehnologice mobile li se asigura omologare rutiera.

De asemenea putem furniza la cererea clientilor nostri piese de schimb pentru utilajele noastre sau de la alti producatori, precum si servicii de mentenanta, consultanta, retehnologizare si echilibrari de flux pentru utilaje.

Oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii de utilaje si echipamente prin intermediul fondurilor nerambursabile punand la dispozitia acestora consultanta specializata, baza documentara si toata sustinerea necesara in derularea unui asemenea proiect.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Utilaje Constructii Intercom Srl
Persoana de contact: Claudiu Rosca
Adresa: Str. D.Cantemir, Nr. 5/2
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: 0748980390
Telefon mobil: 0749159519
Fax: 0237222331

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi